Şimdi Ara

TIP KACLA DİŞ KACLA KAPATİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
5
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gatanin kapatilmasi ve özel ünilerin kapatilmasi beni bayagi üzdü acikcasi,15.8 olan van tip kac olur 19.8 olan van diş kac k olur :(

• Benide üzdü ağlamaklıyım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene sonuclardan sonra diş kazanamamam için her şey yapıldı amaçlarına ulaştılar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yantry4

Bu sene sonuclardan sonra diş kazanamamam için her şey yapıldı amaçlarına ulaştılar :(

aga 18355+okul birinciligi ile diş gelir demi?O kadar da olmaz heralde ?

• Yok bea 400 falan geriler gene diş. Beni kurtarmiyor kardeş 777 fark var en son dişle ama sen girersin rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: yantry4

Yok bea 400 falan geriler gene diş. Beni kurtarmiyor kardeş 777 fark var en son dişle ama sen girersin rahat ol

hiç belli olmaz kardeşim gidersin inşaalah,geriler derken 18.000 ile alan yer 18.400 le mi alir

• Dişin en son devlet üniversitesine kadar olan 400 falan atar yani en son diste maksimum artar ornegin
    16 binlik yer 16.200 olur 19binlik yer 19.400

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hukuklar kaçla kapattı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tıp gene biraz daha iyimser ama dişte sıralamalar max. 100 geriler. hatta aynı kalsa bile iyidir. 250 kisilik yer kapattilar hayalperest olmaya gerek yok.
  • panikyokbengeldim kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanlış yönlendirme morallerini bozma tamam ben giremiyorum kendim için savunmuyorum ama tıp+dış devlette 881 kişi arttı askeri lise kontenjanı 244(erkek)+17(kız) . Yani geriye daha kontenjan artmış oluyor ben kötümser olarak yazdım hatta 400 geriler diye . Komiksin.

• geçen yıl tıp+diş kaç artmış sıralamalar kaç gerilemiş önce ona bak. ondan sonra 2013-2014 senesinde kontenjan arttığı halde sıralamalar nasıl yükselmiş bir de ona bak bence. ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum tıp + diş 800 kişi arttı demekle sıralamalar 800 gerilemiyor bunu bilmelisin. ayrıca sıralamaların gerilemesi benim de işime gelir ben de diş için sınırdayım ama 20500'e falan gata kapanmasa bile zaten diş gelmeyecekti hocam üzgünüm kıbrıs gelebilirdi bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panikyokbengeldim -- 2 Ağustos 2016; 2:34:10 >
    Hocam mesajima cevap verir misin
    Geçen sene 305 devlette tıp+dış artmış ve ozellerle beraber 685 toplamda artmış. Ortalama 300 kişi gerilemiş siralamalar en sondaki Van dış 400 gerilemiş , devlette o kadar artış olmamasına rağmen.ben de günlerdir burada kazanır miyimin hesabını yaptım benden daha iyi sıralamaya sahip olup da böyle mesajları gormek çok acı bir şey bunu bil sadece

• yantry4 Y kullanıcısına yanıt
    nasıl komik onu anlamadm. kapatılan özellerden bihabersn galiba. 400 sadece özellerden azaldı. gatayı saymıorm bile.
  • Beyler 19600 e hangi dişler gelir?

• Geçen sene tıp dis devlette yaklaşık 300 arttı ortalama 300 kaydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    Ben senden daha iyi araştırdım emin ol. Bak bakalım ilk 20 binde kaç tane kapanan özel var

canm benm kaç tane olması önmli deil. kapanan özellern totalde kaç kontenjanı azaldgna bak derm sana. ben eminm tek tek saydm. 400 küsür kontenjan azaldı. neyse açıkladgnda her sey belli olucak, bnde sıralamalarn gerilemesni çok isterm tabi
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    Örnek vererek anlatıyorum ;
    Özellerde beni etkileyen 100 kişi anca var , o bahsettiğin 400 kişinin 300ü arkamda zaten .boşver ya canım sıkıldı tartışarak bi sonuca varamicaz

ohooo sen kendi sıralamanı baz almşsn olmazki öyle. ben tıp ve dişin hepsnden bahsediorm. bnmde biçoğundan yüksek ama şunuda unutma özellerde oynama çok oluyor. yani senin saymadğın tıplar bi bakıorsn senn önüne geçior. dostum küçük görme bazı şeyleri. bak mesela bnm sıralamam 21k sıralaması 22k olan yer gelrmi diye de kafayı yiyorm.
  • Beyler benimde 20.300 sıralama kıbrıs dışında hayalmi diş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.