Şimdi Ara

Tıp kontenjanlarının artışının mühendislik sıralamalarına etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim mf4 derecem 27 28bin arasi bi sey gelicek istedigim bolumse 26bin kusur. Slzce tıptaki kontenjan artisiyla muhendislik siralamalari düşüş yasar mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir miktar düşüş olacaktır elbet, özellikle yıldız teknik tarzı ünilerde
  • Sıralama düşmesi kötü bir şey mi iyi bir şey mi

Düşmesi derken eskiden 10k ile alırken şimdi 7 k ile almasını kastetmiyoruz değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela 35k ile kapatan bi yer 37 falan olur diyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Johnson -- 25 Haziran 2017; 17:9:33 >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    neye dayanarak yıldız teknik gibi üniversite ? veya gibi üniversiteler hangisi ?
  • Robert Johnson kullanıcısına yanıt
    hocam yökte kendim baktıgım şey 46 bin makineyken deüde 2016 da 52 bin olmuş 40 bin olan pc 43 bin olmuş egede öyle diger ünilerde olur bence
  • 20-25k arası düşer 0-20k arası etkilenmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Sıralamaları 2023
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşük sıralamayla alanlar hariç tıp da dahil değişme olmaz ege dokuz eylül gibi yerler zaten her yıl biraz ykseltiyor. Sonlara doğru 1kya yakın bi esneme olabilir ama çok bel bağlamamak lazım

• Ben de oyle dusunuyorum 20bin ustu muhendisliklerde ortalama 1000-1500 dusus olur gibime geliyor, cunku hem tıp diş kontenjan artışları hem de ilk 20bindeki itü ve yıldızdaki ufak artışlar etkiler

• bzy_ kullanıcısına yanıt
    Sanırım ilk 15k bu durumdan pek etkilenmez demek istiyor. Bencede öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelopsss -- 25 Haziran 2017; 17:52:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4 yildir ilk 15k muhendisliklerin siralamalari kontenjanlar artsa da yukseliyor. Tip kontenjanlari arttikca siralamalari dusuyor. Ragbet meselesi galiba. Bu gidisle tip taban barajina yaklasacak tip siralamalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajker5689 -- 29 Ağustos 2021; 11:33:21 >
  • ajker5689 A kullanıcısına yanıt

Kardeş sen ne istiyorsun bu tıptan. Nerede tıp sıralaması acaba düşücek mi kokusu bile olsa hemen gelip kesin düşecek, yok 50 binle alacak. Anladık tip kazanamadın galiba bu effor niye. 1 haftadır ta 4 yıl önceki konuları açmışsin. Tamam kardeşim dedigin gibi olsun, bir sen akıllısın. Millet zaten düşünemeden yaziyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.