Merhaba arkadaşlar,bir tıp fakültesi öğrencisi hem şu yaz aylarında hem de okurken ailesine yük olmadan yada ek kazanç sağlamak için ne gibi işlerde çalışabilir?(mesela hastanelere başvurulup haftasonları hastalara iğne vs yapılabilinir mi?:))
up upupukreihkhbd
Kaçıncı sınıfıda okuduğuna bağlı olarak bazı özel hastanelerde doktor olarak nöbet tutabilirsin. İğne vs yapman için yine nöbet tutmalısın sadece hafta sonları çalışırımdan ziyade geceleri de çalışabilirsin.Poliklinik özel hastane vsvs. yerlerde servis hemşireliği yada acil de çalışabilirisin. Belki etik değil ama piyasa böyle işliyor.
güzelmişolanaklarım çok desene:)gerçi ben daha 1.sınıfı yeni bitirdim sadece 1 kez iğne yapmışlığım var amma bu sene artık başka işlere bakıp bir yandan da hastanenin acilinde nöbet tuta tuta işi öğrene öğrene geçiririm artık 3de özel bi hastanenin gece vardiyasında fink atmaya başlarım:)verdiğin bilgiler için sağol biran işlere bakınca umutsuzluğa kapılmıştım hiç iş yok diye amma umut var yani desene ii oldu bu tekrardan saolasın dostum:))