Tıp okumak biraz varoşluk mu? Insanlara iyi mühendisliklerin gelmediğini söylüyorum Yine de vizyonsuz olmakla suçlanıyorum |
Bildirim
Tıp okumak biraz varoşluk mu? Insanlara iyi mühendisliklerin gelmediğini söylüyorum Yine de vizyonsuz olmakla suçlanıyorum |
hayırlı olsun top üni mühendislik hariç tıp en doğru tercih batıdaysa hele top mühendisliği bile geçer
|
Hocam varoşluk değil tıp okunur boş yapıyorlar
|
İnsan ilişkilerim kötü Onun dışında biyoloji-kimyayı sevdiğimi düşünüyorum Yine de bir acaba var içimde |
|
|
|
|
|
|
|
|
yönetmelik iptal edilme ihtimali var zaten eğer iptal olursa hiçbbir değeri yok tıp okumanın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 22 Ağustos 2022; 19:31:31 > |
Bırak o zaman okuma |
|
Oha ne ankaratıplı tıp okumanın hiçbir değeri yok mu diyor ? CENGaverler ankaratıplıyı hipnoz etmiş |
Zaten maaşları ve emekli ücretleri çok düşük olduğu için kimse tercih etmedi bu gidişle tıp 45binle kapatırsa şaşırmam |
hayırdır tercih zamanı yalanları atıp tutuyodun çocukların hayatını kararttın şimdi mi gerçekleri idrak ettin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niçeağladığındaa -- 22 Ağustos 2022; 19:56:42 > |
Değişiyor Biliyorum kötü ama çok etkileniyorum |