Şimdi Ara

Tıp okumanın zeka gerektirmemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ha o uyarı puanı üst limit aşımından olmuş. Sırf 4 tanesi cpt turkiye ile ilgiliydi. Ben de o mesaja o ban ne oluyor yahu demiştim..  

107 bile çok iyi skor, eğer ilk denemede 107 yapabiliyorlarsa bu çok iyidir. Almanya IQ ortlaması 103 müydü neydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Aralık 2024; 11:41:47 >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

‘matematiğin ne olduğunu biliyorum yoksa yksde nasıl 20kya girdiğimi sanıyorsun?’

Haykırdım bunu okuyunca     

• Bruhmomenti420 kullanıcısına yanıt

Ayo fam, what’s good? How ya doin'?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Aralık 2024; 13:17:49 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

haykırdım   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu zeka olsaydı ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu foruma neler olmuş böyle ne kadar kanser ve gereksiz bir tartışma insan gerçekten hayret ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapı Ustası -- 19 Aralık 2024; 0:43:52 >
  • Yapı Ustası kullanıcısına yanıt

Ayo fambam, if we wuz like studyn medsin ain’t eazy, nah bruv it’s hawrd you’d be like yo diz forum pure fiyah fo real yeh?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Aralık 2024; 13:44:47 >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

• Bu arada calculus I lisenin tekrarı olduğu için kolaydır, yks'de iyi yapan tüm öğrenciler fazla çalışmadan veya hiç çalışmadan A alabilirler bu dersten. Calculus II'de aynısını yapabilirseniz o zaman tebrik ederim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 19 Aralık 2024; 16:55:14 >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

700 mühendislik öğrencisinden 15-20 kişi A alıyor yalnız. Okul da bilkent. Bi sür derece öğrencisi A alamıyor

math 102 de A gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 19 Aralık 2024; 17:0:35 >
  • A gelmesi değil, çalışmadan A gelmesi konusunda yazdım. Calculus II'nin çalışmadan A geleceğini sanmıyorum, Calculus I'in neredeyse tamamı lise konularının tekrarı, bunları lisede halletmiş biri çok rahat halleder bu dersi. 700 mühendislik öğrencisinden sadece 15'inin A alması ilginçmiş, Bilkent'te yks'den yüksek alıp mala mı bağlıyor millet üniversitede ne oluyor?

yarım yamalak çalışmayla A aldım

calc I II öyle aman aman zor değil zaten, bölüm dersleri zor

Yok ders bizde zor cidden çalışmadan da değil yahu yarım yamalak çalıştım ve dersleri dinledim.

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Doğru aslında Calc II de zor değil ama Calculus I çok kolay bence, 100 dışında not almadım o derste... Pek çalışmayan arkadaşlar var YKS bilgisiyle Calculus I'de A almışlardı. Calculus II, I'e göre yeni şeyler içeriyor ve daha zor bence. Bir de bölüm dersleriyle birlikte alınca zorluk seviyesi epey artıyor, bir derse odaklanamıyorsunuz. Calculus I eğlenceliydi, calculus II'de aynı zevki alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 19 Aralık 2024; 20:21:29 >
  • Bizde series & sequences kısmi ile başlıyordu, o kısım eğlenceliydi de gerisi için aynısını söyleyemeyeceğim. Gradientlerin olduğu kısım falan da iyi gerçi, double integralli kısımlar da işe yarıyor olasılıkta region hesaplarken falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 19 Aralık 2024; 20:24:53 >

Ders katalog, zaman olayini ayarlamayi beceremiyorlar genelde, boyle sacma seyler cikiyor

En iyisi ben bunlara yeniden çalışayım. Okulunki yetersizdi kesin, not derdi de olmadan eğlenerek çalışmak lazım. Serilerden falan bir şey kalmadı aklımda, seri testleri vs çok ezberdi. A gelmemişti zaten Calculus II, ama depremde online eğitim yüzünden olabilir bu biraz da, lisansta herhangi bir matematik dersinden A getirmemek biraz utanç verici...

Pratikte işine yaradığı durumlarda bakmak daha mantıklı math nerd değilsen, ben de mesela testlerin bir kısmını düz ezberlemiştim (birkaçının ispatına bakmıştım sadece)

İşe yarayacağı zaman zaten her türlü tekrar etmek gerekecek

benim gibi AI researcher olmayacaksanız math kullanmayacaksınız 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.