Şimdi Ara

TIP OKUYAN ARKADAŞLARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurul sınavımıza 1 hafta var ve neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Sınıfta kalmayı hiç istemiyorum. Eminim sınav tarihi geçmiş ve iyi puanlar almış kişiler vardır. Daha hızlı öğrenebilmek ve en azından 60 almak için ne yapabilirim şu an ya? Sinirden elim ayağım titriyor, ders de çalışamıyorum. Delircem az kaldı. Yardım lütfen?

• Görünmüyor galiba, up
  • Bence hizlica notlari oku tüm çıkmışları çöz Önemli kısım çıkmışlar ilk kurulda genelde ordan sorarlar bizde bu şekil oldu yani
  • Çalışmayacaksanız tıp yazmayın, bunu arkadaşlarıma da söylüyorum direkt yüzlerine. Çalışmaktan memnun değilsen yanlış bölüm seçmişsin daha da ilerlemeden değiştir diyorum. Ha sen belki başka sebeplerden ötürü çalışmadın ancak sevmediğin için yaptıysan seneye acil başka bölüme geçmeni tavsiye edeceğim.
    Durumun için ise fakülteden fakülteye değişiyor. Bizde slaytlar ve çıkmış sorular verilmediğinden hiç çalışmamış birisi 1 hafta kala başlamamışsa çok zor durumda olur
  • Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım konuyu bile unutuyorum, okuduğum zaten hiç okumamışım gibi. Neden böyle anlayamadım :'((((
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Istediğim üniversite ve istediğim bölümdeyim. Yeni gelmenin hevesiyle çalışmadım ve sona kaldı. Olan oldu biten bitti, ben bundan sonra ne yapabilirim diye merak ediyordum. 1 haftada yetişebilir ama çalışamıyorum şu an çünkü moralim bozuldu. Yine de teşekkür ederim
  • YksAğlattı Y kullanıcısına yanıt
    Olsun çıkmışları cozerken oturur okuduktan sonra
  • ben de hiç çalışmadım daha.sınava 2 hafta var geçecek kadar öğrenirim herhalde.
  • Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ya, okuyayım bari yapacak bir şey yok
  • solidsnake99 kullanıcısına yanıt
    2 hafta varsa başla, çok pişmanım
  • Hocam cıkmışlardan hocalarınızın nelere yoğunlaştığını kestirin ve oralara nokta atışı yapmaya çalışın. Tüm notları okumadan sınava girmeyin. Sorununuz çözülür
  • Hocam hızlıca 3 4 kere turla oku sonra çıkmislari çöz.
    Tıp okumuyorum ama çevremdekiler böyle yapmışlardı
  • Naptın hocam sınavı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.