Şimdi Ara

Tıp okuyanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp okuyacağım büyük ihtimalle puanım biraz sınırda merak ettiğim tıp ile ilgili çok abartılı yazılar var bunlar ne kadar doğru üniversite ile ilgili bazı hayallerim var spor salonuna gitmek bağlama öğrenmek gibi bunlar hayal mi olarak kalacak dersiniz?

• o kadarda değilmiş ilk 3 yıl gene sosyalsin bi nevi ama sonra 3 yılını belki 4-8 yılını feda etmelisin tabi
  • gidersin gidersin yaz tıpı akışına bırak
  • Eğer ki gram aklın varsa yazma kardeşim. Bana diyen olmadı bak ben sana diyorum sonra gelirsin bilmem kaç yaşına başka adam gibi bir bölüm kazanmak için cılkın çıkar . Eğer ki içinde azcık şüphe varsa bak azcık şüphe varsa okuyabilir miyim diye gelme tıpa. Hoş şüphe yoksa da gelmeni istemem ama orası senin bileceğin iş. Heee ve evet kardeşim O KADAR
  • Burda yazanlarin çoğu tıp okumak için girdi sen doktor olmak için gırıyosan sıkıntın olmaz bence ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaTTidU* kullanıcısına yanıt
    aynı hayallere sahibiz hocam ne güzel .merak etme abartılara inanma sen tıp zor ama günde 3 saat çalışsan okulu dereceyle bitirirsin ama kimse çalışmadığı için son 2 hafta inekliyo herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgasener

Eğer ki gram aklın varsa yazma kardeşim. Bana diyen olmadı bak ben sana diyorum sonra gelirsin bilmem kaç yaşına başka adam gibi bir bölüm kazanmak için cılkın çıkar . Eğer ki içinde azcık şüphe varsa bak azcık şüphe varsa okuyabilir miyim diye gelme tıpa. Hoş şüphe yoksa da gelmeni istemem ama orası senin bileceğin iş. Heee ve evet kardeşim O KADAR

rakip eleme gibi duruyorsun biraz daha bilgi ver de inandırıcı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.