Şimdi Ara

tıp okuyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezberi iyi olan bu işe ilgisi olan bir eleman günde 1 saat tekrarla tıpı halledebilir mi? (Komite zamanları hard çalışmaları saymıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Ezberi iyi olan bu işe ilgisi olan bir eleman günde 1 saat tekrarla tıpı halledebilir mi? (Komite zamanları hard çalışmaları saymıyorum)

eğer mal degılse gunde 1 saat tekrarla 80 90 ortalama yapar hocam neyın kafasındasın
  • ygs den lys ye kaca cekip girdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_mahmutpek

Hocam maaş olarak eminim sormuşsunuzdur hocalara falan, pratisyen veya aile hekimi maaşı ile uzman maaşı ne kadar? Ben araştırdım ama herkes farklı bir şey diyor.
    Hocam bir de dersler/sınavlar hep ezbere dayalı mı yoksa gerçekten pratik mi?
    Ve son olarak gördüğünüz konular gerçekten doğru mu? Demek istediğim mesela lisede hocalar manyetik alan formulü ... dır, ama aslında öyle değildir, siz öyle bilin diyor. Çok saçma bir şey gerçekten
    Şimdiden tşk.

*maaş konusunda ben de senınle aynı durumdayım ama suana kadar 5bın tl den az alan herhangı bı tıp mezunu görmedım
    *dersler ilk3 sınıf ıcın ezber agırlıklı 4.sınıfta hastaneye gegcıyorsun ve pratıge dokuluyor 6. sene intorn dr oluyorsun ve pratıgı doruklarda yaşıyorsun :D
    *bilim sürekli degısıyor bızım de net olmayan konularımız oluyor dogal olarak fakat lısedekı gıbı bu yanlıs sız yıne de ogrenın seklınde degıl,ogrendıgın bılgıler gunluk hayatta ısıne yaramaya baslıyor zamannla kı bu benım en sevdıgım durumlardan bırısı tıp okumaya daır

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2k

ygs den lys ye kaca cekip girdiniz

ygs 14.900 idi hedefım daha yukseklere cekmektı fakat yasadıgım bıkac talıhsızlıkden dolayı 13.800 de kaldım
  • Bordoklavyelihekim kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, inşallah sizin için hayırlısı olmuştur. Bu arada önceki mesaj için tekrar teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordoklavyelihekim

quote:

ygs 14.900 idi hedefım daha yukseklere cekmektı fakat yasadıgım bıkac talıhsızlıkden dolayı 13.800 de kaldım

30 dan 13e çekilir mi
  • quote:

Geçmiş olsun hocam, inşallah sizin için hayırlısı olmuştur. Bu arada önceki mesaj için tekrar teşekürler

ben teşekkür ederim , şuana kadar hayırlısı olmuş gıbı gorunuyor :)
  • quote:

quote:

quote:

30 dan 13e çekilir mi

şuan yakın arkadaslarımdan bırı 33 den 14 e cekerek gelmıs , hiçbi şey ımkansız degıldır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

30 dan 13e çekilir mi

şuan yakın arkadaslarımdan bırı 33 den 14 e cekerek gelmıs , hiçbi şey ımkansız degıldır

türke imkansızı de otur ve izle :)

• ders notlarınız ortalama kaç sayfa?
  • Yere düşen bademcikleri ne yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

ders notlarınız ortalama kaç sayfa?

komiteden komiteye değişiyor tam bı rakam soylemek ımkansız cunku pratık dersler var anatomı vs gıbı ama ortalama suan ıcın komıte başı 300 400 dıyebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

Yere düşen bademcikleri ne yapıyorsunuz?

ayağa kaldırıyoruz
  • Hocam yeni aklıma geldi, tus ne kadar zor? Bazıları dünyanın en zor 2. sınavıymış falan diyolar.
    Bir de tus u kazandık diyelim, uzmanlık okurken para alıyormuyuz, eğer alıyorsak ne kadar alıyoruz?
    Ve uzmanlık okumak normal tıp okumaktan ne kadar fazla zor?
  • Bölümü okurken ilave kaynak kitaplar satın almak gibi bir durum söz konusu mu? Almak gerekliyse bu kitapların fiyatları ne civarda oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Nasil kazaniliyo?

tonlarca şey yazabılırım fakat bana gore temelinde
    idealistlik,güçlü psikoloji,fedakarlık ve disiplin

Bana göre kafa gerekiyor. Türkçe Sosyal ve Fen ile derece yaparım ama matematik sıfır. ygs bile 5'lerde kalıyor :) yani kapasite yok hocam 5 10 mat ilede tıp olmaz :(
  • En zor dersler hangileri ve hangi uzmanlığı istiyorsun ?

Ayrıca Elazığ'da yaşanır mı ya ??? Cuma, Cumartesi akşamları, tatillerinde ne yapıyorsun ? Orda kız arkadaşınla bile doğru dürüst gezemessin.. Ne anladım ben böyle hayattan !!

• quote:

Hocam yeni aklıma geldi, tus ne kadar zor? Bazıları dünyanın en zor 2. sınavıymış falan diyolar.
    Bir de tus u kazandık diyelim, uzmanlık okurken para alıyormuyuz, eğer alıyorsak ne kadar alıyoruz?
    Ve uzmanlık okumak normal tıp okumaktan ne kadar fazla zor?

hocam oncelıkle 2. sınıfta oldugumu hatırlatmak ısterım bıldıgım kadarıyla :
    *tus bayagı baba bır sınav cunku konu asırı derecede fazla ve detaylı tabı tıp okurken bu duruma az cok alısıyorsun o ayrı
    *tusu kazanınca uzmanlık yapacagın alanda asıstan oluyorsun 4 yıl cıvarı fakat degsıyor asıstan ıken maasın normal doktorlara gore az fakat bıtınce de bayagı fazla alıyorsun
    uzmanlık okumak tıp okumaktan zor mdur vs onu bılemem yasayıp gorecegım ınsallah
  • Bordoklavyelihekim kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay sunumlar için belki 1 saat yeterli gelse bile uzun sunumlarda, aşırı bilgi olan sunumlarda daha fazla zaman gerekir üstüne sınava doğru eski baktıklarına birdaha bakman gerekir, çok dallanıp budaklanıyor.Günde 1 saat ile 90 ortalama çok çok zor.Millet 3 hafta kala çalışmaya başlıyor ve 6-7 saat abanıyorlar anca kurtarıyor.Son 2 haftaya bırakıp günde 12+ saat ayıran kişiler de oluyor.Anca öyle kurtarıyor bu daha 1. sınıf için gerekenler gitgide artıyor bu süre.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.