Şimdi Ara

tıp okuyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrYrlmz

Bölümü okurken ilave kaynak kitaplar satın almak gibi bir durum söz konusu mu? Almak gerekliyse bu kitapların fiyatları ne civarda oluyor?

şuan ıkıncı sınıftayım bı tane anatomı atlası aldım 200 tl onun dısında kıtap almadım genellık fotokopı uzerınden calısıyoruz ve her komıte (ortalama ılk sınıfta 2 ayda bır 2. sınıfta 1.5 ayda bır ) 100 150 tl arası fotokopı masrafı cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

En zor dersler hangileri ve hangi uzmanlığı istiyorsun ?

Ayrıca Elazığ'da yaşanır mı ya ??? Cuma, Cumartesi akşamları, tatillerinde ne yapıyorsun ? Orda kız arkadaşınla bile doğru dürüst gezemessin.. Ne anladım ben böyle hayattan !!

genel olarak biyokımya da zorlanıyoruz kucukken cocuk kardıyolojı ıstıyordum fakat tus zamanı kararım degısecektır

tatıllerımde aılemle oturyorum arkdaslarımla pknıge bı yerlerde cay ıcmeye vs cıkıyorum kız arkadasını alıp dolasacagın pek mekan yok evet sosyal yasam ust duzeyde degıl lakın kımse kımseyi elazıga gelmeye zorlamıyor üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Londias

quote:

Orijinalden alıntı: Bordoklavyelihekim

quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Nasil kazaniliyo?

tonlarca şey yazabılırım fakat bana gore temelinde
    idealistlik,güçlü psikoloji,fedakarlık ve disiplin

Bana göre kafa gerekiyor. Türkçe Sosyal ve Fen ile derece yaparım ama matematik sıfır. ygs bile 5'lerde kalıyor :) yani kapasite yok hocam 5 10 mat ilede tıp olmaz :(

hocam suan o kadar IQ su dusuk tıp varkı fakultede ınan bana sadece calısmak yetiyor dahı olmana gerek yok bende ortalama zekaya sahıp bı ınsanım gozunde buyutme ınsanları

• quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Hocam kolay sunumlar için belki 1 saat yeterli gelse bile uzun sunumlarda, aşırı bilgi olan sunumlarda daha fazla zaman gerekir üstüne sınava doğru eski baktıklarına birdaha bakman gerekir, çok dallanıp budaklanıyor.Günde 1 saat ile 90 ortalama çok çok zor.Millet 3 hafta kala çalışmaya başlıyor ve 6-7 saat abanıyorlar anca kurtarıyor.Son 2 haftaya bırakıp günde 12+ saat ayıran kişiler de oluyor.Anca öyle kurtarıyor bu daha 1. sınıf için gerekenler gitgide artıyor bu süre.

1.sınıfta son ıkı hafta ortalama 3 4 saat calısarak son hafta arttırmakla bırlıkte rahat bı sekılde gectım bıraz abartmıyor musunuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasil kazaniliyo?

Bana göre kafa gerekiyor. Türkçe Sosyal ve Fen ile derece yaparım ama matematik sıfır. ygs bile 5'lerde kalıyor :) yani kapasite yok hocam 5 10 mat ilede tıp olmaz :(

hocam suan o kadar IQ su dusuk tıp varkı fakultede ınan bana sadece calısmak yetiyor dahı olmana gerek yok bende ortalama zekaya sahıp bı ınsanım gozunde buyutme ınsanları

öylede hocam gerçekten çok çalıştım matematiğe ama olmuyor bir ara 14 netleri gördüm ama sonra gram artış yok ya. Lys zaten m: 6/6 g:5/4 geldi geçen sene kursa gittim yok. Beyinsizim falan demiyorum da işte temel yok bende. Orta okulda 3 senede sadece 1 tane hoca vardı onu hatırlıyorum. parası olan çatır çatır o senelerde kursa dersaneye gitti yaptı benim sbs de 8yanlış 5 boş vardı. Allah için türkçe sosya fen gibi gelse fene girerdim ama anadoluya gitmek zorunda kaldım işte. şimdide başa sarması zorluyor.

• Bordoklavyelihekim kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yüksek ortalama için bahsetmiştim, geçmek için yaptıklarınız yeterli tabii ki.Bunun üstüne bir de fakülte farkı geliyor, elazığ nasıl kolay mı, çıkmış soru sorulma olayı fazla mı bilmiyorum ama geçmek için dediklerinizde haklısınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasil kazaniliyo?

öylede hocam gerçekten çok çalıştım matematiğe ama olmuyor bir ara 14 netleri gördüm ama sonra gram artış yok ya. Lys zaten m: 6/6 g:5/4 geldi geçen sene kursa gittim yok. Beyinsizim falan demiyorum da işte temel yok bende. Orta okulda 3 senede sadece 1 tane hoca vardı onu hatırlıyorum. parası olan çatır çatır o senelerde kursa dersaneye gitti yaptı benim sbs de 8yanlış 5 boş vardı. Allah için türkçe sosya fen gibi gelse fene girerdim ama anadoluya gitmek zorunda kaldım işte. şimdide başa sarması zorluyor.

Allah yardımcın olsun dostum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Hocam ben yüksek ortalama için bahsetmiştim, geçmek için yaptıklarınız yeterli tabii ki.Bunun üstüne bir de fakülte farkı geliyor, elazığ nasıl kolay mı, çıkmış soru sorulma olayı fazla mı bilmiyorum ama geçmek için dediklerinizde haklısınız.

ınsanların dusundugu gıbı daha yuksek sıralamayla gıdılen tıp fakultelerı dha zor olmuyor keske oyle olsaydı :)
  • Bordoklavyelihekim kullanıcısına yanıt
    Onu bende biliyorum hocam :) ondan bağımsız olarak belirtmiştim zaten.Yani o şekilde bir parametrem yoktu, tamamen bağımsız olarak acaba öyle mi diye sormuştum.Mesela Adıyaman'da falan aşırı zor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Pratiği zor, 5 sene boyunca pratik. Tıp gibi kurul yok, 13-14 sınava ayrı ayrı giriyorsun vs. birçok şey sayılır. İki dalın da birbirlerine göre zorlukları kolaylıkları mevcut.

Diğer arkadaşlara gelirsek, yatarak okumak istiyorsanız, üniversitede rahat etmek istiyorsanız diyelim daha doğrusu tıp veya diş seçmeyin. Ciddi disiplini olan 2 bölümdür tıp ve diş :)

profıl resmını sana cevap olarak atıyorum hocam yeterli

• 11 lere tavsiyen ?

Sen 11de çalışıyor muydun?https://forum.donanimhaber.com/2018-ygs-lys-calisma-gunlugum--124859061-2#12412 istersen yorumlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DiAlucardV

El becerine güveniyorsan diş okumanı öneririm. Okuması daha zor tıpa göre(bence) ama ilerisi biraz daha avantajlı.

ne gibi zorluklar dostum diş fakültesınden de tonlarca aarkadasım varda merak ettım su tıptan daha zor kılan durumları ?

Tip kazanip da "de"leri ayri yazmayi bilmemek nasil bi duygu onu merak ettim.

• Hocalar, kolunu göstererek anatomiden aklımda bir tek bu femur kaldı diyorlar mı?

• Benim de benzer bi konum vardı bu bölümde. Yakında senin konuyuda silerler yanlış bölüm de diye.

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Dişçiler tıp kazanamadıkları için kendilerini avutuyorlar.

Ayrıca neredeyse tüm diş okuyanlar da tıpçılara karşı bi çekememezlik görüyorum. Garipsiniz.

• SDÜ Tıp dönem 4 sorular varsa cevaplanır
  • Son sınıf tıp. Sorun varsa cevaplayım evlat

• Kıdemlim intörnümüz varsa vekaleten intörnümüze sorun soruları
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Verecek cevabın yok :) Diş tıptan daha zordur, bitti :)

+1

• Özelden sonuç belgemi atmamı ister misiniz? Ya da internete bi diş hekimliği fakülteleri diye yazın, ilk 10 üniversiteye bakın. Bu kişiler tıpa girebiliyor mu giremiyor mu bi ona da bakın derim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.