arkadaslar mf3 den 4850 cok kararsiz kaldim yardimlarinizi bekliyorum bilgi paylasimlarinizi da ayni zamanda
1.Dokuz Eylul (4000) 2.Uludag (4550) 3.Akdeniz (5500) 4.Kocaeli (5500) 5.Cukurova(5500) 6.Osmangazi (4880) 7 8 9 arkadaslar 2-5 arasi bi yer garanti gelir diye dusunuyorum ama gene 7-8-9 a garanti yerler hatta 10-11-12-13 de olabilir garanti olsun diye ama 2-5 arasina gidecem
tek tek uniler hakkinda edingidim bilgileri yazayim tercih yapacak arkadaslara yardimci olur belki bilgisi olan arkadaslar da beni bilgilendirirse sevinirim Dokuz Eylul : Gelmeyecegi icin arastirmadim :) Uludag : Uludag mezunu birisi capa hacettepeden sonra uludag gelir dedi kalite iyiymis. ama baya zorluyorlarmis. ayrica hazirlikda var . siteden tanistigim birisi ingilizcen yoksa sakin yazma dedi (gram ingilizcem yok bu arada ) Akdeniz : Bu senenin stari agzini acan herkes akdenizi ovuyor. antalya guzel sehir . hazirlik burdada var ama hazirligi gecmek baya kolay diyolar . hazirligi gecmek bi avantajmi onuda tam kavrayamadim cunku tamam geceriz sonra basima bela olacaksa okumakta fayda var bence . Kocaeli : kolay diyolar biraz tek bilgim bu cukurova : korkunc zor diyolar bunada osmangazi : osmangaziden biriyle gorustum yazma dedi sogudum
sizinde varsa bu uniler hakkinda bi bilginiz lutfen yazin
Ne alaka.Yalnız bariz çapa hacettepeden sonra kalitede cerrahpasa gelir sonra da ege gelir.Uludag dan mezun arkadas kendini avutmus.