Şimdi Ara

#### TIP TERCIH LISTEM ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mf3 den 4850 cok kararsiz kaldim yardimlarinizi bekliyorum bilgi paylasimlarinizi da ayni zamanda

1.Dokuz Eylul (4000)
    2.Uludag (4550)
    3.Akdeniz (5500)
    4.Kocaeli (5500)
    5.Cukurova(5500)

6.Osmangazi (4880)
    7
    8
    9
    arkadaslar 2-5 arasi bi yer garanti gelir diye dusunuyorum ama gene 7-8-9 a garanti yerler hatta 10-11-12-13 de olabilir garanti olsun diye ama 2-5 arasina gidecem

tek tek uniler hakkinda edingidim bilgileri yazayim tercih yapacak arkadaslara yardimci olur belki bilgisi olan arkadaslar da beni bilgilendirirse sevinirim
    Dokuz Eylul : Gelmeyecegi icin arastirmadim :)
    Uludag : Uludag mezunu birisi capa hacettepeden sonra uludag gelir dedi kalite iyiymis. ama baya zorluyorlarmis. ayrica hazirlikda var . siteden tanistigim birisi ingilizcen yoksa sakin yazma dedi (gram ingilizcem yok bu arada )
    Akdeniz : Bu senenin stari agzini acan herkes akdenizi ovuyor. antalya guzel sehir . hazirlik burdada var ama hazirligi gecmek baya kolay diyolar . hazirligi gecmek bi avantajmi onuda tam kavrayamadim cunku tamam geceriz sonra basima bela olacaksa okumakta fayda var bence .
    Kocaeli : kolay diyolar biraz tek bilgim bu
    cukurova : korkunc zor diyolar bunada
    osmangazi : osmangaziden biriyle gorustum yazma dedi sogudum

sizinde varsa bu uniler hakkinda bi bilginiz lutfen yazin

• Ne alaka.Yalnız bariz çapa hacettepeden sonra kalitede cerrahpasa gelir sonra da ege gelir.Uludag dan mezun arkadas kendini avutmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.