Şimdi Ara

Tıp tercihi yapacaklara son tavsiyelerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
13
Favori
10.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sen nerdesin ya keşke söyleseydin bak celal bayar tutması benim de kafamı karıştırdı Çanakkale olacağına Trakya olsun onu boşver Pamukkalenin zor olduğunu biliyorum hocam ben Trakya ve celal bayari bir daha düşün derim sen mesafe olarak hangisine yakınsın ama o da önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 9 eylülle gazi arasındayım sizce ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasciatemi_cantare

Hocam sen nerdesin ya keşke söyleseydin bak celal bayar tutması benim de kafamı karıştırdı Çanakkale olacağına Trakya olsun onu boşver Pamukkalenin zor olduğunu biliyorum hocam ben Trakya ve celal bayari bir daha düşün derim sen mesafe olarak hangisine yakınsın ama o da önemli

istanbuldayım. otobüsle manisa 7 saat, edirne 3 saat mesafede.
  • To The Future T kullanıcısına yanıt
    Bence gazi, hem eğitimi on numara hem hastane olarak.Dokuz eylül iyi ama onun sistem karışık biraz hocam gazi yaz pişman olmazsin tugay abi var orada YouTube da bak videolarına istersen biraz o da gazide gidersen yardımcı da olur

• Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    Hocam kontenjan artışı kötü etkiledi diyolar o yüzden çekiniyorum biraz bi de izmir olması da cezbediyor

• -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman ikisini de karşılaştıralım beraber +ları - leri koyalım bakalım ne cikacak,şimdi eğitim olarak bence aynı bu konuda eminim ikisine de bir şey koymuyorum, trakyaya ulaşımın celal bayardan daha kolay bu bir avantaj + lakin ileriki senelerini düşününce aydan aya hatta daha da ileride daha az gidip geliceksin bunu da düşün derim yani katlanırim ona da nolucak dersen sorun yok,celal bayarinsa soyle bir +si olur ben Trakyalı olduğum için Edirne'den çok bir şey bekleme şehir olarak düz bir şehir hatta bizim orada bir laf vardır baktım mi Bulgaristan gözüküyor diye:)yani çok bir hareketlilik bekleme ama yine öğrenci mekanları vardır yine öğrenciler hareket kazandiriyor. Manisa da ise diyelim sevmedin İzmir'e kaçma gibi bir artın var baya yakınmış benim celal bayar tiptaki arkadaşım İzmir'den servisle gidip geliyordu

Sonuç olarak karar senin umarım kafanı daha fazla karistirmamisimdir

• balyapanayı kullanıcısına yanıt
    Bu ucunden sana en yakınını yazmanı tavsiye ederim çünkü diğer ikisi de bu seçtiğinden farklı olmicak,Düzce'de arkadaşım var ne sehir ne egitim olarak acikcasi memnun değil,memnun olan da vardır belki ama dediğim gibi.En azından evine yakın olmuş olur bence çok daha büyük bir artı. hayırlı olsun tebrik ederim

Kütahyayı yazmak daha mantıklı olacak o zaman cevabınız için teşekkürler

• To The Future T kullanıcısına yanıt
    Kontenjan artışı sadece gaziyi değil her yeri kötü etkiledi hocam, bir çok fakülte amfiye sığmıyor maşallah:)

Ben gaziyi yazardim herhalde ama İzmir asigiysan işler değişir hocam:)

• Aslında istanbulda oturuyorum Marmara yazdım ilk sonra Ege sonra gazi mi 9 eylül mü diye kaldım ama büyük ihtimal gazi yazıcam

• Hocam 9 eylül ve akdeniz arasında hangisi sizce?

• Yildirim beyazit hakkında ne dusunuyosunuz bilginiz var mi ?

• kızılötesia kullanıcısına yanıt
    Bence Akdeniz hocam illa İzmir olsun dersen dokuz eylulden de pişman olmazsın ama Akdeniz o bölgenin yani komple Akdeniz bölgesinin en iyi okulu ,bir de dokuz eylülün sistemi de farklı

• Tersylay T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım var keşke onunla konuşturabilsem seni şimdi yurtdışında staj yapiyor, çok memnun okulundan eğitimi iyi okullar bunlar merak etmeyin umarım uzak da degildir sana hayırlı olsun

• Hocam Gazi İngilizce, Akdeniz ve KTU(kendi şehrim) arasında hangisini önerirsin, kaç gündür gidip gelip duruyorum.
    Yalnız Gazi İngilizce kesin değil ama Akdenize kesin girerim. İngilizcem benim yeterli ama okutan hocaların değil diye duymam beni baya soğuttu.
  • Yok hocam ankara 220 km oturduğum yere yakin yani o acidan da istiyodum zaten yakin da olsun diye tesekkurler bu arada.

• Hocam Muğladayım. 8k sıralama. Muğlanın sisteminin tam oturmaması yüzünden tercih etmedim. Celal Bayar gelecek gibi ne dersin bir fikrini sormak istedim.

• chosen61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam sıralaman 7-8 bin falan olsa mis gibi ktü de oku derim ama sıralaman iyi bunu değerlendirmen lazım,gazi tıp şu yazdıklarında en iyisi senin için.Anladiğim kadarıyla İngilizce kısmından tereddut ediyorsun şöyle diyim İng tıp okunmaz falan deseler de eğer yurtdışı usmle gibi düşüncelerin varsa İng tıp okuman senin için büyuk avantaj olur mesela bazi kitaplar var tipta kült olmuş kitaplar anatomi histo Biyokimya için falan ben Türkçe tiptayim ama hocalar bize İngilizcesini alın okuyun diyor, hocalar evet derste bazı yerlerde turkceye de dönüyormuş Marmara tıpta okuyan arkadaşıma soruyorum ya nasıl İng tıp hani sistemin nasıl çünkü pek iyi değildi dili,her gün dersten önce notları alip tek tek bilmedigi kelimelerin Türkçesini yazıyormuş,tabi simdi yurdisinda staja gidecek onun için büyük avantaj o ayrı,O hocalar oraya gelmek için İngilizce ne çalışmalar yapıyor bir bilsen bence yetersiz değildir eminim he mutlaka turkceye de dönüş yapılıyordur arada ama seni rahatsız etmez bu durum

Bu arada Akdeniz de çok iyi bir okuldur bahsetmedim ama gerek yok senin sorun gaziden diye

Bence yine de tercihin gazi Akdeniz KTÜ şeklinde olmalı

Tebrik ederim tekrardan

• Vatanaşığı48 kullanıcısına yanıt
    İyi ki yazmamışsin muglayi gözünden öpüyorum:) sebebi dediğin gibi yeni acilmasi birkaç seneye güzel olabilir ama daha var,celal bayar mis gibidir çok memnun kalicaksin arkadaslarim da var üst dönemlerden yerin belli olunca haberlesiriz tebrik ederim

Çok teşekkür ederim hocam. Şu an gerçekten rahatladım diyebilirim. :) Haber veririm tabi ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.