Şimdi Ara

Tıp tercihi yapacaklara son tavsiyelerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
13
Favori
10.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

gazideyim seneye yatay gecisle kabul ederse ege etmezse merkezi ile direkt 9 eylule geçiş yapıcam kötü okul mu gazi kesinlikle hayir ama şehir olarak izmire yakinsaniz saniye düşünmeyin derim , ilk 3 sene okula gelmeden sınıf geçiliyor(gelip calisanlarda var gelmeden gecenlerde var cogunluk gelmeden geçenler) zaten 6. sınıfta intörnsunuz 4. ve 5. sınıfta size bir şey katicaklar orası biraz önemli peki size 2 sene de ne öğretebilirler?biraz mantıklı düşünün gazi bence de bi tık iyidir ama eğer aileniz ankarada felan değilse ulaşımı 23:00 da biten karasal iklime sahip leş ankarayi tercih etmenizi önermem, eğitim aşığı psikopat biriseyniz yazın gaziyi size bi kac şey daha katar 9 eylule göre, önemli olan uzmanliginizi nerde yaptiginiz uzmanlik icin de tus,tusda da gaziyle 9eylul arasinda ne kadar fark var? ya onu geçtim 3 bin ila 5 bin arasindaki üniversitesiler arasında ne kadar fark var?(ankara gazi 9 eylul marmara)(ege bence istisna), uzun lafin kısası size hangi şehir daha sıcak geliyorsa onu seçin eğitime bakmayın(9eylul versus gazi icin bu lafım)

?

• kman35 kullanıcısına yanıt
    13bin civarına digerlerine göre(afyon,Diyarbakır,duzce) daha iyi bir seçim bence uzak da değilsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gazi tıp hakkında neler düşünüyorsunuz kimi iyi diyor kimi orta diyor anlamadım gazi tıpa ülkenin demirbaşlarından diyebilir miyiz sonuçta ankara da hastanesi falan önemli bir statüye sahip ne diyorsunuz?
  • Xiphoid2 X kullanıcısına yanıt
    Katip çelebi önermem, kalan okullarda birbirine denk hocam hangisi daha yakın kalırsa onu yaz

• tekavut kullanıcısına yanıt
    Hocam gaziye kim kötü diyor valla diğer arkadaş da demiş şimdi gazi genelde dokuz eylulle kıyaslanır sıralama olarak dokuz eylülün avantajı ne İzmir tabiki, Ankara'dan sıkılacak insanlar genelde keşke d.e yazsaydim diyor ama Ankara'yı seven insanlar da gaziyı yazdığından çok memnun kaliyoe ben bunu gördüm biraz şehir faktörü etkin

Serkanın ailesi Ankarada oturuyor Ankarada okumuş yani çocuk Ankaralı 9 eylul ve gazi arasında böyle biri tabii ki gazi yazsın,herif istanbuldan gelicek farkında mısınız? Zaten bundan bahsediyorum 2 okul arasında dağlar uçurumları geçin en fazla çok küçük tepeler vardır o yüzden 2 üniversiteyi karşılaştırırken eğitim kısmını atlayıp şehir tercihi yapın diyorum.
  • gayeyagmur G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam isterse derme çatma binada olsun çapa çapadır hocalar değişmediği sürece eğitim çok etkilenmez yani çok bina,sınıf sıkıntısı falan yaşanmazsa

• Size sorum zorunlu derslerle alakalı. Bunların üzerine fazla düşülüyor mu türkçe ve ingilizceden bahsediyorum. Benim ingilizcem berbat düzeyde yani yapamam diye korkuyorum türkçe tip secmeme ragmen ilk yıl zorunlu dersmis sanırım sizin bir bilginiz var mi? Birde sizce laptop tip fakültesinde gerekli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasciatemi_cantare

Tabiki özellikle ileride yurtdışı staj,usmle gibi düşüncelerin varsa alacağın kitapları da ileride İngilizce orijinallerini almanı tavsiye ederim senin için daha iyi olur

Yurtdışı staj hiç düşünmedim hocam ama olabilir. Ben daha çok orjinal kaynakları okumak için istiyorum ingilizce, eksikler anlam kaymaları vs var deniyo çeviri eserler için. Orjinal kitap, makale falan okumak için ingilizcemi ilerletmek istiyorum

• Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    hocam ankarada ki en ezik tıp diyorlar genelde gaziye ama pek iandırıcı gelmiyor ülkenin en iyileri arasında diyebilir miyiz gaziye?
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    hocam sıralamanız kaçtı gazi ing mi düşünüyorsunuz?
  • adsızdoktor A kullanıcısına yanıt
    PM'ne cevap verdim hocam bir cakisamadik

Bir tıp fakültesine ezik demek? Üstelik dört binle alan bir yer geliyorsa hayirli olsun

hocam geliyor gelmesine de millet sağolsun bi içime sindiremedim yakında diyecekler kars tıp gaziden daha iyi diye
    Ankaradayım konya kayseri çok yakın ama karadenizi çok seviyorum o yüzden en sıcak samsun geliyor bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekavut

hocam sıralamanız kaçtı gazi ing mi düşünüyorsunuz?

3895 hocam. Türkçe yazdım başa, sonra ingilizce, ikisi de gazi. ama nolur nolmaz diye sonrasını düşüneyim dedim hocam şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 26 Temmuz 2017; 17:5:56 >
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    türkçeden sonra ing mi yazdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail2014

quote:

Orijinalden alıntı: Lasciatemi_cantare

Hocam ege de dikkat ettiysen saydığım ilk okullarda.Bence 3 bin civarı sıralamanız var İzmir ve civarındaysanız Ege,İstanbul ve civarındaysanız da Marmara.
    Hocam o maaş meselesi çok karışık,nerede çalıştığına bağlı,çalıştığın seneye bağlı bence bunları düşünmen için erken.Eminim fikrin bile değişecek ileride belki sen doktor olana kadar maaşlar da değişecek o yüzden sen şimdi okuluna odaklan.

Anladım hocam çok sağolun ama benim birinden duyduğum aylık 4 bin TL maaş aldığı başka birisi ise 10 bin TL maaş alıyorum diyor.Aile hekimleri Ortalama aylık ne kadar maaş alıyorlar?

3 sene önce lisede sınıfa aile hekimliği yapan eski öğrenci gelmişti

normalde 4bin tl falan alıyoruz ama hastalık döneminde 7k alıyoruz demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Temmuz 2017; 17:9:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OMÜ tıp hakkında sorularınızı yanitlayabilirim.

• Hocam amacın kendini biraz yurtdışında geliştirmek diğerlerinden biraz farklı olmak anladığım kadarıyla ama benim dediğim o kismi yanlış anlamissin,ctf capa tutan adam tabiki yazar niye özel yazsın diyorsun ben olsam ben de orayı yazarım mesela ama bu senle benim düşüncem Bahçeşehirde acıbademde okuyup ne yazicam hem özelde okuyorum yepyeni binamız hastanemiz sınıflarımız da az kişilik ne gidicem yıkık dökük eski binalara diyen insanlar da var zaten dikkat et bunlar da 2binde hala ve yerini koruyor,ovdugum okullar 10yillik derken

Eskişehir 1970de kuruldu 93te anadoludan ayrildi

Uludağ 1970

Trakya 1974

KTÜ 1982

ÇOMÜ 2000

Samsun 1982 (hatta Hacettepeye bağlı daha erken) vs. Netten aldım belki birkaç sene yanlış olabilir,daha cok yazilabilir görüyorsun kaç yıllık okullar zaten bunlar arasında seçim yapmak bu yüzden zor hepsi kaliteli çünkü,senin dediğin o on yıllık ozeller bunların yanından su an için geçemez zaten belli ki senin de pek içine sinmemiş o ozeller ki şimdiden yatay geçiş dusunuyorsun,iyiliğin için yazmamanı tavsiye ederim başarılar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.