Şimdi Ara

Tıp tercihi yapacaklara son tavsiyelerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
13
Favori
10.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pamukkale çomü arasından çomüyü tercih ettim ama içime sinmeyen noktalar oluyor. Cbü vs tutuyor ama dediğiniz gibi iyi olduğunu düşünmüyorum. Yazmadım o yüzden . Son gün paüyü öne yazmak istemiyorum ama niyeyse ikisi de tam sinmiyor içime kocaeli tutmazsa bu ikisinden hangisini önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamam 7700 izmir katip çelebi, omü ve bu sıralamadan tutan diğer üniversiteler, kocaeli çukurova selçuk erciyes gibi, hakkında ne diyebilirsiniz? Amasyada oturuyorum.

• Bülent Ecevit hakkında bilginiz var mı?
  • Hocam Gazi Tıpı da ayrıcalıklı okullardan sayabilir miyiz yoksa o da mı sıradan okullardan?
  • Erciyes,19 mayıs,selçuk,meram bunlardan hangisini seçmeliyim sizce :D bilginiz var mı :D
  • kocaelide oturuyorum. Çapa mı Ankara mı? Çapa yıkılacak diyorlar bu eğitimi etkiler mi?

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    Sdü nün eğitim kalitesi 11k gibi değildir 5 6 k dan alan tıplara kafa tutar

• Hocam bahsettiğiniz iyi özeller cerrahpaşa civarında alıyor. O kadar yapmış olsam zaten cerrahpaşa yazarım. Ancak çok övdüğünüz tıplar daha 10 senelikken bana bu özel kötü şu özel kötü denilen özeller de 10 yıllık. Özelde hasta görme olayını biliyorum ancak dil ve yabancı imkanı çok daha yüksek. Ben sadece tıp okuyup türkiyede körelmek istemiyorum. Örneği cerrahpaşanın erasmus anlaşması polonya ile. polonya nedir? özel okulların almanya fransa isviçre iskandinav ülkeleri ile anlaşmaları var.
    Puanım tutsa tabiki cerrahpaşa giderim ancak pek övülmeyen tam burslu özel ünilere tutuyor sadece ve tıp okumak istiyorum. Uzak yerlere de gitmek istemiyorum. Amacım yatay geçişi zorlamak olacak ama olmazsa da kalırsam mutsuz olacağımı düşünmüyorum. Birçok doktor ve akademisyen ile görüştüm, en iyi okullar tutmadığı sürece ( cerrahpaşa, ege, ankara ) diğer okulların tıpta fark etmediğini söylediler bana.

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Gaziden birinin cevap vermesi çok iyi olmuş teşekkür ederim hocam

• nye kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet iyidir hocam oradan mezun asistan bir doktorla konusmustum memnundu okulundan Elazığ nasıldır nasıl bir şehirdir bir fikrim yok açıkçası

• samettekin16 S kullanıcısına yanıt
    Kocaeli ve eskisehiri mutlaka yaz belli olmaz ardına da celal bayar olabilir Sakarya olacağına c.b olsun bence

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    İngilizce konusunda sıkıntı yasamam diyorsan ki bence biraz daha emekle halledilebilir gazi ing 'i tercih ederim

• 10binlazım kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar yakınsın şehir içi mi yoksa 2-3 saatlik yol var falan mı eğer sehirdeysen bence gidilebilir ama yok farklı bir yere gideyim dersen Uludağ iyi bir seçim olabilir sıralamana uygun olarak

• Haklısın hocalar da ovuyordu, o bölgedeki arkadaşlar yazıyorsa tereddüt etmesin bence

• To The Future T kullanıcısına yanıt
    ben de arastirirken herkes pdö oo farkli sistem oo öcü gözüyle bakıyordu pdö dediginiz çok zor bir sey değil gazide de var zaten sadece gazide nota etki etmiyor orda ediyor gazide dönemlik 1 tane pdö varken sanırım 9 eylulde her komite icin 1 tane , yani cok problem oluşturacak bir sey degil bana kalirsa zevkli bir uygulama, siz bilirsiniz ama istanbuldan ankaraya gelince nefret edebilirsiniz bu şehirden, tabi kişisel özelliklerinize de bağlı karar sizin

• flygnç kullanıcısına yanıt
    Hocam celal bayar içine sinmemiş anlaşılan aslında iyi okul ama madem içine sinmedi,rahat edemediğin kafanda sorular olacak yeri yazmanı ben de istemem bu durumda inş Kocaeli gelir olmazsa aslında Pamukkale sonra ÇOMÜ yazmanı öneririm pamukkaleden yana tek bir soru işareti var kafamda o da pdo sistemi olması,pdo nun seveni de çok sevmeyeni de,sistemi eminim araştırmışsindir zaten bana fark etmez dersen bence kocaeli pamukkale ÇOMÜ şeklinde olmalı

• Hocam bence birbirine çok yakın tıplar aşırı bariz bir fark olsa derim şu ama sana en yakın olanı yazmanı tavsiye ederim ve sehir olarak biraz daha iyi olanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasciatemi_cantare

İngilizce konusunda sıkıntı yasamam diyorsan ki bence biraz daha emekle halledilebilir gazi ing 'i tercih ederim

Teşekkürler hocam. İngilizce zaten çalışmam gerek türkçe de okusam, ingilizce şart

• Polarizasyon kullanıcısına yanıt
    Hocam gazi tıp sıradan bir okul olur mu gözünü seveyim bir Hacettepe ctf olmamakla birlikte onlardan sonra rahatlıkla sayabilecegimiz okullardan

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Tabiki özellikle ileride yurtdışı staj,usmle gibi düşüncelerin varsa alacağın kitapları da ileride İngilizce orijinallerini almanı tavsiye ederim senin için daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.