Şimdi Ara

Tıp tercihi yapacaklara son tavsiyelerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
13
Favori
10.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam eskişehir ile bursa arasında kalan birine ne söyleyebilirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyasa16 -- 26 Temmuz 2017; 2:21:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasciatemi_cantare

Hocam o zaman ikisini de karşılaştıralım beraber +ları - leri koyalım bakalım ne cikacak,şimdi eğitim olarak bence aynı bu konuda eminim ikisine de bir şey koymuyorum, trakyaya ulaşımın celal bayardan daha kolay bu bir avantaj + lakin ileriki senelerini düşününce aydan aya hatta daha da ileride daha az gidip geliceksin bunu da düşün derim yani katlanırim ona da nolucak dersen sorun yok,celal bayarinsa soyle bir +si olur ben Trakyalı olduğum için Edirne'den çok bir şey bekleme şehir olarak düz bir şehir hatta bizim orada bir laf vardır baktım mi Bulgaristan gözüküyor diye:)yani çok bir hareketlilik bekleme ama yine öğrenci mekanları vardır yine öğrenciler hareket kazandiriyor. Manisa da ise diyelim sevmedin İzmir'e kaçma gibi bir artın var baya yakınmış benim celal bayar tiptaki arkadaşım İzmir'den servisle gidip geliyordu

Sonuç olarak karar senin umarım kafanı daha fazla karistirmamisimdir

yok hocam ne kafa karıştırması daha da netleşti kafamda trakya gelecek haliyle bırakıyorum listeyi.

• tarkyasa16 kullanıcısına yanıt
    Eskisehir güzel tam bir öğrenci şehri ama ben bursayı zamanında üste yazmıştım,konuda da dediğim gibi bariz fark olmamakla birlikte Uludağ egitim olarak bir tık öndedir siralamada da belli ediyor kendini zaten ingilizcen nasıl bilmiyorum ama sanırım hazırlığı da kaldırdılar ben önce Uludağ arkasına Eskişehir derim,şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman bea

• Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ettim. Gazi ing tıpı yazacağım ama bana tutmayacakmış gibi geliyor, birkaç yıldır düşüşte bu sene yükselir.
    Akdenize gelince ise hala kararsızım, üniversitenin iyi olduğunu biliyorum oradan sıkıntı yok da Antalya çok yabancı bir memleket.
    Cidden sınava çalışırken bu kadar kafam yorulmamıştı
    Hocam Gülhane tıp fakültesi sivil olan hakkında ne düşünüyosunuz

• chosen61 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin durum şöyle başka bir alternatifin yok hani milletin 4-5 tane yer oluyor birbirine yakın, diyorum önce şunu yaz sonra şu en son da şu falan , senin durumun çok net gazi tıp birde,sanıyorum dokuz eylül düşünmüyorsun sonra zaten bir Akdeniz kalıyor bundan sonra da yıldırım Bayezit vs. basliyor ama yine Akdeniz'i tercih ederim yine başa döndük:( Akdeniz hayırlı olsun güzel okul merak etme alışırsın ileride dönmek istemezsen memlekete sorarım ben sana:)

• OLD_BOSS kullanıcısına yanıt
    Gulhanede intern bir arkadaşım var eğitim olarak çok memnundu ama açıkçası ben yazmaya tereddüt ederdim bilemiyorum kötü etkilemek istemiyorum ama dikkat et sıralaması neredeyse her sene düşmüş hele erkeği baya bir düşmüştü sanırım mulakat,sağlık yeterliligi vs. kalkti mi bilmiyorum ama insanları biraz uzaklaştırmış,orada okuyan birini bulabilirsen son kez bir konuş ama başka alternatiflere yönel derim

Hocam askeri ayrı sivilde sağlık şartları felan yok Ankarada olunca çok düşmez heralde

He o zaman tamam hocam benim eğitim kısmından şüphem yok zaten çok eski köklü bir okul ben askeri sandım şimdi mülakatta evlenirsin falan korkum o yüzdendi:(

Hocam mülakatta evlenme,elenirsin olcak o pardon

Tamam hocam sağolun güldürdünüz

• Derslerden ne farki var dememistim birader daha okudugunu anlayamiyorsun bi de tip okuyormus

• To The Future T kullanıcısına yanıt
    gazideyim seneye yatay gecisle kabul ederse ege etmezse merkezi ile direkt 9 eylule geçiş yapıcam kötü okul mu gazi kesinlikle hayir ama şehir olarak izmire yakinsaniz saniye düşünmeyin derim , ilk 3 sene okula gelmeden sınıf geçiliyor(gelip calisanlarda var gelmeden gecenlerde var cogunluk gelmeden geçenler) zaten 6. sınıfta intörnsunuz 4. ve 5. sınıfta size bir şey katicaklar orası biraz önemli peki size 2 sene de ne öğretebilirler?biraz mantıklı düşünün gazi bence de bi tık iyidir ama eğer aileniz ankarada felan değilse ulaşımı 23:00 da biten karasal iklime sahip leş ankarayi tercih etmenizi önermem, eğitim aşığı psikopat biriseyniz yazın gaziyi size bi kac şey daha katar 9 eylule göre, önemli olan uzmanliginizi nerde yaptiginiz uzmanlik icin de tus,tusda da gaziyle 9eylul arasinda ne kadar fark var? ya onu geçtim 3 bin ila 5 bin arasindaki üniversitesiler arasında ne kadar fark var?(ankara gazi 9 eylul marmara)(ege bence istisna), uzun lafin kısası size hangi şehir daha sıcak geliyorsa onu seçin eğitime bakmayın(9eylul versus gazi icin bu lafım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 26 Temmuz 2017; 6:25:36 >

• hocam sivas hakkında ne düşünüyorsunuz sizce fırat mi cumhuriyet mi

• 8300deyim Bursa'da oturuyorum özellikle değerlendirmelisin dediğiniz bir tıp var mı ?

• Hocam gazi tr yazdım ama gelmeme şansı var.Arkasına sence gazi ing mi yazmak daha iyi olur yıldırım beyazıt tr mi?
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Hocam ben istanbuldayım.Şehir olarak izmir ankaradan daha iyi olduğu için 9 eylül diye düşünmüştüm ama orada pdö falan var sorduğum herkes de gaziyi tavsiye etti ama bakıcaz artık

• Hocam sıralamam 6 bin küsür sizce eve yakın diye sdü yazmalı mıyım pişman olur muyum?
  • Diclede konumundan dolayı tercih edilmeyen bir üniverste ama emin olun 6-7 k yı hakediyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.