Şimdi Ara

Tıp tercihi yapacaklara son tavsiyelerim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
13
Favori
10.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsun iyidir gelirse üst dönemlerden birini bulurum yardımcı da olur sana başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.Pdö hakkında fikriniz var mı?
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=127953609 hocam arkadaş omüdenmis kaçırma

• Hocam medipol hakkında bilginiz var mı?

• Ben Ankara da oturuyorum tercihimi de omü yaptım fakat Gülhane sivil oldu ve gidip konuştuk. Dediklerine göre hoca sayısı azalmış kısa sürede kapanmazmış, onun dışında Ankara içi olduğundan ailem burayı yazmamı istiyor sizce ne yapmalıyım? Açıkcası ben üniversite ortamı görmek istiyorum ve Gülhane de sivil olarak Yen'i olduğunda biraz belirsizlik var.

• Kratos956 kullanıcısına yanıt
    pdö nasıl :D

• Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    kaçırmıyorum :D :D size de çok teşekkür ederim :)
  • Hocam Uludağ hakkında ne düşünüyorsunuz

• FuzuIi_ F kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç de tanıdığım yok ne desem etkilemek istemiyorum sadece şu kadarını soyliyim sanırım özel düşünüyorsun İstanbul'daki bircok özelden yine iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: tekavut

türkçeden sonra ing mi yazdınız?

Aynen hocam öyle yaptım

• Açıkçası Gülhane ile ilgili son durumu bende bilmiyorum okul olarak köklü bir okul arkadaşlarım var ama onlar askeri donemdeykendi şimdi için bir şey söyleyip etkilemek istemem ama boyle bir belirsizlik,kafanda soru işaretleri varken bence omü yaz çok daha net

• TuRkUaZ17. T kullanıcısına yanıt
    O aralığın iyi okullarından, konumda da bahsettim bu aralıkta yakın olanı tercih etmeniz daha makbul yakınsa düşünme yaz direkt hazırlık da kalktı diye biliyorum ustelik Bursa da guzeldir

• Sakarya nasıl bilginiz var mı?

• Sıralamam 5760 akdeniz. ,yıldırım beyazıt ,eskişehir ve omü arasında birini seçmem gerekirse sizce hangisi daha gerçekçi ve ayağı yere basan sağlam tercih olur.yaşadığımız yer amasya .adayımız kız öğrenci.şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkürler..

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    türkçe gelmezse ing kesin gelir hocam ing duurmu nasıl sizde ?
  • Hocam simdi gazi ing iyi de usml falan icin akredite olmus olmasi gerekmiyor mu, gazinin ingilizcesi henuz akreditasyon tamamlamadi.

• Hocam okan maltepe arasında kaldım. Okan 15 Maltepe de 20 yıllık üniversite. Eğitim kaliteleri nasıldır. İkisinin de hastaneşeri var. İstanbul veya Ankara yazmak istiyorum. Yıldırım Beyazıtı zorlarım ama olmazsa diye diyorum. Birde İng okumak istiyorum Maltepenin İngilizcesi tutmuyor. Okan yazsam daha mı iyi olur.

• Hocam 12 ye bu yil gectim hedefim ilk bine girip bahcesehir universitesi neden olarakta hazirligi bir yil amerikada okutmasi ilerde usmleye odaklanip yurtdisina cikmayi dusunuyorum 1 yil amerikanin bana cok faydasi olur bahcesehir hakkinda ne dersin? Yoksa dusunmemi diyosun

Not:bidahaki sene bulamam seni diye yazdim kusura bakma

• Tm-1 sıralamam 193.626 geçen yıl akdeniz universitesi uluslararası ticaret ve lojistik 197.000 ile kapatmış ve bu sene kontenjanı 10 kişi artmış gelme ihtimalı yüksek ama sıralamalar düşer diye endişeliyim yardım yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekavut

türkçe gelmezse ing kesin gelir hocam ing duurmu nasıl sizde ?

Valla ortalama hocam ama hallederiz bi şekilde. Hani gerekirse hazırlık okuruz, baktık yine olmuyo kursa gideriz türkçelerin notlarından çalışırız falan hallederiz zor falan ama hallederiz hocam bi şekilde yani o kadar insan nasıl yapıyosa biz de yaparız bi şekilde. Ben ufaktan çalışmaya başladım nolur nolmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 26 Temmuz 2017; 23:30:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.