Şimdi Ara

Tıp tercihi yapacaklara son tavsiyelerim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
13
Favori
10.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle ideallerin varsa Bahçeşehir güzel bir seçim olur Türker Kılıç'ın açılış konuşmasını dinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quark99 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam o siralama civarinda Sakarya celal bayar falan var Kocaeli olmuyorsa c.b da uzak kalıyorsa Sakarya civarindaysan da yaz,Sakarya Kocaelideydi birkaç sene öncesine kadar istanbula da yakın arada kacarsin ama keşke Kocaeli tutsaydi yine de yaz bence , hayırlı olsun

• NEMRUTDAĞI N kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Akdeniz bu saydıklarınız içinde onun yeri ayrıdır o bölgenin en iyi okulu,hemen arkasından Bayezit gelir o da güzel okul eğitimi kaliteli gidip pişman olan pek duymadım bunların da arkasında diğerleri gelir onlar da pek de fark olmamakla birlikte yakın olanın üste yazılması kanaatindeyim,Akdeniz umarım gelir hayırlı olsun

• chosen61 kullanıcısına yanıt
    Alır yakın zamanda merak etme hocam

• cakir.alperen C kullanıcısına yanıt
    Aslında ikisini de onermiyorum ama Maltepe yine biraz daha iyi ,bu okulların daha zamanı var keske Eskişehir kocaeli falan dusunseniz özellikle Kocaeli öneririm sizin icin çünkü madem İstanbul istiyorsunuz gerçekten yakın her hafta çok rahat kacarsiniz umarım iclerinden yıldırım Bayezit gelir,başarılar dilerim

• armaster A kullanıcısına yanıt
    Hocam tm hakkında hiç bilgim yok ama şu kadarını soyliyim o tarz sıralamalarda oynama cok olur yeni açılan bölümler senin lehine bence gelir gibi duruyor hayırlı olsun

• Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur hakkınızda hayırlısı olsun

• Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim ben de tercih sıramı kocaeli Sakarya Celal Bayar yapmıştım

• Sıralamam 13300 ama okul birinciliği var sizce 11-12k daki okulların gelme ihtimali var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Hocam çok bariz bir fark yok gibi ya okul birinciligi ile girenler de o civarlarda giriyorlar genelde umudunu kesme bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasciatemi_cantare

Hocam çok bariz bir fark yok gibi ya okul birinciligi ile girenler de o civarlarda giriyorlar genelde umudunu kesme bence

İnşaallah gelir hocam siz nereyi istiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pdö yü büyütmemek lazım sınıf geçmenize yardımcı olan kolaylık diyelim klasik bir vaka için tartışıyorsun pdö de 1 hoca 8 9 öğrenci ile.
  • Hocam egenin altina marmara yerine akdeniz yazdim bursaliyim. Pisman olur muyum sizce ,denize yakin olması ve kampusü beni bu tercihe etti marmara uzak ve kampussuz olduğu için içimde ukte kalir diye düşündüm.

• Kratos956 kullanıcısına yanıt
    Bazı kişiler çok zor diyor da :( Anladığım kadarıyla pdölü sistemde öğrenciye normal sisteme göre daha çok iş düşüyor doğru mu ?Bir de siz memnun musunuz?İyi ki omüdeyim diyor musunuz ?
  • Şimdi pdölere 1 gün öncesinden çalışsanda 5 soruluk sınavını fulleyebiliyorsun.O yüzden pek zor bir tarafı yok bence.Ben şu an memnunum omüden ,sadece çalışmasını iyi yapacaksın.
  • Kratos956 kullanıcısına yanıt
    anladım.teşekkür ederim size.
  • benim siram 2789 ilk siraya capa yazdim ama tutmazsa marmaraya gidicem kocaelide oturuyorum ankara uzak tek basima kalirim diye ankara uni yazmadim eger capa tutmazsa pisman olur muyum marmarada ankaraya gore daha kotu bi egitim mi alirim sizce
  • Çapa umarim gelir, diyelim olmadı Kocaeli Marmara çok yakın biliyorsun 200 var her haftasonu rahatlıkla gidip gelirsin madem Ankara'yla ilgili tereddütlerin

var mantikli olanı yapmışsın bence,bu siralamalardaki okullarin hiçbirinde kötü bir eğitim almassın hele ki Marmarada, tebrik ederim

• Konubatu12 K kullanıcısına yanıt
    Akdeniz çok iyi bir okul daha önce de söyledim bölgenin en iyi okuludur yine de Ege Marmara Akdeniz Bursa yazmanı beklerdim ama Marmara'nın yerini iyi bildiğim için senin beklentilerini karsilamayabilir biraz kampüs hayatı vs. yaşamak istiyorsun anladığım kadarıyla ama burada İstanbul'da olacaktın kampusten daha fazlası mevcut zaten,dediğim gibi Allah'tan Ege gelmezse gelecek yer yine güzel hani pismanlik yaşayacağını düşünmüyorum,hayırlı olsun

• Hocam cok teşekkürler yorumların için. Istanbul biraz itici geliyor bana antalyada olmak daha cazip geldi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.