Bildirim
Tıp ve makine arasında kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: erenaga11
evet beyler kocaeli tıp ve odtü makine arasında kaldım ne yapmalıyım ?
Benzer durumdayız hocam mf4 10k mf3 13400 tıp puanım biraz daha iyi olsa gözüm kapalı tıp yazacaktım ama doğudaki yaşama alışamamak beni korkutuyor, itü makina ve malatya zonguldak tıp arasında gidip geliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tereddütsüz kocaeli tıp en kötü aile hekımı olur mıs gıbı 6 bın maasla işe başlarsın ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Destro3285
tereddütsüz kocaeli tıp en kötü aile hekımı olur mıs gıbı 6 bın maasla işe başlarsın ;)
Tıp gidersem uzmanlık yapacam garanti ama yurt dışı da istediğim içinde mühendislik kafamı kurcalıyo -
up -
Ezilmedin inş :d
Hakikaten bu ikisi arasında nasıl kalıyorsunuz anlamıyorum?Seni daha fazla heyecanlandıran,okumaktan zevk alacağın birini seç.Biyolojiyi sevmeyip sırf para için tıp okumak veya fizikten nefret edip makine müh. okumak gibi bir hata yapma sakın.Çok büyük ihtimalle pişman olursun.
quote:
quote:
tereddütsüz kocaeli tıp en kötü aile hekımı olur mıs gıbı 6 bın maasla işe başlarsın ;)
Tıp gidersem uzmanlık yapacam garanti ama yurt dışı da istediğim içinde mühendislik kafamı kurcalıyo
ee gidersin ne olacak uzman doktorlar durmadan kongrelere katılabılıyor yurtdısında hatta ıyı uzmanlar nerdeyse her hafta sonu baska sehırlerdeler -
quote:
quote:
quote:
Tıp gidersem uzmanlık yapacam garanti ama yurt dışı da istediğim içinde mühendislik kafamı kurcalıyo
ee gidersin ne olacak uzman doktorlar durmadan kongrelere katılabılıyor yurtdısında hatta ıyı uzmanlar nerdeyse her hafta sonu baska sehırlerdeler
Tamamen yurtdışında yaşamaktan bahsediyorum -
Hi eger turkiyeden avrupaya amerikaya goc yapacaksan en rahat kabul alacagin meslek tip fakultesidir tabi bu kabullerde para falanda etkili ama meslek olarak doktorlar cok rahat kabul ediliyor
ikisi de okuyunca boşta kalmayacağın bölümler ve okullar. kendini hangisine yakın hissediyorsan onu seç bu kararı kendinden başka kimsenin vermesine izin verme. -
Odtü makine diyorum
Itu geliyorsa bekleme derim ama malatya tipta kotu degil sehir farkliligi kafani karistirmasin 👍🏻
Odtu makine kardesim 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X