Şimdi Ara

TIP vs DİŞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam muayene açma ücretini bilmiyorum ama özel tıplarda en ucuzu senelik 80 bin diye hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Scrubs__

Bu muayene açma veya özel tıp kaça olur hocam yaklaşık? Piyasayı hiç bilmiyorum ikisini nereden öğrenebilirim
    Özel tıp değişir 40tan 80e kadar gider diye düşünüyorum klinik tek başına 350 falan 3 kişi 600 bin lira tutar tem teşekküllü bir yer açılır
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:52:17 >
  • teşekkürler öneriniz için. soracağım dershanelere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB938CE2E -- 4 Temmuz 2020; 21:29:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası ben de aynı durumdayım, dün bir diş hekimi ile konuştum şans eseri ve tüm konuşmasından şunu anladım:
    Yaptığın işi sevmek.
    O da tıp için hazırlanıyormuş ancak diş hekimliğini kazanmış. Açık açık sordum dezavantajlarını dürüst olmak gerekirse ve bana elle tutulur bir şey söylemedi, anlatırken gözleri parlıyordu mesleğini.
    Büyük ihtimalle ben de tıp tercih edeceğim ama söylediklerini unutacağımı sanmıyorum. Uzun zamandır mesleğini bu kadar seven birisiyle tanışmadım.
    Tabi nihai kararı verecek olan sizsinizdir. Hepimize ne iyi olacaksa o olsun.

• umarım en iyisi olur. size de kolay gelsin tercih döneminde

• Diren Sıpaydi kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar ne ya ciddi mi :/
  • Diş seç hayatın kurtulsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C68FC851

Açıkçası ben de aynı durumdayım, dün bir diş hekimi ile konuştum şans eseri ve tüm konuşmasından şunu anladım:
    Yaptığın işi sevmek.
    O da tıp için hazırlanıyormuş ancak diş hekimliğini kazanmış. Açık açık sordum dezavantajlarını dürüst olmak gerekirse ve bana elle tutulur bir şey söylemedi, anlatırken gözleri parlıyordu mesleğini.
    Büyük ihtimalle ben de tıp tercih edeceğim ama söylediklerini unutacağımı sanmıyorum. Uzun zamandır mesleğini bu kadar seven birisiyle tanışmadım.
    Tabi nihai kararı verecek olan sizsinizdir. Hepimize ne iyi olacaksa o olsun.
    bence bunu uçağın dışına yapıştırıp şehir şehir dolaştırıp herkese okutmak gerek ibretlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cümlelerin eğriliğine ve kompleks içeren hallerine bakın.

Tıp ve Diş Hekimliği Fakültesi’ne giremeyen baba parasıyla kendini kandıran zât-ı muhterem İSTİRİDYELİ..

Diş Hekimliği Fakültesine, paralı İstiridye Tıp’tan bitti demeye hakkın yok senin. Üzülme Tıp tutuyorken Diş yazanlar senin yerine de Tıbbı savunur fakat sen İstiridye Üniversitesinde harcadığın parayla babandan başka kimseyi savunamazsın. LoL.

knk hangi ünidesin

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın sen

• bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Hak edene hak ettiğini verme modunu açtık hocam bu ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Hak edene hak ettiğini verme modunu açtık hocam bu ara.
    Yazdığınız mesajlar çok hoşuma gitti siz neredesiniz hocam?
  • kesinlikle tıp yaz diştekiler artık zor atanıyor

• İnsanlar öyle bir saldırıyor ki tıp/diş isteyen gençler özür diliyor adeta.

Soruya gelirsek, ben tıp okuyorum, yakın arkadaşım diş. Biz biyolojiyi, kimyayı çok daha ayrıntılı görüyoruz, onlar da bol bol sabundan diş yapıyor birinci sınıfta. Yani pratikleri bizden fazla. Biz pratik olarak labarotuvarda bazı temel deneyleri yapıyoruz onlardan daha fazla. Lipitler, karbonhidrat reaksiyonları, enzimler kullanarak DNA izolasyonu, PCR testi gibi. Anatomide ise, gerçi sekteye uğradı bu sene virüs dolayısıyla ama, biz gene genel olarak daha ayrıntılı görüyoruz ama onlar kafa ve yüz anatomisini daha ayrıntılı görüyor doğal olarak.

Ben tıptan memnunum ama herhalde çoğu bölümden keyif alırdım.
    hocam merhaba. merak ettiğim bir konu var, diş okuyup biyokimya-fizyoloji-biyoloji vb temel bilim tarzı alanlarda uzmanlaşılabiliyor mu? araştırma yanı var mı?
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    İnönü hocam

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Ben öyle biliyorum hocam tabiki bunlar %100 ücretli fiyatlarıdır büyük ihtimal internetten bakabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.