Şimdi Ara

TIP YAZANLARIN İDEALİST OLMAMASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açlıktan boğazın kokarken gelecekte x hastalığa çare bulucam diye mi düşünürsün yoksa bana uyan ve bana yarayacak en iyi mesleği yapmalıyım mi dersin? Bu arada meslekleri birbirleri ile kıyaslamak yerine puanın zaten hepsine yetiyorsa sana uyanı yazae geçersin dostum. Yani zaten z bölümü yazan adam puanı ona uyuyor diye yazmamalı, istediği için yazıp geliyorsa gitmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    hocam doktor arkadaşlarınızın içinde de keşke mühendislik yazsaydım diyenler var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

hocam doktor arkadaşlarınızın içinde de keşke mühendislik yazsaydım diyenler var mı
    Pişman olan illaki var

Sevende çok var ama,aslında türkiyede şartlar iyi olsa meslek güzel ama görüyorsunuz her gün doktora şiddet vakası

Bugün harran ünv tıp fak pediatri asistanı kardeşimizin kafasına taş atmışlar kafası yarılmış,doktora saygıyı mesleğin bütün kutsallığını gün geçtikçe bitiriyorlar...

Tercih sizin,diş hekimliği bence daha güzel meslek bir de yan dal yaparsan mis

TIP YAZANLARIN İDEALİST OLMAMASI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Pişman olan illaki var

Sevende çok var ama,aslında türkiyede şartlar iyi olsa meslek güzel ama görüyorsunuz her gün doktora şiddet vakası

Bugün harran ünv tıp fak pediatri asistanı kardeşimizin kafasına taş atmışlar kafası yarılmış,doktora saygıyı mesleğin bütün kutsallığını gün geçtikçe bitiriyorlar...

Tercih sizin,diş hekimliği bence daha güzel meslek bir de yan dal yaparsan mis

TIP YAZANLARIN İDEALİST OLMAMASI

Bir doktor olarak halkımızdan bazıları malesef şu tabloyu savunucak."Doktor dayagi haketti".Sen ne kadar idealist olursan ol,karşındaki terörist olursa hayatına bile mal olur.Bu ortamda bilim mi gelişir kardeşim.Bu asistan belki de kaç saattir nöbette,belki kaç saattir yorgun.İnsan olmayan biri gelir böyle yoğun bakımlik eder seni,yazık....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Askerlikte nasıl kısa seçenek yok istersen 5 ay er olarak yaparsın istersen 11 ay asteğmen olursun

• ismailclşr İ kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bilim adamı olmak istiyorum.Tıp okuyup ileride tıbbı mikrobiyoloji alanında uzmanlaşacağım

• Tıpta bu seçenek yok kardeşim araştırdım ben sadece 12 ay asteğmen olarak yapabiliyorsun.

9 ay asteğmen 3 ay tegmen

• Dostum sen yanlış biliyorsun bu isteğe bağlı bir durum ordunun içinde büyüdüm emin olabilirsin buna

• İnşallah başarılı olursun kardeşim ama istisnalar kaideyi bozmaz.

• Buna katiliyorum, garantici tipler genelde.

Çünkü bilimsel araştirmalariyla insanliğa önemli katkıda bulunan, ya da bir tedavi yöntemi bulan, aşı bulan kaç kişi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7CCE15BDB

Dostum ben bilim adamı olmak istiyorum.Tıp okuyup ileride tıbbı mikrobiyoloji alanında uzmanlaşacağım

Aşı bile bulursun bu kadar iddialıysan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.