< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 15 Temmuz 2018; 4:26:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 15 Temmuz 2018; 4:26:28 > |
Doğru söylüyorsun gerçekten. bende bir tıp fakültesi öğrencisiyim ve böyle düşünüyorum ve bu yüzdwn tercih ettim. peki şimdi ben soruyorum kaç tane mühendislik öğrencisi inanılmaz projeler yapıp ülkesini uluslararası arenada temsil etmek istiyor veya buna uygun çalışma yapıyor ben sana söyleyeyim mi sadece isteyenleri saymıyorum hem isteyip hem ona göre çalışma yapanları söylüyorum 250-500 ü geçmez tıpta da zaten o kadar insan usmle veya bilim insanlığı düşünüyor o yüzden tıpçılar idealsiz deme genel olarak öğrenciler idealsiz
|
Yaw kardeşim idealistlik meslekle gün yüzüne çıkmaz karakterle gün yüzüne çıkar.
Ben şuna karşıyım tıpa olan düşmanlık nedir? Bu ülkeye ikinci kez nobel getiren adam çapa tıp mezunu değil mi? Tıpa girince sadece aile hekimi, cerrah mi olunur? Farmakoloji, mikrobiyoloji, genetik bunlar tıbbın temel bilimleri değil midir? Bunlar ile yenilik sağlanamaz mi? Tıpta bir bilim dalıdır ve cesıtlidir, içinden aile hekimi osman bey de çıkar, Nobel kimya ödülü Aziz Sancar. Tıpkı mühendislikte, kanatlı hatvan yetistiriciginde olduğu gibi. Her meslekte inovasyon mümkün olabilir. Şuna da katılmıyorum, mühendislikte idealist adam sayısı fazla. Tıp çok zor ben 6 sene okuyamam diyip mühendislik yazan çok insan var bu ülkede.Tabii sözüm ona bu insanlar "Ben idealistim, tıpçılar degil" der.6 sene gençliğini vermekten korkan insanlar yata yata Mars'a koloni kuracaklar!!! |
Herhalde hem tıp hem mühendislik okudun, bu kadar basit bir sekilde mühendislik daha zor deyip tıpa daha kolay yea diyebildiğine göre.5 sene derken galiba hazırlığı da katmışsın, hatırlatayım tıp fakültelerinin de hazırlığı var hazırlıkla 7 sene oluyor.
|
Hayatında deneme sınavı çözmekten başka bir şey yapmamış adamlar mohondoslok toptan doho zor diyor :D
Say lan desem derslerini sayamayacak djdbs |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 15 Temmuz 2018; 4:58:23 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 15 Temmuz 2018; 5:29:17 > |
|
|
|