Büyük bir hevesle geldiğim fakülteden 2. haftada soğumuş vaziyetteyim ders dinlerken, çalışırken inanılmaz sıkılıyorum; odaklanamıyorum dikkatim dağılıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum var mı hiç benzer durumları yaşamış olan.. |
Tıp Yazdıktan Sonra Gelen Pişmanlık Hissi
-
-
neden sıkılıyorsun? tıp okumuyorum ama meraktan soruyorum.
-
Dört gün ders oldu ve dördünde de sıkıntıdan patladım ama tüm sınıf öyleydi, ilerledikçe ilgi çekici, harbili kısma geliriz (inş) -
hocam dersler hiç mi hiç ilgimi çekmedi heyecanlandırmadı halbuki lisedeyken biyoloji-kimya çok severdim boş boş ezber yapıp duruyoruz gibime geliyor, duyduklarıma göre doktor olduktan sonra bir işe yaramayacak şeyleri ezberliyoruz o daha da can sıkıcı
-
1 sene sonra :
2.sınıfta Tıp bırakıp tekrar yks girmek?
Merhaba arkadaşlar geçen sene hevesle tıp yazdım fakat hiç beklediğim gibi değildi.yatay geçiş yapmayı düşündüm fakat top uni mühendisliklere yetcek kadar sıralamam yok o yüzden bu sene tekrar yks gireceğim.hedefim odtü ee.tavsiyelerinizi bekliyorum
-
dalga geçecek bir şey göremiyorum
-
Kamu spotlari artiyor
Biraz sabir 10 sene sonra 15k kazanican
-
dalga geçmek değildi amacım kusura bakmayın hocam. umarım ısınırsınız bölüme yoksa okuması sizinde bildiğiniz gibi işkenceye dönüşür.
-
siz de kusura bakmayın hocam canım sıkkın biraz o yüzden agresif davranmış olabilirim farkında olmadan
-
Peki tıp okumayı bırakmak mı istiyorsun? -
bilemiyorum hocam kafam inanılmaz karışık biraz daha zaman geçsin belki severim veya alışırım
-
tıp baya karmaşık zor bir bilim dalı özellikle 1. sınıfta gösterilen dersler normalde 10-15 sene okutulacak dersler ama özetin özeti verildiğinden insana çok fazla yabancı geliyor
text okursanız belirli bir mantıkta izlediğini görebilirsiniz ama ona ayırılacak zaman bile yok kısıtlı bir zaman
-
Hocam çok haklısınız mesela textte aktin, mikrotübül vs. tatlı tatlı anlatıyor. Hocanın slaytında karşımıza garip isimli şeyler çıkıyor.
Tabi zaman kısıtlı olduğu için döne dolaşa çıkmışlara bakıyoruz... -
sen de mi tıp okuyosun hocam hangi
fakülte? -
Tıp dışında istediğin bölüm varsa oraya geçiş düşünebilirsin. İlk sene geçiş olmuyor sanırım zaten bir sene okuyup sevip sevmediğine tam olarak karar verip ona göre geçiş düşünebilirsin -
Diş yazmayan bin pişman
-
Sabundan diş yapmaya başladınız mı hocam ? -
Ben yaşadım. 1'deki özellikle ilk komitelerdeki dersler çok sıkıcı. 2 de ise tıbba biraz daha yakın ama aşırı zor. Bu hissiyat genelde 3. Sınıfta geçiyor. O zamana kadar dişinizi sıkmanız gerek maalesef. 4'ten itibaren kendinizi doktor olarak hissedeceksiniz. -
Pişmanım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
dalga geçecek bir şey göremiyorum |
tıp baya karmaşık zor bir bilim dalı özellikle 1. sınıfta gösterilen dersler normalde 10-15 sene okutulacak dersler ama özetin özeti verildiğinden insana çok fazla yabancı geliyor text okursanız belirli bir mantıkta izlediğini görebilirsiniz ama ona ayırılacak zaman bile yok kısıtlı bir zaman |
1 sene sonra : 2.sınıfta Tıp bırakıp tekrar yks girmek? Merhaba arkadaşlar geçen sene hevesle tıp yazdım fakat hiç beklediğim gibi değildi.yatay geçiş yapmayı düşündüm fakat top uni mühendisliklere yetcek kadar sıralamam yok o yüzden bu sene tekrar yks gireceğim.hedefim odtü ee.tavsiyelerinizi bekliyorum |
Benzer içerikler
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- en iyi fizik kanalı
- hukuk okumak mantıklı mı
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- tyt hangi sırayla çözülmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X