Şimdi Ara

TIPA YENI BAŞLAYANLAR İÇİN KİTAP ÖNERİSİ(TIP OKUYANLAR ICERI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
13.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önereceğiniz herhangi bir kitap var mı?Anatomi hakkında olabilir ya da psikoloji hakkında ağır olmayan sevebileceğim aynı zamanda anlayabileceğim herhangi öneriniz varsa yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlocKHolmes666 -- 22 Ağustos 2018; 11:29:18 >

• Başlangıç tarzı olabilir.
  • up
  • Up
  • Yani medikal içerikli bir kitap okuyamazsın çünkü terimleri ağır gelir . Aynı zamanda alt yapılarını da bilmediğin için boş olur . Lakin biraz bilim kurgu tadında vs şeyler okuyabilirsin . Edebi eserlere yönelmelisin bu konu hakkında . Bunlar da sana tıp açısından pek neredeyse hiçbir şey katmayacaktır .
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    1. sınıfta hangi kitaplar lazım olur hocam?
  • Nasıl bir şey istediğini çok anlamadım, tıbbi roman mı arıyorsun?

Bulabilirsen de okuyabilir misin peki? Fazla teknik olacaktır,

Polisiye gerilim felan olabilir,

Tess gerritsenn'ın bir serisi vardı,

Ya da Simon beckett 'ın Dr. David Hunter serisi var. Adli antropolog olarak çalışan bir kişi, ana karakter.

Bunları çok sever misin bilmem,aradığın gibi olmayabilir, öyle pek tıbbi kitaplar değil, sadece azıcık kesişiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakin gençler. Hoca slaytları yeter birinci sınıfta
  • doloresabernathy D kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tıp fakülteleri genel olarak belli bir ders programından gitmiyor . Dersler farklı olabiliyor . Ama bildiğim 2 fakülteninkini yazayım .

Ege = sistemi herkesten farklı benim okuduğum okul
    Anatomi , tıbbi biyoloji , biyokimya , fizyoloji , histoloji , halk sağlığı , etik , biyofizik gördük .
    Diğer okul ise komite onlar da ve çoğu okul benziyodjr onlara = Bitofizik , biyoistatistik , fizyoloji , tibbi biyokimya , tıvbi biyoloji , psikoloji ( biraz giriş ) , hidtoloji , anatomi , etik , tıp tarihi , genetik gördüler .

Bunların hepsi için textbook alınmasına gerek yok . Mesela bende olanları söyleyim sana . Guyton = fizyoloji anatomi için sobotta veya netter , biyokimya için lippincot , junqueira’s da histoloji . Anatomi anlatım için de kaplan arıncı var .

Bu saydıpım kitaplar ders çalışmak iin değil . Genelde geçmek sınavları rahat yapmak için hocaların notlarından çaışırsın . Bu teztbooklar konuları rahat yetiştirdiğinde ekstra zamanın olduğunda konuyu pekiştirmek için okuyacağın kitaplrdır .

Anatomiyle sobotta atlastır . Resimler ve isimler yer alır . Bunları maalesef anlayabilmen mümkün değil . Çünkü başka derslerle olan bağlantılar da var . Fazlaca da terim yer alıyor . Bir de bu kitapları gidip alma şimdiden . Onun yerine ilgini çekebilecek kitapları oku . Stefan zweig satranç okuyabilirsin ya da olasılıksız baya bi ilgini çekebilir .

çok teşekkürler hocam görüyorum çok yardımcı oluyorsun böyle konularda
  • doloresabernathy D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim . Bilgimin olduğu konularda yazıp çizmeye çalışıyorum . Sorun olursa tekrar sorabilirsin .
  • Eğitim içinse kitaba para verme. Bir sürü slayt ve pdf var internette. Fotokopicilerde not da olur.

Eğer günlük okumak içinse kitap gerçekten tıbbi içerikliyse terimler ağır gelir anlamazsın, eğer bilim kurguysa yavan gelir. Tıp kazandıysan eğer git güzel bi tatil yap. Tatilin içeriği önemli değil evinde yat dinlen mesela. Kafan rahat olsun. Tıp hızlı başlayacak. Herşey yabancı olacak. Zihnin açık olmalı.

Yolunuz açık olsun başarılar dilerim.
  • DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.Mesela örnek verebilir misiniz?
    Hocam çok teşekkür ederim söylemleriniz için.
  • SherlocKHolmes666 kullanıcısına yanıt
    Ne için örnek istiyorsunuz?
  • Mümkün olduğunca az kitap al hatta alma o parayla ipad alır içine tüm kitapların pdf ini atarsın yok illa elimde hissetmem lazım dersen de fizyoloji, patoloji harici bir şey alma cidden gerek yok. Atlas bence gerekli anatomide bir atlas alabilirsin . Kitaplardan da guyton ve robbins en popülerleridir ve özellikle guytonın okunması gereklidir.
  • SherlocKHolmes666 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim başka bir öneriniz var mıdır?
  • Hem bilgileneyim biraz hem de zevkle okuyayım diyorsan: "karısını şapka sanan adam"
    Ben daha bitirmedim ama ilginç vakalar var. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.