upp |
Tıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum) (5. sayfa)
-
-
13.9 k selçuk tıp necmettin erkbakan tıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam akreditasyon için okulun mezun vermesi lazım , mezunlarını verdi ve akreditasyon süreci başladı . Sbü desteklenen bir okul akreditasyon alamaması mümkün değil . Zaten akreditasyonun temelde bir önemi yok , bizim okulun şu anda akredite bir okuldan hiçbir farkı yok .
Selçuk tıp 13.6 civarı kapatır,kıl payı gelebilir.Necmettin erbakakan tıp gelir.
-
Bak birkaç foto atiym hatta okul baya iyi
kampüsü ilk 3 sene burdasın
Staj yapıcagın hastaneler tusta 1. Veya ilk 5 de ya da en kötü ilk 10 da. Şehir hastaneleri de cerrahi açıdan son model ekipmanlar var o açıdan iyi.
Akademik açıdan da baya prof var okulda , benim tek komiteme giren prof sayısı bazı okullardaki toplam profa eşit olabilir o kadar diyorum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Riske alamam hocam çapa İngilizceyi bile yazmadım akredite olmadığı için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inşeaallah hocam maaşallah hocam
Akreditasyon takılmanızdaki sebebi merak ettim hocam
Yurt dışı ihtimali aklımda var
Yurtdışında tepdad akreditesinin çok bir şeyi yok okul directory of medical schools da varsa tamamdır
ABD için gerekli diye biliyorum
Yukarı
Knk üst dönemim usmle ile amerikaya gitti ne akreditasyonundan bahsediyon , yurt dışına gidiceksen çapa ing yerine bi kere çapa türkçeyi yazman baştan hata olur . Akreditasyon çok kolay alınan dandik bir şey , bir okulun akreditasyon alamaması için çöp olması lazım . Akreditasyon = dandik ünilerin bir şekilde dikkat çekme çabası , iyi okullar zaten akreditasyon çok rahat alır eğer yoksa da çok umrunda olmamıştır yani okulun ya da yeni açılmıştır vs
Şu anda sbü amerika ve kanada için akredite bunu da belirteyim ekstra
Hacettepe gelir depremzede olup bu siralamayi yapan bir elin parmagini gecmez
7k
Sbü varken hacettepe ne alaka ? Prof + doç sayısı sbüden yüksek mi , kampüsü sbüden iyi mi ?
Bali falan mi çektin
Anladık dünyanın en iyi okulu sbü.
biz aptalız hacettepe çapa yazıyoruz
Hocam sbü ile alakalı konu aç insanlara tanıt.Bu konu yerleştirme tahmin konusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 26 Temmuz 2023; 16:38:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X