Şimdi Ara

Tıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Koçun imkanları hacettepeden daha iyi . Öğrencilere her şeyi sağlıyor nerdeyse . Hacettepe sbü kıyasında bu tarz bi argüman yok verdiğiniz örnek mantıksız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puleun P kullanıcısına yanıt

Ege yaz hocam

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bu S*Ü trolü acaba neden kendi okulunun akademisyen sayısını YÖK Atlastan paylaşmıyor:)

Hocam zaten Bu trolün dediği gibi değil. SBÜ'nün akademisyen sayısı YÖK Atlasta 19 prof gözüküyor.

Bu trol SBÜ'ye bağlı tüm hastanelerin kadrosunu sayıp veriyor hahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 26 Temmuz 2023; 17:28:19 >

Knk akreditasyon öyle bakılmaz , world directory of medical schooldan bakmalısın en doğru bilgiyi burası veriyor tepdad 10 yıldır aynı okulları güncel diye paylaşıyor , bir de sbü sadece istanbulda yok belki kafası karışıp başka bir sbüyü koymuştur . Yök bile seçmiş bir hastane akademik kadroyu yanlış koymuş

Tıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum)

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

Knk kafa basmıyor , okulun hocalarını hastanelerdeki hocalar oluşturuyor hepside okula bağlı . Yök hepsini koyamamış galiba birini seçip koymuş sadexe koymak için , ya da okulun tarihini araştırmadım belki hastaneler sonradan eklendiyse güncellememiş de olabilir ama kafan bassa anlıyxan işte lan istiyosan atiym okulun slaytlarını bak bakiym , bir komiteye kaç tane prof girmiş niye anlamak istemiyosun 1 haftadır yaZıyorum bir de

lan tepdad da akreditasyon yok diyor ama var attım istiyosan atiym okulun slaytlarını bak kaç tane prof girmiş

Onun dışında 3. Sınıfta sbüde kliniğe geçiş adı altında tüm stajların derslerini alıyorsun zaten , dersime 28 hastaneden de hocalar girdi şimdi ağlayabilirsin

Bilkent ee kadrosuna math phys hist econ psyc pols chem ve hum proflarini da katalim hemenTıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum) 

• Tkr sana diyom ki 28 hastanede de direkt tıpa bağlı , derse de giriyolar stajda da kullanılıyor. Yazdığın şeyle benim yazdığım aynı mı

• Bir de yukarıda bir elemen vardı çapa ing yi dediğim siteden bir baksın tepdad ne abi

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Daha başvurmadılar çünkü bu yıl ilk mezunlarını verdi okul sitesi açıklamıştı bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir tıpçı yerleştirme konusu açtık olay nerelere geldiTıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum) gidin konunuzu açın okulunuzu övün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 26 Temmuz 2023; 17:38:51 >

Knk sen başla alınır ztn çapa yazcaksan da ing yaz yurt dışı istiyosan akreditasyon çok zor bişi değil . Çapa kaç senelik olur akreditasyon alamaması mümkün değil . Tabi karar senin usmle sürecine hakimim benim önerim çapa ing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 26 Temmuz 2023; 17:41:23 >

Eee biz humanity dersi almioz mu, phys101e stanford phdli adamlar giriyor kadrosu physde, yok mu sayalim adamlari

Tamamda tıp kadrosu= hastanedeki hocalar , buna göre benim attıgım kadro doğru sen benim aleyhime yorum yapıyosun bilkent hakkında bilgim yk

Senin bu tezine gore benim universite seni 2 ye katlamasi lazim akreditemizde var hem.

• Up

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

Knk neyden bahsediyosun , benim mesajımla ne alaka

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.