Şimdi Ara

Tıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hastaneye bakiyorsak hacettepenin sizden fazla profu varmis, cerrah capa filan bakmadım

Tıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Doçentde önemli , Hacettepe ve ctf kötü değil zaten sadece sbünün bu okullardan iyi yönlerinin olmasını sen de dahil kaldıramıyorsunuz

Mesajıma bak doçent + prof yazmıştım

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Gata sizden iyi o zaman niye gata yazmadin

Tıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum)

Acik acik hacettepeye hamidiyeden (ve senin hesapla gatadan) kotu diyosun, bundan mesela niye hacettepedeki hickimsenin haberi yok, dunyadaki herkes salak mi

tercihim istanbuldu onun dışında attıgım postlara bakarsan profların ve doçentlerin daha iyi okullardan geldiğini görebilirsin . İst deki hastanelerden gelen hocaların hastaneleri tusta top 1 , top 5 ya da top 10 da üstün körü yorum yapıyorsun tkr

Yani sbünün hacettepeden iyi yönlerinin oldugunu söylemem yanlış mı ? Onun dışında genel anlamda bir insan sbüyü kişisel olarak araştırmadıysa haberinin olmaması normal . 6 yıllık tıp eğitimini baz alırsak en iyisi oldugunu iddia edicek kadar okulumdan memnunum

Hacettepenin uzmanlıklar tusta hep 36 puanla aliyor zaten, hocalari tip mezunu bile degil hatta genelde cocuk gelisimi mezunu insanlar genel cerrahlik yapıyor hacettepedeTıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum) 

Kanka tıp eğitimi hakkında en ufak fikrin yok bu hastaneler o kadar yoğunki hocalar asistanlarla bile zor ilgileniyor , hacettepenin belli branşlarda çok iyi olması tıp eğitimine o kadar yansımıyor . Asistanlık eğitimi için önemli o daha çok

Benim okulumda x avantajli, dahiliye stajım için 5 okuldan birini seçiyorum bu da daha cok ilgimi ceken su tarz vakalari digerlerine kiyasla daha sık gormemi saglayacak: okey, insanlar bilgi alisverisinde bulunur, belki fikirleri degisir, saglikli bir veri alisverisi

RANDOM 382029 PROF VAR HASTANE COK SS İ SBU>>>>>>HARVARD+JOHNS HOPKİNS MED HACETTEPE KİMMİS XDDD NİYE BOUN CMPE YAZIYORSUN HAMİDİYE TİP DUNYANİN EN İYİSİ: insanlar umursamaz, rahatsiz olur, okulun iyiyse bile umursamazlar, sayfalari spamladigin icin bloklarlar

Bak bunu tam bilmedigim için soylemedim ama sizin hastaneler cok olabilir ama uzmanlik ogrencisi sayiniz da kat kat daha fazla (10k gösteriyor senin site), diger okullarda böyle degil benim bildiğim (sayisal data bi gatayi buldum oradwn scale aldim). Ki dedigin sey eksi zaten, o kadar hastane hoca var ama yetmiyor diyorsun ne anladik 300 proftan o zaman, autfte benim arkadaslarim 1v1 hocalarla gorusebiliyorlar

Tamamda daha adam bizim 28 hastane olduğuna bile inanmıyor ki troll yorumlardan , fotolarla kanıtlama gereği duymam çok normal

Bizim okulda hoca yetmemesi gibi bir durum yok , sayısal attıgım veriler okulun kalitesini göstermek için . Hocalarla 1v1 çok rahat görüşüyorsun dediğim yoğunluk diğer okullar için geçerli yanlış anlamışsın

• ulan sbüye hacettepeden iyi diyeni gördü ya bu gözler

Ankaratiplidan beter bu hocam bosverin Tıpçı yerleştirme servisi(Konu tartışma konusuna döndü ,başka yerlere gitti yeni konu açıyorum) 

Hocam 1v1 görüşme sayısı demek ki nadir olmalı ki autf türkiye tus sıralamasında 8.sırada yani Yozgat Bozok bile geçmiş autf'yi. Arkadaşın dediği doğru olabilir tam bilgim yok ama sayılar bunu söylüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • terminator199 kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey hocam.

TUS başarısı, fakültenin öğrencilerinin ortalamasına göre hesaplanır.

https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=1

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt
    Dostum tabii ki fakültenin ortalamasına göre hesaplanır başka nasıl hesaplanacak ama autf diyorsak geçen yıl mezun olanların hepsi ilk 3k'ya girmiş insanlar ve 1v1 eğitim olsa belki 65 (sallıyorum) civarı bir ortalama görürdük. +65 civarı olanların sayısı demek ki çok da fazla değil bunu demek istiyorum. 65 sayısını öylesine verdim, 2022'ye göre 65 civarı puan yapan biri 4k-6k oluyor ve bu bence düşük autf'ye göre. Tabii bunların dışında bireysel çalışma falan daha çok etkili olabilir ama dershaneler genelde derece cikartiyorsa bireysel eğitim önemli demektir. Sonucunda 1v1 eğitim alan kişi sayısı azdır 300 profesör-300 daha alt mevki doktor olsa yine 2k civarı öğrenciye yetmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir de yanlış anlaşılmaya müsait bir konu ondan tekrar belirticem , bu hastaneler yoğun derken Hacettepeyi kastetmiştim . Mesela çapa özelinde konuşursak öğrenci sayısı fazla , iyi hocalar var ama öğrencilere yetişmesi zor ve fiziki şartları kötü . Sbüde öğrenci sayısı okul sayısına göre çok az ve hocalar rahat bir şekilde ilgilenebiliyolar öğrencilerle . Yani sbüdekü öğrenxi başına düşen iyi hoca sayısı daha fazla basitçe söylemem gerekirse

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.