Şimdi Ara

Tıpçılar gelsin kötüyüm evde tekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sabahtan beri aralıklarla 4 defa oldu . Nasıl anlatayım bilmiyorum birden ani birşey geliyor nefesim kesilecek gibi oluyor kalbim hızlı hızlı atıyor sanki gözüme beynime mentol dökmüşler gibi birden ferahlık oluyor . Bu 2 3 dk sürüyor bugün 4.oldu . Ne oluyor anlamıyorum gerçekten

Eyüp hastanesine gitmeye karar verdim . Bugün de devam ediyor sabah kalktığımda sırılsıklamdım

Edit 2 hastaneye gittim doktor dinledi hiç bişey yapmadan direk dahiliyeden randevu al dedi ben kendi çabalarımla ekg çek bari dedim çekti. Ondan sonra şu şu olabilir bilemem randevu al araştırsınlar dedi . Başka birşey olmadı eve gidince randevu bakıcam işte . Ekg yide ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 12 Ekim 2018; 15:11:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç mi anlayan birisi yok. Tansiyon felan mı düştü dedim 2 bardak tuzlu ayran içtim o an geçti ama 1 2 saat sonra yine aynı oldu

• doktora gitsene dayı
  • Yine oldu . Çok değişik ya sanki biri yüzümün içine mentol bırakmış boğzımda yutksnamsfıgım bişey . Nefes alıp vermede zorluk . Baş dönemesi. Bunlar aynı anda oluyor 2 dk ye geçiyor sonra yine ayn . Araştırdım hiç birşeyde bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverMindYo

doktora gitsene dayı
    Öğrenciyim git demesi kolayda gidilmiyor işte korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C39A73B0

Bu mesaj silindi.
    Okudum valla hocam

• jack_fear J kullanıcısına yanıt
    kanka ben de öğrenciyim acile git ilgilensinler ihmal edilmez böyle şeyler korkma bişey olmuyor hastaneye gidince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardiyolojiye randevu al git muayene ol. EKG falan çekip bakarlar zaten. Kardiyolojik birşey yoksa psikiyatriye gidersin, panik atak,anksiyete vs olabilir sende.
  • bence yediklerinle alakalı, aç falan mı kaldım?
  • Panik atak krizleri olabilir,bı doktora git

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Panik atak yada anksiyete yada her ikisinin başlangıcı , geçmiş olsun. İlaç kullanmanızı önermem. Doğal çözmeye çalışın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence de panik atak başlangıcı olabilir,doktora görün
  • Şuanda iyiyim . Panik atak felan olacağını sanmıyorum çünkü ben kimseyi takmayan birisiyim hani kolay kolay hiç birşey den korkmam üstüne merak ederim . Şekerli şeyleri hiç yemem sanırım tansiyonla alakalı gittim bebe bisküvisi felan aldım . Vücudun şekerede ihtiyacı var . Nerden baksan 2 aydır ağzıma şekerli birşey girmemiştir . En son Abur cuburu bile 1 sene önce yemişimdir

• O hissi biliyorum. Badminton raketiyle çakayım dedim. Kalbim tatli tatli hizlanmisti aniden . EKG efor testi bi şey çıkmadı sadece ufurum vardı alakalı mi bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit anksiyeteyi araştırdım şimdi . Bu durum bende yıllardır var herşeyin en kötü halini düşünüp ona göre hareket ederim ama bu bana göre tamamen mantıken yani en kötüsüne kendimi hazırlama durumu . Hani 21 yasındayım 16 yaşından beri böyle düşünürüm . O zamanlar olması gerekirdi bununla alakası olsa . Ama dediğim gibi tamamen en kötüsünü düşünme tamamen mantıgımla alakalı mutlu mutsuz olmayı takmıyorum çünkü . Eğer mantıklı hareket edersem en kötüsünü düşünüp kendimi ona hazırlarsam en kötüsü olsa bile mutsuz olmuyacagımı biliyorum

• Eyüp hastanesine gitmeye karar verdim . Bugün de devam ediyor sabah kalktığımda sırılsıklamdım

• Kalp atışı kaça çıkıyor birde ne kadar sürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Kalp atışı kaça çıkıyor birde ne kadar sürüyor
    1 2 dk sürüyor . Kalp atışı fazla aşırı çıkmıyor hocam sadece zor nefes alıp veriyorum 1 2 dk boyunca o sürede baş dönmesi ayaktaysam titreme ve göz çevresinde hafif yanma çok hafif oluyor

• en yakın acile git.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.