Şimdi Ara

Tıpı aile yanında okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok düşünüp aile yanındaki tıpı öne yazdım ve geldi biraz ailemle sorun yaşayan biriyim öyle ki artık öfkemi kontrol edemiyorum. Aile yanında okuyanların tecrübelerini dinlemek istedim artilariyla eksileriyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Öfkeni kontrol edemiyorsan yanlos bölüm yazmışsın
    Aile yanında iyidir tıp. Kişisel gelişimin için iyi olmaz ama konforlu okursun ütülü gidersin sıcak çorba yersin
    Ailene sabaredemiyorsan bizim sen aslansin kaplansin kralsin diye gaza getirilen hastalarla başarılar dilerim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin zor bro, 2.sene yatay geçişe bak (hocalar iyi değil vs vs, hem kendi ayaklarım üzerinde durmayı daha iyi öğrenirim gibi söylemlerle bunu pekiştir)

• dışarda okumak çok büyük avantaj sağlardı ekonomik durumunuz iyiyse uzağa yatay geçiş deneyin .

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Çevreme karşı inanılmaz sabırlı biriyim kimseye filim çıkmaz ama aileme artık tahammülüm kalmadı gibi

• rdvaNss R kullanıcısına yanıt
    ailen zorla yazdırmadıysa eğer niye tıpı aile yanında yazdın ki o zaman

• Aile evinde okumak gayet iyi. (Benim düşüncem böyle.)

Senin durumunu tam olarak bilmediğimiz için yorum yapmak zor. Ailem ile geçinemiyorum diyorsan yatay geçiş yapabilirsin üstte söylendiği gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer maddi imkanlar elveriyorsa şehir dışı ya da aynı şehir bile olsa aile evinde okumamak kişisel gelişim açısından bulunmaz bir nimet.

• Hocam ailem zorluyordu ama yine de bana bağlıydı + lariyla - leriyle düşününce daha baskın geldi

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hocam siz çok büyük profesorsunuz hocam

• rdvaNss R kullanıcısına yanıt

:D

Açıkçası şimdi şehir dışında yurtta kalıyor olsam birçok sıkıntı ile uğraşıyor olacaktım. Buna "konfor alanı" da diyebilirsiniz ama şehir dışında okuyup, o konfor alanından çıkmasına(?) rağmen tüm gün lol atan da duydum. Kişide bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 kişi yurtta bır odada kalınca kişisel gelişimin çok ilerler çok vizyonlu olursun

• Boşver ev ortamı iyidir.Ünide yabancı şehirden gelen bi manita yap onla takıl falan geçer canının sıkkınlığı.3 büyükşehirdeki tıplar gelmiyorsa zaten eve en yakın olan en iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Kendimi süper sosyal biri olarak görmediğim için verdiğiniz örnekteki kişi olacağım diye çok korkuyordum çünkü şehir dışı geleceğini düşünüyordum ama şimdi aile yani olunca daha rahat hissediyorum en basitinden banyo mevzusu. Ben biraz fazla takıyorum ama ben pis olmasam dahi yanımdaki pis ise banyoya giriyorum ve bu gün içinde birkaç kez başıma gelince çıldırıyorum bu konu hakkında çok korkuyordum mesela. Ama sinde ne evi ne bulaşığı ne çamaşırı ne kirası hiçbir şey umrumda olmayacak yemeğim evde hazır olacak bunlar beni inanılmaz rahatlatıyor sanırım benim için aile yani olması daha iyi oldu ki zaten bunları göz önüne alarak aile yani yazdım. Hocam sizi de çok seviyorum bu arada haberiniz olsun 🥰

• Beceremedic B kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi düşündüm Hocam İzmir Ankara İstanbul dışında herhangi bir yerde cafe dışında başka bir etkinlik yapılmıyor ki ben de Kayseri deyim köy gibi bir şehirde de yaşamıyorum o yüzden gayet memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.