Şimdi Ara

Tıpı İngilizcemi okumalıyım(Aklında sorusu olan varsa girsin,kaynak sağlam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,bende tıp okucam inş bu sene ve tıpı ingilizcemi yoksa tr mi diye merak ediyordum araştırıyordum.Bizim bi hocanın yeğeni Hacettepe tıp (ing) okudu,6. sınıfı bitirdi ve tusa hazırlanıor şuan.bana numarasını verdi aradım ve bu konuyuda sordum...

Bana şunları söyledi..:
    Tıpı ingilizce okumak halkın birtakım uydurduğu "tıp okucam birde ingilizcemi olcak" gibi laflar kesinlikle yanlıştır.İng okurken ilk 2 ay biraz zorlanırsın daha sonra hiç zorlanmadan devam edebilirsin.Tıpı ingilizce okumanın evet biraz faydası vardır ama inan 3.sınıftan sonra zaten hocalarda yavaş yavaş türkçeye dönüor.Sen tıpı ing okurken ingilizceyi felan öğrenecem diye sanma ,evet ingilizcene katkı yapıor şüphesiz ama üst düzey bir ingilizcen olmuor.zaten inan bizim hocalarda öle ahım şahım değilken inglizcesi, birde diğer universiteleri düşün....dediğim gibi ingilizce okumanında dışarda konuştukları gibi bir zorluğu felanda yok...

eet arkdaşlar burada sölediklermin hiçbi yanlışı yok, abi bana bunları söledi,sorusu olan varsa cevaplayabilirim

• Hacettepe İngilizce Tıp 4. sınıf öğrencisiyim. O abinin dedikleri doğru. Bizim okulda ilk 3 sene dersler tamama yakın ingilizce ondan sonra çoğunlukla türkçe oluyor (zaten 4 ten sonra derslerin önemli bölümü hastanede) Hocaların bazılarının ingilizcesi gerçekten kötü ancak o hocaların önemli bir bölümü türkçe dersleri de kötü anlatıyor. Bazı hocalar türkçe iyi anlatıp ingilizce kötü anlatıyor ancak çok abartılı bir fark olduğu söylenemez. Sonuç olarak ben ingilizce seçtiğime hiç pişman olmadım.

Okulumla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.