Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Hadi beyler-bayanlar(dh de kız yok gerçi ama olsun ) bu fırsat kaçmaz :D
    Sorunuz varsa bekliyoruz

Kız kardeşimde cerrah paşa ing tıpı yazdı.Gözüm üzerinde

Beyler valla ben öldürmedim ayrıca trajik olay şu bu arkadaşın puanı 530 benim kız kardeşimin 529 ve cerrah paşaya giremedi hacettepe tıpa yerleşti yani bu arkadaş cerrah paşayı sonunculukla kazanmış daha önce ölse yerine kız kardeşim girecekmiş kadere bak sen

Virgüllü sayılarla oynuyor hocam öğrencilerin puanları zaten. Nasip işte bir de, ne yapalım.

sıralama çok yükselince o puanı yapacak virgüllü başka adam olacağını sanmıyorum

Sanmıyorsunuz ama 1 puanda çok rahat 20-30 kişi oynuyor ilk 500'de.

• vay bee adam ölmüş diyoruz puan diyolar dünya işlerine iyi dalmışsınız
  • quote:

quote:

quote:

Sorunuz varsa bekliyoruz

Beyler valla ben öldürmedim ayrıca trajik olay şu bu arkadaşın puanı 530 benim kız kardeşimin 529 ve cerrah paşaya giremedi hacettepe tıpa yerleşti yani bu arkadaş cerrah paşayı sonunculukla kazanmış daha önce ölse yerine kız kardeşim girecekmiş kadere bak sen

ağzımı bozucam biri bana mukayet olsun, ciddiyim iyi ki bu arkadaş şuan yanımda değil o derece...

• ADMİNLERE SESLENİYORUM KONU KİLİT !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytumatmuh

quote:

quote:

quote:

Sorunuz varsa bekliyoruz

ağzımı bozucam biri bana mukayet olsun, ciddiyim iyi ki bu arkadaş şuan yanımda değil o derece...

sıkıntın nedir dostum anlayamadım ?

• kafa mı buluyon la sen ? bak işine deli etme adamı senin gibilerin soyuda bi kurumadı ...
  • quote:

quote:

quote:

Sorunuz varsa bekliyoruz

yanlışın var

okul birinciliği kontenjanından kazanmış yani isterse 500 puan almış olsaydı ve ondan başka okul birincisi yazmasaydı yine girerdi

• Dün gece ahmetin facesine bir akrabası bu yazıyı yazmış.

" anneye 3 kurşun sıkılmış biri sıyırmış, ahmete ise 2 kurşun.basında bir diye geçmesi 2.kurşun otopsi de orta çıkıyor.kurşunun biri sırtından diğeri boynuna yakın bir yerden girmiş ve omuriliğe kadar gitmiş...yüzünde boğuşma izleri var .sırtından vurulduğu için tabutun alt kısmını alamadık tabutla gömdük kan olabilir akar diye, hala intihar diyen varsa ...(manevi değerlerine bağlı dindar bir ailenin evladıydı intihar zaten etmezdi çünkü dini açıdan bilgiliydi intiharın insan öldürmekten daha günah olduğunu da biliyordu, intihar psikolojisine girecek sıkıntısı da yoktu...) şunuda belirteyim bir insan tek kurşunla intihar ederse kendini kafasından vurabilir,başka türlü çok zor göğsünden kurşun sıkmak kolay iş değildir silahı ters tutup atış yapmak?...silah geri teper o yüzden birazda mantık kullanın kadınlar neysede erkekler askerlikte görmediniz mi ?
    "

• İntihar bence de olamaz sen kalk o kadar calis trdeki en iyi yerlerden birine gir okula kayit yaptirmadan intihar et.Luleburgazdakiler dikkatli olun katil hala disarida!

• Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Ulan gencecik yaşta be
  • İnanın ki vefat eden arkadaşın yorumlarını burda okuyunca içim cız etti çok değişik oldum insan inanamıyor ya.
    Allah rahmet eylesin.
  • İntihar etmiş cehennemde yansın diyen Okul Çocukları şimdi nerede? Otopsisinden 2 kurşun çıkmış,biri boynuna yakın yerde,biri sırtında. Saçma haberlere inanıp da çocuğa iftira atanlar umarım hakettiğinizi bulursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eğlesin konuyu yeni gördüm ve fazlasıyla üzüldüm
  • Allah rahmet eylesin.nur icinde yatsın

• Allah rahmet eylesin kardeşim rahat uyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACIT -- 12 Ağustos 2014; 13:07:46 >
  • Bu konudan hala ses çıkmadı mı? Katil belki hemen yakalanamaz ama otopsi sonuçlarının şimdiye belli olması lazımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Bu konudan hala ses çıkmadı mı? Katil belki hemen yakalanamaz ama otopsi sonuçlarının şimdiye belli olması lazımdı.

Otopsi sonucunda sirtindan ve kafasindan vurulduğu söyleniyor yani ortada bir katil var

• Konuyu sık kullananlara eklemiştim zamanı gelince bakarım diye, bugün incelemeye başladım bütün sık kullananlarımı, bu konuyada bakıyordum yorumlara filen, arkadaşın öldüğünü görünce öyle bir üzüldüm ki anlatamam daha onun paylaştıklarını not alıyordum adam ölmüş ya, dedim ne güzel puan filen tutturmuş sonra görünce boğazım düğümlendi, allah rahmet eylesin. Ygs/Lys çalışma isteği filen kalmadı bende bugün paydos veriyorum. İnşallah cennet nasip olur bu güzel kardeşimize.
  • Türkiye tertemiz ve zeki bir genci kaybetti.Maalesef babasının giydiği o beyaz formayı giymek ona nasip olmadı.Mekanın cennet olsun.Ve babasına Allah'ım bol bol sabır versin.

• Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.