Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah rahmet eylesin , her görenimiz bir fatiha okusun yardımsever ve dindar arkadaşımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kararsız İstanbullu -- 13 Ağustos 2014; 20:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Yazın pek bir şey yapmadım fakat bu ygs temelim zaten iyi olduğu içindi. Yazın temeliniz yoksa pek YGS oturtmaya bakın .Mat 1 önceden hallolsun özellikle.Not defteri kullanın kesinlikle söz uçar yazı kalır.Yazın daha çok eskiden öğrendiğiniz şeyleri tekrar etmeniz avantaj sağlar diye düşünüyorum
    :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kararsız İstanbullu -- 13 Ağustos 2014; 20:58:45 >
  • Arkadaşlar en yakın arkadaşlarımdan birini ve annesini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Arkadaşları, yakınları olarak hepimiz çok üzgünüz. Gerçekten çok zor bir durum. Ben Bursa'da oturuyorum, kendisiyle onca çalışma yaptık LYS öncesi, kendisine "işte başardık!" diyerek sarılamadım. Eve çıkmıştı, evine gidecektim, kalacaktık beraber. Çok hayalimiz vardı, onun çok büyük idealleri vardı. Ne yazık ki bunları gerçekleştiremedi, fakat o her zaman bu yolda ilerleyen harika bir insandı. Mekanı cennet olsun canım kardeşimin ve annesinin, inşallah bu dünyada yapamadıklarımızı gerçek dünyada gerçekleştirebiliriz, ona cennette sarılmayı hayal ediyorum, inşallah bu olur.

Acımız tarifsiz, siz de acımızı paylaşıyorsunuz Allah destek olan hepinizden razı olsun. Sizden ricam, spekülasyonlara itibar etmemeniz, olayın çözülmesi için dua etmeniz. Hepimiz acılıyız, dualarla bunu hafifletebiliriz. Hepinize teşekkür ederim. Olay en kısa zamanda açıklığa kavuşacaktır inşallah...

Edit: konuya mesaj atıp atmamak konusunda epey tereddüt yaşadım konuyu üste çıkarıp insanları üzmek istemedim fakat yakını olarak ricada bulunmam gerektiğine kanaat getirdim en son, bu konuda anlayış göstereceğinize eminim hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123s1234 -- 14 Ağustos 2014; 0:08:14 >

• 123s1234 1 kullanıcısına yanıt
    dostum ben ilk defa bu konuyu okudum resmen şok yaşadımya hayalllerine hedeflerine yaklaşmışken tam herşey yoluna girmiş demişken bu durumu yaşamak , anlatamıyorumya gerçekten çok üzüldüm Allah Rahmet Eylesin mekanı Cennet olsun.
  • allah rahmet eylesin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir gelişme var mı?baba serbest birakilmis mi?cinayet mi? Intihar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok degil 22 gun once yasiyordu :( gercekten cok korkunc bir olay. Allah ailesine ve arkadaslarina sabir versin

• size bir şey soracağım 9. sınıftan itibaren çalışma sisteminiz nasıldı tıpı nasıl kazandınız hedefiniz neydi lütfen cevaplar mısınız ????
  • furkgulc kullanıcısına yanıt
    Kardeşim arkadaş vefat etti.
  • Bu kadar trajik bir konu görmedim :( Allah rahmet eylesin

• abicim once tum msjları oku sonra soru sor once gozlerını acta bı dusun soru sorulabılırmı
  • bende suan kendısıne mesaj atmıstım çok içten ve çok samimi mesajları var. diğer sayfalara ilerleyince vefat mesajlarını gördüm elim titredi ahmet kardeşimizin inanın tanımadığım halde gözümden yas geldi allah rahmet eylesin ;(
  • Shockwavebjk S kullanıcısına yanıt
    abi çok haklısın ben de daha yeni öğrendim üzgünüm :(
  • Allah rahmet eylesin, gercekten akil alir gibi degil. Ruhu şad olsun.
    Herkes bi Fatiha okusun en azindan elimizden gelen bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkgulc

size bir şey soracağım 9. sınıftan itibaren çalışma sisteminiz nasıldı tıpı nasıl kazandınız hedefiniz neydi lütfen cevaplar mısınız ????

1-2 mesaj üstü oku istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

quote:

Orijinalden alıntı: furkgulc

size bir şey soracağım 9. sınıftan itibaren çalışma sisteminiz nasıldı tıpı nasıl kazandınız hedefiniz neydi lütfen cevaplar mısınız ????

1-2 mesaj üstü oku istersen

Birbirinize kızmanızın kimseye faydası yok , arkadaş görmemiş. Olabilir böyle şeyler.
  • Allah rahmet eylesin,düzgün bir arkadaşa benziyordu.Hayat bu işte,o kadar çalışırsın fakat kaderin ne getireceğini unutursun..
  • Bir gelişme var mı? Dava sonuçlandı mı?

• Aklıma sen geldin be usta

Allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.