Uuu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siva0758 -- 4 Haziran 2021; 10:22:5 > |
Tipim nasıl ssli? Gençler bu tipi iyi Bi fizik kurtarır mı sizce?
-
-
Şu forumda ne kadar tuhaf insan var yav.Herif 4 yıldır aynı konuyu açıyor,şu suratı gördüğüm kadar aynada kendimi görmedim.Bir de psikolojik danışmanmış Allah yardım etsin buna danışanlara
-
aha geldi yine
-
Kuran kursu ogrencisi tipi var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Kuran kursu ogrencisi tipi var.
hocam bende ne tipi var
-
sakal bırakma -
Sakalsız daha kötüyüm
-
Saygılı yorumun için teşekkür ederim
-
Sanmıyorum
-
Gözlerin çok kötü birde saçların seyrek bu ikisini düzeltirsen sakala da şekil verebilirsen belki
-
Senin tipin sakalsız olması lazım. Bir de müptezel gibi fotoğraf çekilme onun dışında normal. -
Gözü nasıl düzeltecek hocam? Gözlerin kötü demeni de zerre anlamadım yani gözün iyisi nasıl oluyor? -
Kamyonun plakasını aldın mı ? -
Tip iyi de saçlar abbas yolcu yavaştan -
Çok komik gerçekten
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluhocam bende ne tipi var
Alıntıları GösterDesem ne degisecek, Kenan Imirzalioglu tipi var ama sen kendini eziklemeye devam et. Ertesi gun yine cirkinim diye konu acacan ne desem bos.
-
özgüvensiz bakışların var usta biraz da güneşe çık tenin güneş görsün onun dışında iyi
-
Anlamadım bende mi Kenan imirzalığoğlı tipi var?
-
Hocam erkenken dön bu sevdadan -
Maraz dan bahsediyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu forumda ne kadar tuhaf insan var yav.Herif 4 yıldır aynı konuyu açıyor,şu suratı gördüğüm kadar aynada kendimi görmedim.Bir de psikolojik danışmanmış Allah yardım etsin buna danışanlara |
Kuran kursu ogrencisi tipi var. |
Benzer içerikler
- katrilyondan sonra ne gelir
- serum acıtır mı
- serum deri altına giderse ne olur
- yenge hikaye
- biotin kıllanma yapar mı
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X