Şimdi Ara

tipin türk erkeğine benzememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

böyle olan userler ses verin :D

• Ben ama uber bir tip yok maalesef. Artı bir durum değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse %100 Türk boyu geni taşımıyor zaten. %90 varsa şaşarım. Muhtemelen Kürt genlerin de vardır geçmişinde veya başka ırklardan ve kökenlerden de olabilir. Mesela çoğu Türk'te Arap geni de az çok vardır. Vaktiyle İslam'a girmeleri için Araplar Türk erkeklerinin önemli bir kısmını öldürmüş ve Türk kadınları da affedersiniz cariye yapmışlardır. Bu sebeple. Umarım siz Müslümanlığı seve seve kabul ettiğimizi sanan ahmaklardan değilsinizdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathan Davis

Kimse %100 Türk boyu geni taşımıyor zaten. %90 varsa şaşarım. Muhtemelen Kürt genlerin de vardır geçmişinde veya başka ırklardan ve kökenlerden de olabilir. Mesela çoğu Türk'te Arap geni de az çok vardır. Vaktiyle İslam'a girmeleri için Araplar Türk erkeklerinin önemli bir kısmını öldürmüş ve Türk kadınları da affedersiniz cariye yapmışlardır. Bu sebeple. Umarım siz Müslümanlığı seve seve kabul ettiğimizi sanan ahmaklardan değilsinizdir.
    talkan katliamından bahsediyorsun muhtemelen

ayrıca %100 türk değilim evet

mesela anneannem çerkes.Çerkes kanı da var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoffer

talkan katliamından bahsediyorsun muhtemelen

ayrıca %100 türk değilim evet

mesela anneannem çerkes.Çerkes kanı da var bende

Alıntıları Göster
    Benim anneannem de Pomak. Dedelerim saf Türk boyundan geliyor ve 1453 zamanından beri İstanbul'dalar. Babaannem de Zonguldak'lı. Karışığım yani. Hafif Bulgar geni var, biraz da Türk boyu geni var, kalanı da Avrupa ve diğer Türk boyu ülkelerinin karışımı. Kürt geni var mı bilmiyorum ama standart Kürtle en ufak benzerliğim yok. DNA testi yaptırıp teyit alacağım. Kürt oranı %5'ten fazla çıkarsa kafama sıkacağım. :D Şaka şaka, üzülürüm ama yapmam öyle bir şey. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonathan Davis

Benim anneannem de Pomak. Dedelerim saf Türk boyundan geliyor ve 1453 zamanından beri İstanbul'dalar. Babaannem de Zonguldak'lı. Karışığım yani. Hafif Bulgar geni var, biraz da Türk boyu geni var, kalanı da Avrupa ve diğer Türk boyu ülkelerinin karışımı. Kürt geni var mı bilmiyorum ama standart Kürtle en ufak benzerliğim yok. DNA testi yaptırıp teyit alacağım. Kürt oranı %5'ten fazla çıkarsa kafama sıkacağım. :D Şaka şaka, üzülürüm ama yapmam öyle bir şey. :)

Alıntıları Göster
    neden üzülürsün hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: snoffer

neden üzülürsün hocam :D

Alıntıları Göster
    Tanıdığım her Kürt içten içe terör örgütlerine destek veriyor, karşımızda yok sevmeyiz falan dese de öyle. Ayrıca ben doğuda çok yaşadım. Nereden baksan 5 yılım Kars ve çevresinde geçti. Orada tamamen Kürtler hakim değil ama çoğunlukta. İnan bana bu kadar kansız bir terör örgütü daha yok. Ha her terör örgütü kansızdır ama PKK gerçekten en kötüsü. Benim aklım hayalimin olmayacağı işkenceler okudum. Hatta burada yazdığım tehditlerin çoğunun ana teması PKK işkencelerine ait, biraz da Kur'an'da yazan aşırı katı ayetler. Bu kadar kansız olamazlar dedim ama hepsi de doğru. Oradakilerin çoğu Kürt ve hepsi de benzer özellikleri sergiliyorlarsa ben bunun Kürtlerin doğasında olduğunu düşünürüm. Ki bıçak çeken tipler deyince aklımıza direkt Kürtler gelir mesela. Elektrik kaçakçısı, gaspçı, parazit. Bunlar maalesef genelde bu ülke şartlarında Kürtlerden oluşuyor.

Türkler çok mu normal? Avrupa'da hiç sevilmeyiz ama Kürtlerin yanında temiz kaşığız, kimse kusura bakmasın. Arapların yanında da tertemiziz. Yine de Türkler bin kat iyidir bu iki taraftan. Biraz genetik, biraz da evrimsel, biraz da toplumsal bir olay. Yani ırkçılık aslında zaman zaman haklı bir olgu. Türklerin sevilmeme nedeni zamanında birilerinin belasını bellemiş olmamızdan kaynaklı bu arada. Yoksa cehaleti çok olan olsa da yine de temiz toplumuz aslında, son zamanlarda yozlaştık. Ermeniler mesela, Yunanlar. Adamlar harbiden ezikliği nedeniyle bize kinli. Kendileri de suçlu oysa ki. Biraz bilmek gerekiyor. Türklerin çok bariz üstünlüğü vardı, yani kuyruk acıları halen dinmedi. Hele İsrail'in kuyruk acısı çoook büyük. Adamların vaktinde neden tamamen temizlenmesi gerektiğini anlıyorum, yanlış falan ama Hitler çok yanlış bir yöntemle çok doğru bir karar vermişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100% çerkes olma ihtimalin yok, illa küçük bir yüzde olsa bile herkes karışmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.