Şimdi Ara

burun estetigi olmali mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kavisli ve kemerli uzun burnum var. Sizce yaptirayim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Mart 2024; 0:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim ki de kemerli . gayet memnunum . hatta hoşuma gidiyor . karakteristik bir görünüş katıyor ama ben tipimden çok memnunum , bugüne kadar kız arkadaşlarımdan da çok övgüler aldım , fakat önemli değil . Önemli olan kendini sevebilmen dostum . Yaşın kaç bilmiyorum ama sakın kendine bir daha öyle şeyler söyleme , eğer sağlıklıysan ve kendi kendine yetebiliyorsan bu kafi . Emin ol .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7246A8C62 -- 13 Ekim 2020; 0:25:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer dediklerinde ciddiysen sana şunu söyleyebilirim ; Aslında ikili ilişkiler de bu dünya da kimse kimseyi tam olarak gerçekten sevmiyor , hep bir kendini tamamlamış olma arzusu , hep bir yalnız kalmaktan korkma arzusu yatıyor ikili ilişkilerin çoğunda . Ama gerçek sevgi de var tabi , mesela bir annenin ve babanın çocuğuna duyduğu sevgi gerçek , saf , çıkar içermeyen bir sevgi biçimidir . Birde hayatımın aşkı mevzusu var . Bu olayı bir kere yaşadım hala daha yaşıyorum ve sana şunu diyebilirim , bu ilişkim gerçekten diğerleriyle çok farklı , sanki birbirimiz için yaratılmış gibi hissediyoruz ikimiz de . Gelecek planları nadiren yapıyoruz çünkü anı yaşıyoruz . Gerçekten kelimelerle anlatılamaz , galiba gerçek aşk denen şeyi bulmuş olabilirim , ve evet cidden çok saf temiz bir duygu bu . Bak bende 25 yaşındayım ve bu duyguyu gerçek anlamda yeni tadıyorum , eski ilişkilerim bir hiçmiş gerçekten ... Sana tavsiyem sakın kendini değersiz hissetme , her şeyin bir zamanı vardır elbet , sen güçlü ol , kendine sağlam hedefler belirle , o yolda ilerken kendine güven , çekingen olma , göreceksin seninde hayatında sevgi olacak . Ben kendime herzaman hedefler koydum ve onlara ulaşmak için uğraşıp durdum , şuan meyvelerini toplamaya başladım işte . Senin için anahtar kelimeler şunlar olmalı dostum ; Kendine güven , Hedef , İrade . Göreceksin , sende mutlu olabileceksin . İyi geceler , kendine iyi bak , sakın yılma 👋👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7246A8C62 -- 13 Ekim 2020; 0:45:18 >

• burun cok önemli. karakteristik vs sözlerine kanma kardeşim. begenmedigin her yerini estetik yaptır
    gözlerin düşükse kaldirt, yanaklarıni sevmiyosan aldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öyle bir lanet dönemdeyiz ki herkes burnunu yaptırdığı için burnu gayet 'normal' olan insanlara hahaha burnu çirkin diyorlar. İstiyorlar ki herkes tek tip olsun, herkesin her yeri kusursuz olsun.

Olmayın hocam olmayın gün gelecek herkes bu tek tiplikten sıkılacak.

• Zaten insanlar tipsiz olduklari icin burun estetigi olurlar

• Ne kadar tipsiz olduğuna göre değişir. Yüzüne bakılmayacak biriyse ve burun estetiği pek bi fark yaratmayacaksa olmasına gerek yoktur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok yamuk değilse estetige girişme hafif kusurlu daha dogal gösterir bi de burnu buyuk olanın muhabbeti var

• Foto at

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

Bu mesaj silindi.
    burnundan sonra nerene lazimsa oralara da yaptir. cirkin kalma ihtimalin yok

• Burnunu kız burnu gibi yaptır,

ucu sivri ve küçük  

(Not = ciddiyim, tatlı olursun belkide. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 14 Ekim 2020; 21:5:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.