Şimdi Ara

Tipsiz Olmak... [ YENİ RESİMLER GELDİ...]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
10.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemsememeye çalışıyorum ama yok olmuyor dişler yamuk konuşurken ağzımı açamıyorum...Burun kocaman milletle profilden gözükmemeye çalışıyorum...Sivilceler çok özgüvenim en alt seviyede...Gerçi buraya konu açınca tipin mi değişecek diyeceksiniz ? Değişmeyecek tabi ama içimi dökmek istedim..Ergen psikolojisi diyebilirsiniz, öyle de zaten ama ne bileyim ya insan kötü olmuyor da değil.Daha önce 3 kızla birliktelik yaşadım da önemsiz şeylerdi.Bak ağzım iyi laf yapar genel kültürüm iyidir.Oradan kazanmıştım zaten bu kızlarla çıkarken.Kimsenin sana aşık olmayacağını bilmek kötü bir his.Allah'a şükür ki önemli bir rahatsızlığım yok.Neyse beni dinlediğiniz/okuduğunuz için teşekkürler.Umarım bir kaç yıl sonra bunları kafama takmam.Yaş 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor bin Odin -- 26 Mayıs 2013; 12:35:57 >

• Allah gönlüne göre versin
  • 3 kızla çıkmışsın ve hala neyi dert ediyorsun? yaşım 20 daha bir tane bile kızla çıkmadım bir tane kız bile bana alıcı gözle bakmadı. Bi git allah aşkına dersine çalış işine gücüne bak başlatma tipine
  • Daha ergenlik dönemlerindesin bence hi. Kafaya takma sivilceler gider tek yapman gereken doktore gorunmek.Dişlerinde düzelir.Onun için de dişçiye görün.Özgüvenin yerine gelsin.Çirkin erkek diye birşey yoktur.Kendine bak ve genel kültürünü daha da geliştir derim.Bak çok işine yarıyor bu bilgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel taktır
    Cildiyeye görün tedaviye başla
    Bak ikisi halloldu bile.
    Burun büyüklüğü olay değil önemli olan temiz ve bakımlı olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 23 Mayıs 2013; 22:42:26 >
  • Senin yaşlarında vücut orantısız büyür. 20'yi geç suratın oturur.
  • Bu arada buyrun burnun büyüklüğünü görmeniz için bir fotoğraf hatta burada küçük çıkmış...

http://p1304.hizliresim.com/18/r/mcps1.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Bu arada buyrun burnun büyüklüğünü görmeniz için bir fotoğraf hatta burada küçük çıkmış...

http://p1304.hizliresim.com/18/r/mcps1.jpg

o kadar tipsiz değilsin abartma sende.

adam gibi bir saç stili ile halledilir o
  • adamın taktığı şeye bak ya 3 kızla çıkmış hala tipsizim diyo sen vücudunda beğenmediğin yerleri çok takıyorsun hepsi bu

• takma kafana ya Pick bunlar gelip geçici şeyler.fiziksel kusur herkes de vardır.bende senin gibiyim şu konuya yazdıklarınla,dişler hariç.ama düzelebilir şeyler bunlar

en yakın zamanda doktora git tamam mı? ben de ay sonu sivilceler için tekrar gidiyorum bu sefer alıyorum şu lanet roaccutane denen şeyi

edit: burnun da kötü görünmüyor ki pek.aynı burunlu bi arkadaşım var kötü gözükmüyor,yukarıdaki arkadaşın dediği gibi güzel bi saçla kamufle edebilirsin bence

ben de bi burnumu çekeyim dedim,sivilceler bi yandan falan burun kemiğim üstten çıkmış altı top gibi ooyy hiç koymam kendimden iğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 23 Mayıs 2013; 22:58:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

takma kafana ya Pick bunlar gelip geçici şeyler.fiziksel kusur herkes de vardır.bende senin gibiyim şu konuya yazdıklarınla,dişler hariç.ama düzelebilir şeyler bunlar

en yakın zamanda doktora git tamam mı? ben de ay sonu sivilceler için tekrar gidiyorum bu sefer alıyorum şu lanet roaccutane denen şeyi

Eyvallah Caner eksik olma
  • benden iyisindir kesin.
  • Milletin kolu bacağı yok, duymuyor göremiyor bu kadar dert etmiyorda, sen sivilcem var burnum büyük diye mi dert ediyorsun? Yapma dostum, yaşın küçük 20lerden sonra oturacak herşey yerli yerine, sen derslerine çalışıp geleceğini şekillendirmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Milletin kolu bacağı yok, duymuyor göremiyor bu kadar dert etmiyorda, sen sivilcem var burnum büyük diye mi dert ediyorsun? Yapma dostum, yaşın küçük 20lerden sonra oturacak herşey yerli yerine, sen derslerine çalışıp geleceğini şekillendirmeye çalış.

Haklısın dostum şükr ediyorum zaten
  • Dostum şu bi gerçek ki bu dünyada sağlıktan sonra en önemli şey tiptir bak yakışıklı veya güzel olanlara adamlar hayatını yaşıyor senin ömür boyunca tadamayacağın duyguları onlar çoktan fazlasıyla tatmıştır.-acı gerçekler
  • Yaş 16'dan sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dölleme Uzmanı

Yaş 16'dan sonrasını okumadım

Bizene ulan bizene ceza yemek istemiyorum smdi uyuz oluyorum senin gibilere

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

Yaş 16'dan sonra bir şey yazmıyor çünkü

• quote:

quote:

quote:

Bak simdi. Burasi konu disi degil. Trollugunu orda yap.!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak simdi. Burasi konu disi degil. Trollugunu orda yap.!

iyide yazmıyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.