Şimdi Ara

Tipsiz Olmak... [ YENİ RESİMLER GELDİ...] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
10.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kızlar ergenlikle tipe,yetişkinlikte karaktere bakar. yüz şeklin içinse,dert etmen gereken bişey yok ergenlik dönemi vücut orantısız büyür. ben de 17 yaşındayım,ilkokulda okka gibi burnum vardı ergenliğe girdik bildiğin "burun lens" dedikleri türden oldu..yandan fotoğraf çekilemiyorum düşün artık zamanla yüz şekli yerine oturucak,dert etme abim de aynı sorundan muzdaripti (25 yaşında) ergenliik fotoğraflarına bakıyorum burundan patlıyo her seferinde,25 yaşına geldi kemerli burun karizma duruyo adamda kenan imirzalıoğlu şekli

• Bak olur boyle bende 17 yasındayım aynı yastayız iste gecen senelerde falan aynı durum bende vardı aynaya sureklı bakıyordm sonra anladm yani yakışıklı olsanda olmasanda bir şey değğişmiyor ayrıca çok tipsizm dersin ama karsındakı oyle gormez; ) böyle düşün birde
  • İlkokulda pek tipe takılmazsın. Ortaokulda sivilcelenirsin, kafan büyük olur, ayagın büyük olur, kıllanırsın, burnun kocaman olur vsvs. Lise 1-2'de de bunu kafaya takarsın. Kafaya takma sebebin de bizim türk kızlarının lise'de tipe bakıyor oluşu.

Lise 3-4'te öss ile bogusursun kafan mesgul olur. Üniversitede spora baslarsın, tipin oturur, saçlar dökülür biraz, sakal gürlesir adam gibi bir şeye benzersin merak etme.

Amerikalıların genleri öyle, onlara bakıp da ben niye böyle bir ergen değilim diye üzülme.
  • Son halinizi bekliyoruz  

• Bu mu tipsiz ?

Şuraya resmimi atsam gidip şükür namazı kılacak bir sürü insan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabus00 kullanıcısına yanıt

Atsana kanka özelden falan olur merak ettim çoğu insanın farklı karizması var ama bazı aptal kadınların saçma davranışlarından içlerine kapanıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.