Şimdi Ara

Tipsiz Olmak... [ YENİ RESİMLER GELDİ...] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
10.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tür konuların tiple bir alakası yok dostum
    öyle kızlar görüyorum ki skinny gibi kısa boylu ama acayip heyecanlandırıyorlar beni
    diger arkadaşlarıma söylüyorum mesela
    o nasıl kız lan cüce gibi falan diyorlar

diger taraftan kızların yanındaki tiplere baktıgımızda tipsizlikten dava acılacak tipleri görüyoruz.

özgüven ve kızın senden hoşlanması bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Milletin kolu bacağı yok, duymuyor göremiyor bu kadar dert etmiyorda, sen sivilcem var burnum büyük diye mi dert ediyorsun? Yapma dostum, yaşın küçük 20lerden sonra oturacak herşey yerli yerine, sen derslerine çalışıp geleceğini şekillendirmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Önemsememeye çalışıyorum ama yok olmuyor dişler yamuk konuşurken ağzımı açamıyorum...Burun kocaman milletle profilden gözükmemeye çalışıyorum...Sivilceler çok özgüvenim en alt seviyede...Gerçi buraya konu açınca tipin mi değişecek diyeceksiniz ? Değişmeyecek tabi ama içimi dökmek istedim..Ergen psikolojisi diyebilirsiniz, öyle de zaten ama ne bileyim ya insan kötü olmuyor da değil.Daha önce 3 kızla birliktelik yaşadım da önemsiz şeylerdi.Bak ağzım iyi laf yapar genel kültürüm iyidir.Oradan kazanmıştım zaten bu kızlarla çıkarken.Kimsenin sana aşık olmayacağını bilmek kötü bir his.Allah'a şükür ki önemli bir rahatsızlığım yok.Neyse beni dinlediğiniz/okuduğunuz için teşekkürler.Umarım bir kaç yıl sonra bunları kafama takmam.Yaş 16

yaa kıza güven ver. şeffaf diş teli taktır.yağlı yeme. çekirdeği falan unut.birazda bakımlı ol krem falan kullan. yani diğer insanlarda brad pit değil sonuçta. hadi kolay gele . ben diğer konulara kaçar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WynTra

Yaw çocugun uzak hafif profilden çekilmiş resminden yakısıklı yada çirkin oldugunu nasıl anlıyorsunuz? At tam önden yakından bir resim yakısıklı yada degil diyelim

Buyrun hocam bir kaç tane resim çektim sansürsüz olarak koyuyorum...

http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngy70.jpg

http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngy7x.jpg

tam belli değil ama ilk fotoda avatarındakine azıcık benzerliğin var . dişler için maddi durum varsa tel taktır kardeşim . birde bu yaşlarda tipi o kadar dert etme , temiz ol ve derslerine çalış üniversiteye hazırlan , inan bana o zaman gelince çalışmadığın için sinirden ağlayacağın günler olacak çektiğim için biliyorum .

• Arkadaşım benim de burnum büyük pardon geniş zenci burnu gibi dudaklarda zenci gibi tipsizim tekiyim bende eskiden 15 - 16 yaşlarında çok takardım. Şimdi yaş 19 oldu takmıyorum orta seviye kızlarla idare ediyorum . Git kütüphanelerde takıl kendini geliştir değişik bir şeyler yap ki dikkatlerini başka yerlere yönlendir. Diksiyonun düzgün olsun konuşurken kekeleme ıııııılama bunlar tipsizler için önemli şeyler.Bir de sana kirli sakal yakışır. Sonuçta takma kafana fani dünya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

solda face adresim var orda foto da var ben de tipsiz miyim acaba

acil yorum pls tipim nası ssli

hocam alan'ın zayıf halisin . giderin var iyisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WynTra

Yaw çocugun uzak hafif profilden çekilmiş resminden yakısıklı yada çirkin oldugunu nasıl anlıyorsunuz? At tam önden yakından bir resim yakısıklı yada degil diyelim

Buyrun hocam bir kaç tane resim çektim sansürsüz olarak koyuyorum...

http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngy70.jpg

http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngy7x.jpg

Bence türkiyede tip ortalamasının üstünde sayılırsın. Ayrıca fazla sivilce felan göremedim. Abartmışsın kendini ilk mesajda.

• Merterde mi oturuyosun sima olarak tanııdık geldin
  • olum ben dudak damak yarığı ile doğdum konuşurken ağzım yüzüm kayıyor
    s-p-ç harflerinde patlama var tükürük saça saça konuşuyorum.
    diş teli kullanıyorum ..
    burnum da yamuk.
    buna rağmen kızlarla rahatça konuşup sevgili yapabiliyorum. 4 kızdan teklif aldım

Sorun tamamen özgüven lan. Kızlar tipi o kadar önemsemiyor
    Kendine güven biraz :D
  • quote:

Önemsememeye çalışıyorum ama yok olmuyor dişler yamuk konuşurken ağzımı açamıyorum...Burun kocaman milletle profilden gözükmemeye çalışıyorum...Sivilceler çok özgüvenim en alt seviyede...Gerçi buraya konu açınca tipin mi değişecek diyeceksiniz ? Değişmeyecek tabi ama içimi dökmek istedim..Ergen psikolojisi diyebilirsiniz, öyle de zaten ama ne bileyim ya insan kötü olmuyor da değil.Daha önce 3 kızla birliktelik yaşadım da önemsiz şeylerdi.Bak ağzım iyi laf yapar genel kültürüm iyidir.Oradan kazanmıştım zaten bu kızlarla çıkarken.Kimsenin sana aşık olmayacağını bilmek kötü bir his.Allah'a şükür ki önemli bir rahatsızlığım yok.Neyse beni dinlediğiniz/okuduğunuz için teşekkürler.Umarım bir kaç yıl sonra bunları kafama takmam.Yaş 16

agzın laf yapıyosa parıs hıltonla bıle yatarsın bunu bılmenı ıstedım hersey gorunuz degıl ruhlar alemındede yasamıyoruz kılıgına kıyafetıne cekı duzen ver yeter

• hayat tip ve kızlardan ibaret değil diyerek bi yalan söylemek isterdim ama

sana tavsiyem, fitness a başla( sağlam özgüven verir ). fitness ın yanında da seni ifade edecek bir dal ile uğraş. ne bileyim müzik olur, edebiyat olur, sinema olur, futbol olur, basketbol, hentbol, masa tenisi. seni diğer insanlardan üstün kılan en az 2 özelliğin olsun.

üniversitede de çok istiyorsan 1.5 milyara yaptırırsın o burnu. bırakırsın kirli sakalı tip konusunda da bi sıkıntın kalmaz
  • Tipik bir Malatyalı tipi var arkadaşlarıma çok benziyorsun yaşın küçük olduğu için sivilceleri dert etme sadece yağlı yiyecekler yeme, kola vs çok içme ve sakın sivilcelerinle oynayıp korparma (bu dediklerimi yaparsan pürüssüz bir yüzün olur ergenlikten sonra) kendileri kaybolacak ileride kafana takma ergenlikte olduğun içinde herşeyi dert etme, tipinde kötü değil burnunda kötü değil ama beğenmiyorsan estetik yaptırırsın ileride dişlerin yamuk olması sorun olabilir bununda çözümü var tel taktır rahat et. Arkadaşım yaptırmıştı dümdüz oldu dişleri 1 yıl sonra. Benim sana tavsiyem kendini geliştirmeye bak.
  • quote:

İşin zor kardeş. Tek kurtuluşun berdel falan.
  • Senin burnun yine iyi tipinde kötü değilhttp://forum.donanimhaber.com/m_71315110/mpage_2/f_//tm.htm#75568018 bu konuda benim burnum var resimleri bak şükret
  • tipsiz değilsin ergenlik bunalımı yakışıklıda değilsin normal suratına bakılmıycak gibide değil herkez brad pitt artistler gibi olmak ister ama tanrı kimseye adil değildir! yapacak birşey yok seninki ergenlik bunalımı tipin normal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Mayıs 2013; 14:52:06 >
  • Bir kaç seneye tipin tamamen şekillenir şimdi dert edecek bir şey değil.Dişleri kafaya takıyorsan diş teli taktırmanı öneririm artık taksitle bile yapılıyor.
  • yok be hacı, Allah nazardan beladan saklısın, iyisin elin ayağın sağlam, gözün görüyor kulağın duyuyor, şükret neleri varken dünyada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesut

quote:

İşin zor kardeş. Tek kurtuluşun berdel falan.

o kadar umutsuz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yönünden bakarsak eğer kaybedecek birşeyin yok kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.