Şimdi Ara

Tipsiz Olmak... [ YENİ RESİMLER GELDİ...] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
10.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dölleme Uzmanı

Yaş 16'dan sonrasını okumadım

Bende blockluydun zaten ne yazdığını merak ettiğim için açmıştım niye blocklu olduğun belli oldu haydi bak işine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

takma kafana ya Pick bunlar gelip geçici şeyler.fiziksel kusur herkes de vardır.bende senin gibiyim şu konuya yazdıklarınla,dişler hariç.ama düzelebilir şeyler bunlar

en yakın zamanda doktora git tamam mı? ben de ay sonu sivilceler için tekrar gidiyorum bu sefer alıyorum şu lanet roaccutane denen şeyi

edit: burnun da kötü görünmüyor ki pek.aynı burunlu bi arkadaşım var kötü gözükmüyor,yukarıdaki arkadaşın dediği gibi güzel bi saçla kamufle edebilirsin bence

ben de bi burnumu çekeyim dedim,sivilceler bi yandan falan burun kemiğim üstten çıkmış altı top gibi ooyy hiç koymam kendimden iğrendim

Dostum dediğim gibi tetradox bir halta yaramadı sanırım... insana boşuna zaman kaybettiriyorlar. Umarım en kısa zamanda çare bulursun bilirim bu illeti çünkü insanı çok etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Bu arada buyrun burnun büyüklüğünü görmeniz için bir fotoğraf hatta burada küçük çıkmış...

http://p1304.hizliresim.com/18/r/mcps1.jpg

abartmışsın lan tipsiz görünmüyorsun. burun için estetik mestetik her türlü şey var. ve her kız tip için aşık olmaz.
  • solda face adresim var orda foto da var ben de tipsiz miyim acaba

acil yorum pls tipim nası ssli

• Elbette birileri sana aşık olacak
  • yakışıklısın takma genel kültürlü olmak herşeyden iyi zaten devir tip devri değil ağzı laf yapan kazanır ve fotonada baktım yakısıklısın keke ama normaldir öyle düşünmen sen takma yakısıklısın,kültüründe var ağzında laf yapıyormuş ee ozaman daha neyi dert ediyorsun bin üzerine vur kırbacı

• abi dert ettiğin şeye bak bu tipinle en az 10 kız birden götürürsün daha ne çirkinleri var zaten tipsizlik önemli dğeil bence kültür ve ağzı laf yapma ama sen şanslı olanlardansın yani tipin gayet iyi
  • Tel ve burun estetiği yaptırman imkansız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

solda face adresim var orda foto da var ben de tipsiz miyim acaba

acil yorum pls tipim nası ssli

abi dert ettiğin şeye bak bu tipinle en az 10 kız birden götürürsün daha ne çirkinleri var zaten tipsizlik önemli dğeil bence kültür ve ağzı laf yapma ama sen şanslı olanlardansın yani tipin gayet iyi
  • Daha 16 yaşındasın, çocuksun daha. Böyle konuşmak istemem ama gerçeği yansıtıyorum sana. İlerde her şey kesinlik değişecektir eminim.
  • İnan ki tip sadece ilk görüşte önemli. Diş demişsin tel takarsın düzelir, sivilce demişsin onlar zaten kendiliğinden geçecek, burun demişsin o benim de öyle ona yapacak bir şey yok ama onun bile bi önemi yok. Kendimden biliyorum bende de tip yok ama erkekten çok kız arkadaşım var ve sevilen bir kişiyimde. Sen yeter ki kendine güven böyle gereksiz şeyleri takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Bu arada buyrun burnun büyüklüğünü görmeniz için bir fotoğraf hatta burada küçük çıkmış...

http://p1304.hizliresim.com/18/r/mcps1.jpg

o değilde seni kendime acayip benzettim yemin ediyorum sorun olmazsa resmin normal halini atar mısın pm den?
  • sivilce için = çekirdek, cips, yağlı yiyecekler yeme.
    Tip için = Kilo AL NAPIYIM :D YA DA Allah Kurtarsın. De fotona baktım kardeş harbıden durum vahim bi an çözümüne bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

sivilce için = çekirdek, cips, yağlı yiyecekler yeme.
    Tip için = Kilo AL NAPIYIM :D YA DA Allah Kurtarsın. De fotona baktım kardeş harbıden durum vahim bi an çözümüne bak.

• Herkes yakisikli olcak diye birsey yok. Ama sen asosyalde degilsin neyseki. Biraz daha kendine bakmaya ve özen gostermeye calis. Mesela sivilceleri hallet ilk. Sonra vucudunu gelistir. Oyle insanlar varki tipsiz ama cekici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Senin yaşlarında vücut orantısız büyür. 20'yi geç suratın oturur.

Senin dilin hala orantısız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

quote:

quote:

Bizene ulan bizene ceza yemek istemiyorum smdi uyuz oluyorum senin gibilere

Yaş 16'dan sonra bir şey yazmıyor çünkü

Bak simdi. Burasi konu disi degil. Trollugunu orda yap.!

iyide yazmıyor

Terzi kendi söküğünü dikemez derler, sizin meslekte de var mı aynı sıkıntı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizene ulan bizene ceza yemek istemiyorum smdi uyuz oluyorum senin gibilere

Yaş 16'dan sonra bir şey yazmıyor çünkü

Bak simdi. Burasi konu disi degil. Trollugunu orda yap.!

iyide yazmıyor

Terzi kendi söküğünü dikemez derler, sizin meslekte de var mı aynı sıkıntı?

gayet döllüyorum,istisnayım

• Allah tipinle sınıyor seni , az daha dayan nimetlerini alıcaksın.
  • 3 kızla çıkmışsın bide tipsizim diye konu aciyosun. Bu arada tipsiz fln deyilsin :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.