Şimdi Ara

Tıpta Komite ve PDÖ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. internette araştırdım ama tam detaylı bir anlatım bulamadım ben de burda sormaya karar verdim şimdi komite sistemi olan tıp fakültelerinde 1 dersten kaldığımız zaman sene tekrarı mı yapıyoruz bir de pdö'lü sistem komiteye göre daha avantıjlı diyorlar sizce hangisi.
    İki tane tıp fakültesi var biri KTÜ burda komite sistemi uygulanıyor diğeri ise PAÜ burda da pdö'lü sistem uygulanıyor ikisinden birini eğitim şehir sosyal olanaklar olarak seçseydiniz hangisini seçersiniz

• komite sınavı için takip
  • Komitede dersten kalinmaz komple komiteyi veremezsen bute kalirsin. Bildigim kadariyla komite daha avantajli. Pdo daha cok iyi uygulanamiyor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam komite için bütün derslerden ayrı ayrı yapmak yerine bütün sınavları aynı anda yapıyorlar yani bi histoloji anatomi biyokimya hepsini aynı anda oluyorsun. Birinci sınıflarda fakültelere göre değişiyor ama ortalam 6 7 komite oluyor. Bi tanesinden kalırsan sınıfta kalırsın

• pdö 3 fakültede var, omü paü, 9 eylül.
  • Pdö nün anavtajları nelerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

Hocam komite için bütün derslerden ayrı ayrı yapmak yerine bütün sınavları aynı anda yapıyorlar yani bi histoloji anatomi biyokimya hepsini aynı anda oluyorsun. Birinci sınıflarda fakültelere göre değişiyor ama ortalam 6 7 komite oluyor. Bi tanesinden kalırsan sınıfta kalırsın

Teşekkür ederim peki komite büt gibi bir şey var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpta ders saydırma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLune

pdö 3 fakültede var, omü paü, 9 eylül.

Akdeniz üniversitesinde de var diye duymuştum ama yanılıyor olabilirim
  • Şöyle ki ben de bunu çok araştırmıştım komite candır diyorlar genelde.
    O bi tanesinden kalırsan tüm sene kalırsın olayı da 6 7 komite ortalamasının atıyorum 60'dan düşükse (her üniv için değişir bazılarında 70) büte kalıyosun onu da geçemezsen kalırsın. Ama komitede sınıfta kalmak da yetenek istiyomuş, hiç ders çalışmazsan oluyomuş yani dert etmeyin diyolar.
    Pdö az çok her ünivde var şu ezberi biraz kesmek amaçlı ama ne kadar uygulanır bilmem.
    Bana sorarsan ben komite derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunu3

Şöyle ki ben de bunu çok araştırmıştım komite candır diyorlar genelde.
    O bi tanesinden kalırsan tüm sene kalırsın olayı da 6 7 komite ortalamasının atıyorum 60'dan düşükse (her üniv için değişir bazılarında 70) büte kalıyosun onu da geçemezsen kalırsın. Ama komitede sınıfta kalmak da yetenek istiyomuş, hiç ders çalışmazsan oluyomuş yani dert etmeyin diyolar.
    Pdö az çok her ünivde var şu ezberi biraz kesmek amaçlı ama ne kadar uygulanır bilmem.
    Bana sorarsan ben komite derim

Teşekkür ederim bir şey daha sorsam sizce hem eğitim hem de diğer şeylerle ktü'de mi yoksa paü'de mi okumak daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

Hocam komite için bütün derslerden ayrı ayrı yapmak yerine bütün sınavları aynı anda yapıyorlar yani bi histoloji anatomi biyokimya hepsini aynı anda oluyorsun. Birinci sınıflarda fakültelere göre değişiyor ama ortalam 6 7 komite oluyor. Bi tanesinden kalırsan sınıfta kalırsın

Hocam Atatürk tıp için şöyle biliyorum. Komitelerde 60ın altında alırsan büte kalıyorsun 60-70 arasında alırsan finale kalıyorsun ama ortalaman 70in üstümdeyse ve hiç 70altına düşmediysen finalsiz bütsüz geçiyorsun

• quote:

quote:

quote:

Hocam Atatürk tıp için şöyle biliyorum. Komitelerde 60ın altında alırsan büte kalıyorsun 60-70 arasında alırsan finale kalıyorsun ama ortalaman 70in üstümdeyse ve hiç 70altına düşmediysen finalsiz bütsüz geçiyorsun

İyiymiş o zaman

• quote:

quote:

quote:

Bizde geçme notu 70 ve her türlü final var.

• Ben benim fakültemin ders programına baktım da "1. Kurul başlangıcı" fln diyor. Bu kurullar komite anlamına mı geliyor ?

• quote:

Akdeniz,Ankara ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nediriyimneolu

quote:

Akdeniz,Ankara ?

Bazı fakültelerde yılda birkaç kez uygulanıyor, belki akdeniz ve ankara tıpta yıl içinde uygulanabilir o fakülteler hakkında bilgim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nediriyimneolu

quote:

Akdeniz,Ankara ?

Bazı fakültelerde yılda birkaç kez uygulanıyor, belki akdeniz ve ankara tıpta yıl içinde uygulanabilir o fakülteler hakkında bilgim yok.

O zaman PDÖ 3 fakültede var dememelisin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.