Şimdi Ara

TIPTA YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş beleş insanlar gelip direkt imkansız demeden açıklamamı yapayım kolay olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zor olduğunu da biliyorum zaten bugüne kadar aklıma böyle bi düşünce de gelmemişti ama bugün öyle bi aklıma takıldı soruyim dedim. Böyle Cerrahpaşa Hacettepe gibi aşırı uç örnekler değil de Kocaeli gibi daha böyle kılpayı kaçan yerlere yatay geçiş yapmak ne kadar mümkündür sizce yapan tanıdıklarınız var mı? ( Şuan kendimi okula girmeden yatay geçiş hayaline başlayan masum liseli gibi hissettim ama öyle bi durum değil dediğim gibi bugün aklıma takıldı sadece acaba oluru var mıdır diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayushiidesu -- 1 Ağustos 2017; 23:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence olur özverili çalışıp ortalamanız da yüksekse geçebilirsiniz misal vermek gerekirse inşallah Balıkesir'den Kocaeli yada Uludağ geçmeyi düşünüyorum. Ama dediğim gibi bol çalışmamız lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam günde en az 5-6 saat çalışmanız lazım düzenli olarak. Çünkü herkes yatay geçiş hayaliyle tıpa giriyor genelde eğer iyi şehirlerde değillerse. Çok çalışırsanız olur tabi ki deneyin hiç olmazsa not ortalamanızı yüksek tutmuş olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her üniversitenin kendine özgü sistemi var.Sanırım cerrahpaşa direkt ortalamaya bakıyor.4 yapan kişiler giriyor.O yüzden oraya girmek baya zordur.Akdeniz,9 eylül bunlar hem diplomaya hemde ortalamaya bakıyor nispeten girmek daha kolaydır.Ben de istiyorum yatay geçiş.Ama insanlarla çok samimi olabilirsem geçmem cerrahpaşaya bile :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIPTA YATAY GEÇİŞ
    5 yıl önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Tıp yatay geçiş
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.