Şimdi Ara

Tıptan sonra okunabilecek bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben tıp fakültesinden bu yıl mezun oldum. Uzmanlık sınavı Tus duymuşsunuzdur, ona hazırlanıyorum. Onun sonucuna veya mecburi hizmete göre yeni görev yerim belli olacak. Ta liseden beri gazetecilik, işletme, pilotaj ve saçma olacak ama bilgisayar müh. gibi bölümler ilgimi çekmiştir. Bunlar çok alakasız biliyorum; ama 2012 senesinde tercih zamanı bütün meslekleri alt alta yazıp acaba hangi mesleği icra etmem için okulunu kesinlikle okumam gerekir demiştim ve o zaman için tıpta karar kılmıştım. Tabi aldığım puan da çok etki etmişti bu duruma. Sayısalcı olmama rağmen eşit ağırlık sıralamam daha iyiydi. İşletme ne alaka diyebilirsiniz diye yazdım.

Yönetmeliğe göre tıpta uzmanlık yaparken üniversite okunabiliyor. Bu bölümlerin devam zorunluluğu durumu, ders zorluğu durumu nasıl? Pilotajı bitirince pilot mu olunuyor? Çok cahilce olduysa kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curomulu -- 6 Ağustos 2018; 23:7:25 >

• güncel :)
  • tıp doktorlarının çoğu işgüvenliği alanında sertifikasyon için çalışıyorlar iş yeri hekimligi de sertifikasyon la olabilir bir bir bakın isterseniz.
  • pilotaj dersleri çok ağırmış hocam.. benim de havacılığa ilgim var bir zamanlar pilot ya da kabin memuru olmak istiyordum, havacıların forumlarından öğrendim bunu.. birde üni okumadan, pilot olmak için özel kurslar var onları da araştırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fakülte/bölüm birincisi olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.