Şimdi Ara

Tıraş Makinası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de traş makinası almayı düşünüyorum ve iyi birşey almak istiyorum. Bir zamanlar Sinbo markasının bir traş makinasını almıştım ve traş bile olamamıştım. Braun Cruzer3 düşünüyorum. Kullanan arkadaşların fikirleri nelerdir?

Braun Cruzer3:http://www.hepsiburada.com/braun-cruzer3-2...tid=sgbraun2878

Aynı makina deppo.com'da daha ucuz http://www.deppo.com/tiras-ve-epilasyon/ti...esi-578373.html Niye bu kadar çok fiyat farkı var ki arada?

Deppo'daki 2865, HepsiBurada'daki 2878. Ne farkları var?

• Cevaba gerek kalmamıştır. İstenilen bir üründe karar kılınmıştır.
  • Cruzer3 sadece kuru traş yapıyor sanırım. Ben size islak kuru kullanilabilen bir traş makinesi oneririm. Zira hem temizlik(direkt suya tutup yikarsiniz) hem su sicramasin diye ugrasip durmazsiniz. Daha rahat edersiniz. Fiyat farki olabilr ve gayetb normaldir. Bazi firmalar stokta urun varsa elindeki urunu satana kadar fiyati guncellemezler buda bu tarz farklara neden olur. Bazi sitelerinde yuksek kar elde etmek ismesi nedeniyle yuksek fiyat soz konusu olabilir. Ama sitelerin guvenilirligi icin birsey diyemem. Zira hicbirinden alisveris yapmadim.
  • Panasonic almanızı öneriyorum.2 senedir kullanıyorum.5-6 günlük sakalımı bile alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loko -- 2 Nisan 2009; 20:44:44 >
  • Cruzer3 Limited Black Edition aldım. Üzerinde hem vücut traşı yazıyor, hem de yıkanabilir özellikte olduğu. İlk traşımı olduğumda hiç bir şekilde yüzümde bir kızarıklık falan olmadı. Hoşuma gitti açıkçası.
  • Ben o makinenin ıslak traş ettiğini bilmiyordum. Öğrenmiş oldum :) bu arada makineni güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Ben o makinenin ıslak traş ettiğini bilmiyordum. Öğrenmiş oldum :) bu arada makineni güle güle kullan.

Teşekkür ederim. Üzerinde "washable" yazıyor. Duşta kullanıldığını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caghkan -- 8 Nisan 2009; 23:33:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.