Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.433
Cevap
210
Favori
549.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yağladınız mı? birde 258 veya 458 farketmez fişteyken saç kesimi yapmanızı tavsiye ederim. yağ gibi akıyor

bir hevesle 458 varken braun hc5010 aldım.elektrikteyken saç kesme olayına bayıldım.braun u hiç kullanmadım öylece duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Nisan 2020; 18:55:55 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Evet yağladım ama uzun süre yağsız kullanmıştım. Bir de TR-258 fişe takılı iken çalışmıyor. Daha doğrusu iki defa başıma geldi şarjı bitti traş olurken. Prize takıp çalıştırdım 1 dk sonra yavaşlayıp durdu. Bir süre kapalı bekletip açınca tekrar çalıştı ama yine kapandı sonra. 6-8 saat şarjda kalması gerekiyor 30 dk traş süresi için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    ben 2-3 traşta hep yağlarım.yağsız kullanmak körleştirir.birde ısınma yapıyor kereta yüzü yakıyor

ilk önce 258 almıştım 458 i görünce hoşuma gitti kibar bir makina satıp 458 aldım

powertec marka makineler hep elektrikte çalışıyor %90 .demek 258 böyle değilmiş.onuda öğrenmiş olduk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Nisan 2020; 19:0:35 >
  • Ben bunu aldım
    www.vatanbilgisayar.com
    Philips mg3720/15 3000 serisi 7'si1 arada erkek bakım kiti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Philips mg3720/15 erkek bakım kiti en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-mg3720-15-3000-serisi-7-si1-arada-erkek-bakim-kiti.html

Şu ürün de piyasada 150 gibi, burada 50 lira
    www.vatanbilgisayar.com
    GOLDMASTER GM7149 BRAVO SAÇ KESME MAKİNESİ (KABLOLU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-gm7149-bravo-sac-kesme-makinesi-kablolu-.html

Diğer ürünlerde de bindirim yok gibi.

Ayrıca hiç alışveriş yapmadım ama evkur sitesinde de fiyatlar bindirilmemiş gibi.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısınız çok kullanmadığım için bakımına özen göstermedm açıkçası bir de 30 TL ye almıştım o zamanlar çok da önemsemedim 😄 Bakalm TR-4500 nasıl çıkack. Satıcının göndereceğinden şüpheliyim ben halen ama bekleycm. 250den aşağı yok çnkü 179a koymuş ilana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Moser kablolu sakal kesme için aldığım makina saç kesiminde işe yarar mı acaba?Bende ki ürünü aşağıda ki modeli moserin.https://urun.n11.com/tiras-makinesi/moser-1411-0050-mini-tras-makinasi-P331788750
    moser almışsınız evladiyelik makina hocam.hiç tereddüdün olmasın. hayırlı günlerde kullanın

bende normal 1400 olanı var 10 seneyi geçti canavar gibi
  • Güzel fikir bence de insanlar birleşip alsın ama fatura sorun olur büyük ihtimalle. Yani firma satış yapmaz. Muhtemelen stokları da erimiştir.

Benim makina da geldi

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

• qzerty kullanıcısına yanıt
    Siparişi bugün verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 3 tane tarakla geldi 0-1-2-3 die sanırım istiosanız fotoüraf atabilirim.

bn bugün kulak -burun aldım gayet başarılı
  • Allah sabır versin 16 saat şarjla 60 dakika kullanım sağlıyor o makine
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    hocam youtuba modeli yaz tarak nasıl bilenecek gösterio çok zor değil sadece zımparan olucak bn videolar ve yoruma göre aldım pişman olunmıcak gibi zaten piyasada 80-85 arası sanırım değer olarak görüyorum.
  • armax kullanıcısına yanıt
    hocam bn satıçı 3 yapıodum şimdi 1 yaptım alır yani saç sakal için çok daha iyi SAÇ İÇİN DENEMEDİM henüz yorum yapmıım uzasın kesicem 1 numaraya ama bnce alır rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Allah sabır versin 16 saat şarjla 60 dakika kullanım sağlıyor o makine
    Babama aldım, şu günlerde işini görse yeterli. Philipste sorun yaşama riski düşük diye seçtim, iade vs. uğraşmasın. Ben de zamanında 40 liraya aldığım kablolu rowenta var, senelerdir çalışıyor. Genelde kirli sakal için kullanıyorum, yaz başında düz kesimde yapıyorum.
  • Merhabalar

Tam sinekkaydı olmasa da yine de pürüzsüz yapan makine tavsiyesine ihtiyacımız var. Malum tecrübeler önemlidir.

Sakal gür ve yumuşak. Sık çıkıyor.
  • Bu tıraş makinaları ne olmuş böyle, ben Powertec Tr6500 tıraş makinasını Trendyol'dan 1 Aralık 2019 tarihinde

89 TL satın aldım , şimdi baktım aynı makina Trendyol da 250 tl olmuş, Powertec gerçekten güzel

bir makina 8 taraklı, çift bataryalı, hem kablolu hemde kablosuz çalışıyor, memnun kaldım
  • Bundan kaç sene önce hatırlamıyorum ama philips traş makinası almıştım mediamarktan 90 tl miydi neydi indirim

Sakal traşı olmak için kullanıyordum. Aldığım danışman bıçaklar kullandıkça kendini bileyler gibi birşey söylemişti.

Senelerce sakallarımı kestim. Berberlers küstüğümden bu yana da saçlarımı kesmeye başladım. Yarı prof kesiyor diyebiliriz saçlarım uzunda. Yanları 7 numara kestim ve sonuç bayağı başarılı oldu. Şöyle bir bakayım dedim konuya denk gelince 360 TL falan olmuş. Şu an imkanı yok alamazdım.

Yanları makinayla iyice aldım. Hanımda düzeltti şarjı da 1 saat gidiyor. Ama 10 saat sürüyor şarj olması ve şarj olurken çalışmıyor.

Bendeki 6lı kit

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

• urun.n11.com
    Powertec Tr558 Profesyonel Şarjlı Sakal Tıraş Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/tiras-makinesi/powertec-tr558-profesyonel-sarjli-sakal-tiras-makinesi-P373701869

dün 79 liraydı bugün 93 lira yapmış.dün satın aldım. kargoya hala vermemiş. bakalım kargoya verecek mi?

• 3 hafta önce 60a aldığım makina 150 olmuş🙂

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Bugun oglen sonu bende 79 a aldim hocam aslinda fiyati surekli degisiyo dün alacaktim aksam 80 kusure cikardilar sabah dusurduler aksam yine 90 kusur. Sizinki kargoya verilmediyse benimkide uzar haftasonu gelse diyodum.

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

Güzel fikir bence de insanlar birleşip alsın ama fatura sorun olur büyük ihtimalle. Yani firma satış yapmaz. Muhtemelen stokları da erimiştir.

Benim makina da geldi

Hayırlı olsun.Kaça aldınız?...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.