Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.433
Cevap
210
Favori
549.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım teşekkür ederim biraz daha uzun kesim olsa iyiydi ama idare edicez artık. Aslında bi formul uydurulabilir bu taraklara daha uzun kesmek icin gelsinde denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

https://urun.n11.com/tiras-makinesi/powertec-tr558-profesyonel-sarjli-sakal-tiras-makinesi-P373701869

dün 79 liraydı bugün 93 lira yapmış.dün satın aldım. kargoya hala vermemiş. bakalım kargoya verecek mi?
    Dün 70 liraydı hocam, ben 70'ten verdim siparişi, bugün 93 şaka gibi

• itartar İ kullanıcısına yanıt
    Sağolun 155 TL'ye almıştım.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Son siparişleri kimsenin gönderilmedi. Kargoya vermiş gibi irsaliye kestiriyo ama vermiyor. İptal de edemiyosunuz kargoda diye. Hala iptal açıksa çabucak iptal edip kurtulun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Son siparişleri kimsenin gönderilmedi. Kargoya vermiş gibi irsaliye kestiriyo ama vermiyor. İptal de edemiyosunuz kargoda diye. Hala iptal açıksa çabucak iptal edip kurtulun.
    bu virüslerle uğraşıyoruz bir de. n11 müşteri temsilcisi ile görüştüm bakalım. 12 den sonra tekrar yazarım. bu fiyatlardan alanlar da makine iyi olsa bile bir yıldız versin ve fahiş fiyat olarak belirtsin. dükkan yıldızlarını düşürürüz en azından.
  • Hepsiburadayı toplu şikayet etmek lazım
    Philips
    Satın al: Philips Multigroom series 3000 8'i 1 arada, Yüz ve Saç MG3730/15 8'i 1 arada, Yüz ve Saç
    https://www.philips.com.tr/c-p/MG3730_15/multigroom-series-3000-8i-1-arada-yuez-ve-sac

214,99 TL

Ürünü 339,00 TL satıyor. Bu sadece 1 örnek 20 gün önce 7000 serisine %100 zam yapmışlar.

Ellerinde bulunan stoklu ürünleri millete ne kadar kazaıklarız diye hesap yapıyorlar

• MKTR_AHMET kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyken bu makinayı aldım. Sakallarım ve burun kıllarımı hep bununla alırım. Dün 4 yaşındaki oğlumun saçlarını alayım dedim biraz zorlandı makine ama oğlanın saçları çok seyrek pamuk gibi makine bu yüzden kayıyordu. Yetişkinde denemek lazım saç için, sakal konusunda çok iyi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewhitewolf -- 17 Nisan 2020; 0:45:24 >
  • hocam aliexpress te taraklar var bakıp sipariş verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

hocam aliexpress te taraklar var bakıp sipariş verebilirsiniz.
    Çinden alıp taraklara yan basmasın sonra. Acıtır valla.

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    yok hocam çin kalsın türkiyede zor ama bulursam alırım. bilinç altımda farketmeden çinden iğrenmeye başlamışım Birde o çinden gelene kadar strese giriyorum uzun uzun kargo beklemktense hiç almam daha iyi
  • Hep makine konuşuyoruz önleri uzun bırakanlar için makas önerisi de alsak fena olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Orijinal moser sorunsuz kesim yapar.
    Orijinal fonex hologram garanti belgesi faturası var.1 yılı geçti kullanıyorum memnunum.140 TL ye almıştım geeçen yıl.
  • Fiyatlara bak, maşallah yakında saç kesmek de lükse girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrisonOfficer

Anladım teşekkür ederim biraz daha uzun kesim olsa iyiydi ama idare edicez artık. Aslında bi formul uydurulabilir bu taraklara daha uzun kesmek icin gelsinde denemek lazım
    Hocam benim aklımda söyle birşey var, genis dis aralikli normal bir taragi bunun tarağı boyunda kesip altına yapıştırmayı düşünüyorum, bu sekilde yükseklik ve numara artırılabilir sanki, sıcak silikon ile yapistirirsan icabinda çıkarması da kolay olur
    En azından denenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 17 Nisan 2020; 8:36:29 >
  • www.carrefoursa.com
    Moser 1400 Saç Kesme Makinesi Beyaz #30257998 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/moser-1400-sac-kesme-makinesi-beyaz-p-30257998

Fiyat iyi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dakika gecmeden urun gg satısa kapalı fiyatida goremedik

• asdemre kullanıcısına yanıt
    Harika tespit geçen bende 50 TL’den pazarlığa başladım adamla,25 liraya aldım adam ona rağmen 5 TL Kârım var diyodu 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    Tüh be hocam sabah vardı stok biraz sağa sola bakındım bitmiş :(

• n11'den powertec tr 5000 sipariş ettim. 11 lira kuponla birlikte 170'e geldi.
    Fiyatlar biraz şişmiş ama bundan sonra düşmez sanırım diye düşündüm.
    İnşallah iyi makinedir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.