Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.433
Cevap
210
Favori
549.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snomask

Güzel fikir bence de insanlar birleşip alsın ama fatura sorun olur büyük ihtimalle. Yani firma satış yapmaz. Muhtemelen stokları da erimiştir.

Benim makina da geldi

Hocam memnun musunuz?
    Pek anlamadigimdan soruyorum kac numara kesebiliyor saçı içindeki taraklar ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rfve kullanıcısına yanıt
    bu ürünlerin çoğu birbirinin çakması galiba. aynı model birden fazla marka var. powertec tr258 aldım 1 yılda bozuldu aynı model bime geldi aeron marka olarak aldım her şeyi aynı gibi, 2 yılı geçti halen çalışıyor sıkıntı yok. ben normalde sakal için kullanıyorum, saç için 1 kez kullandım ve sorunsuz halletti. ancak tr258 artık eskide kaldı bence t bıçaklı başka modellere bakmak saç/sakal alanlar için daha mantıklı. öncelikli olarak saç için alacağım diyenler için tr5000 mantıklı gibi. saç için olan modeller sakalı 0.5 numaraya kadar alıyor t modeller 0.2 ondan söyledim. t bıçaklılarda da doğal olarak saç için tarak sayısı az. 3200 de eski diye hatırlıyorum.
  • link

Sipariş geçtim bakalım uygun gözüküyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dun Powertec'e mail attim aninda dönüş yaptilar. Stoklar bittiği icin fiyatlar şişmiş. 2 3 gune kadar stoklarin yenilenecegini tr6500 modelinin 150 160 lira civarina dusecegini soylediler. Cok acele etmemek gerek. Fahiş fiyatlardan satiliyor urunler. Tr6500 10 gun once 100 liraya kargo dahil satılmış bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maninjacket -- 17 Nisan 2020; 18:23:39 >
  • ben bimdeki fakirden alacağım.

en aından fakir. birçok aparatı da var.

///

23 nisanda a101 e aprilla bol aparatlı bakım seti gelecekmiş. 69 TL
    o da fiyat olarak alınabilir duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 17 Nisan 2020; 17:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç kesimi yapacaksanız kablolu makina almanızı öneririm.

Babyliss E756E makinayı sipariş verdim. Fiyatına göre en iyi ürün olduğunu düşünüyorum.

Berberler şu ürünü kullanıyor diye de gidip o ürünü almayın. Çünkü berber her zaman en ucuz ürünü kullanır. Siz hiç porsuk kılı tıraş fırçası kullanan berber gördünüz mü ya da tabac, cella , proraso marka tıraş sabunu kullanan berber görmemişsinizdir. Hepsi 2,5 liraya arko sabun alır. Hepsi derby marka yaprak jilet kullanır çünkü en ucuzu odur.
    Sabun kapları 2-3 liraya aldıkları plastik kaplardır kimse gidip porselen almaz.

Velhasıl berber gider toptancıdan en ucuzunu alır. Berberler şunu kullanıyor diye kendinize referans alıp gidip o ürünlere odaklanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olzii -- 18 Nisan 2020; 17:14:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vincent5555

Bu mesaj silindi.
    Hocam şuan sitede 69 TL ye alınabiliyor, sadece saç kesim için yeterli olurmu sizce, yorumunuz nedir?

• olzii kullanıcısına yanıt
    Tarakları kaç mm bu makinanın? 8 tane tarak görünüyor.

• beyler sakal ve vucut ıcın hangı urunu tavsıye edersınız bı karıs sakal oldu yahu. sınek kaydı olmam dırek 3-4 numara bıle yeter toplasın yanı. alıpta memnun olan varsa aldıgı fıyatıyla beraber yardımcı olabılırmı bu aksam alayım netten saolun şimdiden
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    Daha gelmedi makina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

ben bimdeki fakirden alacağım.

en aından fakir. birçok aparatı da var.

///

23 nisanda a101 e aprilla bol aparatlı bakım seti gelecekmiş. 69 TL
    o da fiyat olarak alınabilir duruyor
    Bimde 1 Mayıs'ta tıraş makinası olacak ama fakir değil, daha önceden mi satılıyor fakir ?

• Bu urunden aldim a101den 70tl. Sakal ve sac isimi gordu. Zaten 1numara sakal yapiyordum, saclarida 1-3 gibi birsey yaptim cok anlamadigim icin, genel olarak isimi gördü. Aldigim sarj ile sac sakal kestim sarji bitti, simdi sarja koydum ,tavsiye ederim.

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 17 Nisan 2020; 17:59:58 >
  • Dictator kullanıcısına yanıt
    uzun bırakabılırmıyız sakalı vucut ıcın uyumlumu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: coex17

uzun bırakabılırmıyız sakalı vucut ıcın uyumlumu acaba
    4 adet taragi var. Vucut mucut ne varsa alinir.
    Extra sifir yapma basligida mevcut, yanaklari onla aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

powertec 258 in çakması herhalde

Alıntıları Göster
    Hepsi tek yerde üretiliyor bence. Bir sürü benzer aletler var. Üstüne isim yapıştırıp gönderiyorlar. Bu cihazda da yorumlar güzel.

• Dictator kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdim siparis

• coex17 C kullanıcısına yanıt
    İnşallah memnun kalirsiniz sizde.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.