Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.433
Cevap
210
Favori
549.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhatogun

Tarakları kaç mm bu makinanın? 8 tane tarak görünüyor.
    Kesme Uzunlukları Sayısı 9
    Kesme Uzunluğu (0,5-25mm)
    Tarak Sayısı 8 (3, 6, 9,5, 13, 16, 19, 22, 25)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi az_tek -- 17 Nisan 2020; 20:52:49 >

• selamalr arkadaşlar bende saç için bir şeyler arıyorum ama önerisi olan var mı? ne alabiliriz bu fiyatlara, saçımı 3 numaraya vursun yeter zaten
  • ucuz bişey arayanlara
    Çiçeksepeti.com
    Traş Makinesi / Saç - Sakal - Ense Traş Makinesi 14159
    https://www.ciceksepeti.com/tras-makinesi-sac-sakal-ense-tras-makinesi-14159

• Merhaba arkadaşlar n11 yorumlara bakarak f/p ürünü olarak kafayı 3 e vursam yeter diyip 5 dakika önce sipariş geçtim gelince güncelleme yaparım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Philipsin kendi sitesinde 7720 modeli 359 TL üzerinden yeniden satışta. Almak isteyenler için iyi fiyat.
  • Arkadaşlar cepte taşıyabileceğiniz ve hemen sinek kaydı olabileceğiniz braun m90 traş makinesini inceledim. bence mantıklı askeriye için.
    Hadi Bi Bakalım!!!youtube
    Braun Pocketgo M90 Pilli Seyahat Tıraş Makinası INCELEME/TANITIM
    https://www.youtube.com/watch?v=BXLK3py2QaE&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: maninjacket

Dun Powertec'e mail attim aninda dönüş yaptilar. Stoklar bittiği icin fiyatlar şişmiş. 2 3 gune kadar stoklarin yenilenecegini tr6500 modelinin 150 160 lira civarina dusecegini soylediler. Cok acele etmemek gerek. Fahiş fiyatlardan satiliyor urunler. Tr6500 10 gun once 100 liraya kargo dahil satılmış bu arada.
    İnşallah öyle olur hocam.Fiyatlar biraz düşşün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende saçı 15-20 yıldır evde kesiyorum üniversitede dandik bir cihazla başladım sonra moser ve en sonunda saç kesmede dünyada 1 numara olan panosonicle devam ediyorum Kardeşim berber kadar pro oldu... panosonic gerçekten bu işte uzman japonlar sağolsun trim konusunda çok iyiler tavsiyem paranız varsa ve saç kesme konusunda devamlılık yapacaksanız panosonic almanız ama sadece virüs yüzündende bu kadar yatırım yapılmaz ucuz birşeyler bakmanız bu işte parasını haketmeyen 2 marka bilirim philips ve braun

• Bu beraberlerin kullandığı internette farklı marka makinaların hepsi aynı. Powertech gemei gemmy , safir, dearling, iPhone, GM ,diling sky master, her markada 609 ve 657 modeller aklınıza ne gelirse. Zaten dıştan hepsi aynı. Genel anlamda kullananlar memnun. Ama batarya ne kadar gider bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursam -- 18 Nisan 2020; 1:29:29 >
  • dingling rf 609 modelini kullanan var mı?
  • daleque kullanıcısına yanıt
    Anında bitmiş bu ne hız

• Bazi Makinalarla yağ veriyorlar nedir bu yağ Faslı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 18 Nisan 2020; 1:38:49 >
  • Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Felix Alba FL 561 sipariş ettim. Kullanan var mı?

• EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Temizledikten sonra ayda 1 taraklara 2 damla damlat

• itartar İ kullanıcısına yanıt
    150 160 bile fazla aslında dolar geçen senede 7 yi görmüştü. Tamamen üretici bahanesi.

• sinan70 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım henüz. İyi gibi duruyor. 3 6 9 12 mm, 1 1,5 2 3 4 numaraya kadar başlık var. 7 başlık var. Çift taraflılarla birlikte 9 diyebiliriz.

• ticaret bakanlığı whatsapp ihbar hattı

fahiş fiyat artışı yapan firmaları fotoğraf çekip ihbar edebileceğiniz hattır: 05011740174

ayrıca direk 174'ü arayarak da şikayette bulunabilirsiniz.
  • 1-2 hafta tıraş olmayınca kimse evde kalmaz korkmayın 😀
    Bırakın firsatcilara prim vermeyin 50 liralık makinalar 150 olmuş ekmek yapma makinalarının 3 katına çıktığı gibi.Maske stokçuları gibi bunların da elinde patlasin

• turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Aynen. A101 ve bim ne getirecekler ise onu bekliyorum bende.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.