Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.436
Cevap
209
Favori
550.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu makineyi 7-8 sen önce alıp kullanıp kenara koymuştum karantina günlerinde yeniden çıkardım mecburen. çok güçlü bir makine değil biraz yavaş kesiyor ama şu ortamda iş görür. sadece 1 numara ile 2 numara arasında çok derin bir fark var keserken ona dikkat etmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursam

N11 gg de satılan beberlerin kullandığı internette farklı marka makinaların hepsi aynı. Powertech gemei gemmy , safir, dearling, iPhone, GM ,diling sky master, her markada 609 ve 657 modeller aklınıza ne gelirse. Zaten dıştan hepsi aynı. Genel anlamda kullananlar memnun. Ama batarya ne kadar gider bilmiyorum.

Biraz yorumu iyi olan fiyatı hemen yükseltmiş. Hepsi aynı yerde yapılıyor.
    ben de öyle düşündüm ve bunu aldım. ele alınca kalitesi anlaşılır artık. faturasını da istedim soru cevaptan. anında cevap verdi. inşallah sorun çıkmaz.
    urun.n11.com
    Nıkula Star Rdl-2035 Saç Sakal Traş Makinası (4 Tarak Hediye) - n11.com
    https://urun.n11.com/tiras-makinesi/nikula-star-rdl-2035-sac-sakal-tras-makinasi-4-tarak-hediye-P422742258

• Arkadaşlar yaklasış 16-17 senedir sakal tıraşı olduğum için bu makinelar konusunda biraz tecrübem var. Babyliss markasını önerebilirim 4-5 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ben tabi sakallarım için kullanıyorum ama sakallarım saçlarımdan daha fazla :D Philips de kullandım, hatta bundan önceki makinem philipsdi çok memnun değildim. Babyliss almadan önce çok fazla araştırdım hemen hemen piyasadaki her muadil ürün ile alakalı yorumları okudum ondan sonra aldım. Bendeki ürün Babyliss Multi 10 Başlıklı Yüz & Saç & Vücut Bakım Kiti E837E olarak geçiyor. Kullandığım ayarlanabilir tarakları kırılmıştı mail attım yenisini gönderdiler hemde kaç sene sonra.

Sizlere tavsiyem hem şarjlı hemde kablolu kullanabileceğiniz makinelere bakmanız. Onun dışanda bütçenize göre uygun hangisi ise onu alın tabi. Ben bunu alırken braunu çok fazla önermemişlerdi. Eğer gitme imkanınız var ise Ankara/Sıhhiyede berberlerin kullandığı ürünleri satan toptancılar var orayada bakabilirsiniz. Takıldığınız konularda yardımcı olurum yine.

Eğer ki 200-300 TL leri geçecekseniz uzun yıllar kullanabileceğiniz makinelere bakabilirsiniz çünkü başımıza ne zaman ne geleceği belli olmuyor. ( bu arada benim kullandığım makineyi ben 89.90 a almıştım şimdi 500 lira olmuş ). İmkanınız varsa alın atın kenara dursun illaki ihtiyacınız olur.

• Amazondaki braun bt3241 mu yoksa philips 7022 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Bunun 2060 olanı daha uyguna var farkı çözemedim bu sizin aldığınızı bir satıcıya sordum şarjı olmadığında kablo ile traş eder mi diye etmez dedi, bunun hangisi daha üst acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Bunun 2060 olanı daha uyguna var farkı çözemedim bu sizin aldığınızı bir satıcıya sordum şarjı olmadığında kablo ile traş eder mi diye etmez dedi, bunun hangisi daha üst acaba?
    GittiGidiyor
    Nikula Star RDL-2060 Traş Makinesi Saç Sakal Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/nikula-star-rdl-2060-tras-makinesi-sac-sakal_pdp_531078778

2060 bu hocam. orda fotoyu yanlış koymuş sanırım. ayrıca ben o ilanı iptal ettim. gittigidiyordan aşağıdaki ürünü aldım. 10 tl tosla indirimiyle 55 tl ye geldi kargo dahil.
    -> Satıcı: CepDunyasiCOM bir şey almayın. neni aradı.elinde kalmamış.düşük kalitede traş makinesi önerdi. kabul etmedim iptal ettim. sonra fiyatı arttırdı. fiyatı arttırmışsınız dedim satılmasın diye fiyatı arttırmış. sonra kapattı ilanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 20 Nisan 2020; 19:5:17 >

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Tamam şeklin farklı olduğunu biliyorum ama acaba bunun hangisi iyi hangisi üst model onu çözemedim.

• Ben de Powertec 658 aldım. Pazartesi gelir.
    Yorumlar çok iyi. Genelde sakal ve ense tıraşı için oldukça övmüşler. Uzun şarj süresi iyi.
    Şimdilik oğlumu tıraş ederim + ense tıraşı.
    Baktık beceriyoruz, saç için de düşünürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Tamam şeklin farklı olduğunu biliyorum ama acaba bunun hangisi iyi hangisi üst model onu çözemedim.
    alan biri yorumlarda kalitesiz demiş ama bilemiyoruz tabi.
  • Buçuklu ayarı olan makine kullanan bilen var mı acaba?
    0,50 0,75 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozturk

Arkadaşlar yaklasış 16-17 senedir sakal tıraşı olduğum için bu makinelar konusunda biraz tecrübem var. Babyliss markasını önerebilirim 4-5 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ben tabi sakallarım için kullanıyorum ama sakallarım saçlarımdan daha fazla :D Philips de kullandım, hatta bundan önceki makinem philipsdi çok memnun değildim. Babyliss almadan önce çok fazla araştırdım hemen hemen piyasadaki her muadil ürün ile alakalı yorumları okudum ondan sonra aldım. Bendeki ürün Babyliss Multi 10 Başlıklı Yüz & Saç & Vücut Bakım Kiti E837E olarak geçiyor. Kullandığım ayarlanabilir tarakları kırılmıştı mail attım yenisini gönderdiler hemde kaç sene sonra.

Sizlere tavsiyem hem şarjlı hemde kablolu kullanabileceğiniz makinelere bakmanız. Onun dışanda bütçenize göre uygun hangisi ise onu alın tabi. Ben bunu alırken braunu çok fazla önermemişlerdi. Eğer gitme imkanınız var ise Ankara/Sıhhiyede berberlerin kullandığı ürünleri satan toptancılar var orayada bakabilirsiniz. Takıldığınız konularda yardımcı olurum yine.

Eğer ki 200-300 TL leri geçecekseniz uzun yıllar kullanabileceğiniz makinelere bakabilirsiniz çünkü başımıza ne zaman ne geleceği belli olmuyor. ( bu arada benim kullandığım makineyi ben 89.90 a almıştım şimdi 500 lira olmuş ). İmkanınız varsa alın atın kenara dursun illaki ihtiyacınız olur.
    Bende de aynı makine var, 4-5 sene oluyor alalı ve haftada bir falan sakal kesmek için kullanıyorum. 2 gün önce saç için kullandım bana mısın demedi hala o kadar keskin ki bıçakları.

Olumsuz yanları ise sadece 15 mm uzunlukta kesiyor saç için yetersiz bana göre(40-45mm tarak lazımdı). Diğeri ise ağzı çok küçük saç sıkışıyor ve kesmiyor sürekli boşaltmak lazım.

Edit: mail adresi varsa paylaşır mısınız? Ben de isteyeyim bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 18 Nisan 2020; 18:40:52 >

• arkadaşlar merhaba

saç modelim her zaman yanları kısaltıp üstleri uzatmama üzerine devam eder.
    yanlardan üstlere geçiş esnasında da makasla o geçişi hissetirmeyecek şekilde devam ettiririm
    bu süreçte hem saç hem sakal hem de mümkünse burun kıllarını alacak çok başlıklı ve kaliteli fakat bir de uygun fiyatlı ürün arıyorum.

Ne önerirsiniz ?
  • 150TL ye aldığım İnter Mac3 Tc-1453 Profesyonel traş makinesi ne fiyatlara satılıyor. Ülkem insanı zor zamanlarda rezil bir mahlukat olmaya devam ediyor!!

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Nisan 2020; 18:51:50 >

• yerli üretim traş makinem geldi de servis yok galiba bunlarda. astra lux diye bir marka almıştım. servisi olan bir powertec var o da ankara da mı ne? fiayatı ucuzken almıştım pahalı alanlar dikkat etsin bence bu duruma.
  • titizemarket.com
    Philips 5000 Serisi S5050/06 AquaTouch Islak Kuru Tıraş Makinesi
    https://titizemarket.com/index.php?route=product/product&product_id=62&search=t%C4%B1ra%C5%9F+makinesi
  • Arkadaşlar Braun'un BT serisi uygun mudur saç kesimi için ? Esasında Beard Trimmer yani sakal kesim serisi fakat sorunsuz saç kestiğini söyleyenler de var.
  • düzgün markalar düzgün mağazalarda stok girse de alsak artık. Dolar ipini kopardı nereye gidiyor belli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.