Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.436
Cevap
209
Favori
550.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu makinenin pahalı olmasının sebebi ıslak tıraşta yapabilmesi. Saç için alacaklara tuzlu gelir.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    25 martta 135 tlye arkadaşa almışştık
  • Aynı ürünü bende aldım bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz fiyatı yüksek ama fiyatının hakkını veren Premium bir cihaz. Bunu öneriyorum: Philips Aquatouch AT770/20 Islak-Kuru Tıraş Makinesi

• goldmasterhome.com
    Medisana Play Erkek Bakım Seti ( 5 farklı fonksiyon tek ürün : Saç kesme, Sakal kesme, Burun kıl alma, Favori düzeltme, Sıfır tıraş başlığı )
    https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&path=325&product_id=3574

Kullanan varmı ne düşünüyorsunuz? Kuponla yarı fiyatına geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KasarHood!

Beyler elimde https://www.hepsiburada.com/philips-multigroom-3000-serisi-mg3710-15-6-si-1-arada-erkek-bakim-seti-pm-HB000007UYMG

ve
    https://www.hepsiburada.com/dingling-rf-609-profesyonel-sac-ve-sakal-duzeltici-p-SGKS25301

2 model var. Normalde 3-4 numara saç tıraşı oluyorum. Bunlar ile evde rahat saç kesimi yapılabilir mi?
    Philips ile 2mm tarak takip cok rahat bir sekilde kestim. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Aşağıdaki ürünü aldım piyasa fiyatına göre iyiydi 370tl. Daha kargoya verilmedi sizce saç traşı olabilir miyim rahatça ? Sadece yanlar ve enseleri alacağım üstlere dokunmayacağım

Braun 81705282 Braun BT 5265 Sac&Sakal Şekillendirici, AutoSense Teknoloji, Siyah&ğri, Kablosuz Islak&Kuru, Gillette Hediye
    www.amazon.com.tr
    Braun 81705282 Braun BT 5265 Sac&Sakal Şekillendirici, AutoSense Teknoloji, Siyah&ğri, Kablosuz Islak&Kuru, Gillette Hediye: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B086FCPK7T/ref=cm_sw_r_cp_api_i_IG.MEb8PNZ3PK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personofinterest46 -- 19 Nisan 2020; 10:7:28 >

• Merhabalar, powertec 558, 658, 858 modelleri arasında ne fark var acaba? Bilgisi olan var mıdır? Saç tıraşı için en ideali hangisidir? Teşekkürler

• Bende bunun benzeri bt3040 var hatta ayni gibiler sadece rengi farkli. Eger sacin uzunsa ve kisa numaraya vurmak istersen makine cok zorlaniyor agzi küçük olduğu icin agzinda birikiyor saclar hemen sadece sac icin alacaksaniz baska modellere bakin bence pişman olabilirsiniz

• Dingling alan arkadaslara bir sorum olacak, cihazi sarja takınca sarj olduğunu belirten ya da sarj bitimini belirten bir ibare var mi?
    Ben taktım, şarj standinda 2 kirmizi isik yanıyor ama bir gece sarjda kaldi değişen birşey yok,

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Bende bunun benzeri bt3040 var hatta ayni gibiler sadece rengi farkli. Eger sacin uzunsa ve kisa numaraya vurmak istersen makine cok zorlaniyor agzi küçük olduğu icin agzinda birikiyor saclar hemen sadece sac icin alacaksaniz baska modellere bakin bence pişman olabilirsiniz
    Hocam ben de araştırdım onu ama 3 serisi ile 5 serisi arasında motor farkı var diyorlar. Benim aldığım model zaten Amazon hariç trendyolda var başka yerde yok. Bir alt modelin yorumlarına baktım 5060tı sanırım ve kıvırcık saçı bile sorunsuz kestiğini yazmışlar.

Gelsin artık deneyip göreceğiz.

• motor farkından değil cihaz aynı taraklarına kadar uzun saçı keserken tarağın arası hemen doluyor ve temizlemek için tarağı söküp temizlemen gerekiyor. neyse aldın deneyip görünce anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasulan

https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&path=325&product_id=3574

Kullanan varmı ne düşünüyorsunuz? Kuponla yarı fiyatına geliyor
    Alma şişmiş fiyatı. 300₺ye ne makineler var bu alemde.. 12mm tarakla ancak sakal alırsın saç da kesmez bu. 300₺ye GM marka bir sakal kesme makinesi.. çok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: controlf5

Merhabalar, powertec 558, 658, 858 modelleri arasında ne fark var acaba? Bilgisi olan var mıdır? Saç tıraşı için en ideali hangisidir? Teşekkürler
    Saç tıraşı için 558 daha uygun çünkü 4 numaraya kadar tarakları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Saç tıraşı için 558 daha uygun çünkü 4 numaraya kadar tarakları var.

Alıntıları Göster
    Diğerlerinde tarak yok mu acaba? Powertec kendi sitesinde bile bilgi yok bu konuda..:(

• quote:

Orijinalden alıntı: controlf5

Diğerlerinde tarak yok mu acaba? Powertec kendi sitesinde bile bilgi yok bu konuda..:(

Alıntıları Göster
    Tarak var ama ama 1 2 3 mm taraklar var. 3 mm de 1 numara oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dingling aldım tarak numaraları 20-16-12-8 şeklinde bunlar kaç mm oluyor teşekkürler

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Aynısı.

• Powertec 3200 almaya karar verdim ama internette en az 200 liraya gördüm onun da yorumları pek güvenilir değildi.

Instagram'da bu makineyi satan, aynı zamanda incelemeler yapan biri var denilmiş yukarıda. Oradan alsak bi sorun olduğunda muhatap bulabilecek miyiz karşımızda?

Ne fatura olacak, ne alışverişe dair bir güvence. 30-40 fazla verip internetten almak daha mı mantıklı sizce?
  • bu üründe aynı powertec 3200 benziyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.