Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.433
Cevap
210
Favori
549.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Remington Hc5035 Colourcut Saç Kesme Makinesini 75 TL. ye almıştım. Gerçekten de çok fazla başlığı olduğu için çok memnun kalmıştım. Şimdi bu fiyatları görünce keşke bir tane daha alsaymışım dedim. Fiyatlar resmen çıldırmış.
  • Dingling RF 609 aldım geçtim ben de, hayırlısı bakalım,
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Orijinal moser sorunsuz kesim yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link
    bu liknteki makina nasıldır uygun gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

genellikle sakal tıraşı için makine kullanıyorum. saç arasıra lazım olur saçıda alır diye şöyle bir makine aldım fiyatıda uygun geldi. 4 tarak var. https://www.gittigidiyor.com/erkek-kisisel-bakim-urunleri/erkek-tiras-urunu/tiras-makinesi/astra-lux-rd-128-t_spp_719428?id=510234672
    tosla uygulaması kuponu ile değerlendirilebilir.
    Makine elinize ulaştı mı? Yorumunuz nedir?

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt

hocam bn bu ürünü aldım 85 tl ye bugün elime ulaştı güzel kullanışlı youtube da videolar da var bnce yeterli olur fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.

• PHILIPS MG7715/15 Philips in kendi sitesinden 319 TL ye aldım.

Philips
    Satın al: Philips Multigroom series 7000 13'ü 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut MG7715/15 13'ü 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut
    https://www.philips.com.tr/c-p/MG7715_15/multigroom-series-7000

• arkadaşlar birleşip powertec firması ile irtibata geçelim 10 gün önce 90 tl lik ürün şimdi 200 tl üstünde,, powertec online satış açsın, veya toplu alalım 30 40 kişi aynı modelde karar kılıp Bi yol bulalım,, fırsatçı fiyat katlayan satıcıları devre dışı bırakmış oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç için araştırdığım kadarıyla en iyilerinden biri Remington Hc4250 Quickcut https://www.amazon.com.tr/dp/B012F8MS9A/
    black friday zamanı 150 civarına düşmüştü, şimdi millet 296 tl olsada silip süpürmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 16 Nisan 2020; 18:25:23 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Abartılı fiyat, piyasada yok diye sükse yaptı. Ben de 2 tanesini sattım. İçim elvermedi daha pahalıya satmaya.
    145'e sattım :)
    Aslında bir tık daha yükseğe giderdi maksat milletin işi görülsün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babyliss E837E kullanan var mı? Sakal ve saç performansı nasıldır?

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

• ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    7715/7720 farkı nedir bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

https://urun.n11.com/tiras-makinesi/powertec-tr658-tras-makinesi-sac-sakal-ense-duzeltme-100-orjinal-P399701175?gclid=CjwKCAjwhOD0BRAQEiwAK7JHmB9yhLLdBZQ96MNvHbShkXjTBtyhWc5W6uXOSZH3Td_1A5Mu9ciQ0hoCg2EQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

hocam bn bu ürünü aldım 85 tl ye bugün elime ulaştı güzel kullanışlı youtube da videolar da var bnce yeterli olur fazlasına gerek yok diye düşünüyorum.
    Hocam tarak durumu nedir kac numaraya kadar var tr558 aldim ancak bu sac kesmeye uygunsa iptal etmeyi dusunuyorum

• .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadigatülverd -- 17 Nisan 2020; 18:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadigatülverd

.....................
    Anladim hocam tesekkur ederim

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Bende TR-258 modeli vardı hocam 4 yıl oldu halen kullanıyorum ama saç için çok zor geçti kesme işlemi. Baya çekme yaptı muhtemelen dişliyi zımparalamak gerek.

TR-4500 modeli 150 TL bandında satılmış daha önceleri de. Yapısı hoşuma gitti açıkçası. Başlığın arkasında mandal var. Onunla ince ayar yapılabiliyor. Bir de çelik dişli değil de seramik dişliymiş. Seramik olması daha iyi. Şu anda f/p olarak güzel cihaz bence. Gelince detaylı incelerim. Sizin bahsettiğiniz model günü kurtaracak bir model ve yorumlarda saçta zorlama olduğu söylenmiş. Umarım öyle bir durum ile karşılaşmazsnz 🙏

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Evet çok iyi kampanyaydı. Vatan bile pişman olmuştur kampanya yaptığına.
    Yok ben hiç açmadıklarımı sattım. Sıfır olarak başka yerde sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKTR_AHMET -- 16 Nisan 2020; 18:52:50 >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    Bu ürün farklı mağazalarda toplam binlerce satmış, f/p ürünü sanırım bende dün aldım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.