Şimdi Ara

Tırnak Batması Acıdan ölüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba başparmağımda bir sorun var sanki üst tarafta(tirnak olmayan kisim deri tarafi)) sanki bastirinca igneleniyormuş gibi oluyor canım çok yaniyor ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisace06 -- 27 Mayıs 2020; 17:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yıllar önce bende de olmustu, doktora görün önce onun fikrini al. Gelelim ne yaptığıma. Baticon aldım oksijenli su gazlı bez vs ile her gün o bölgeyi temizledim. Temizledikten sonra gazlı bezle sardım bir dahaki pansuman kadar, bunu hergün sabah aksam yaptım, ayağını nemli tutmamaya özen göster, ıslak kalmasın çok. Günlük temiz çorap giyin, belli bi süre acı çekersin ma daha sonra tırnak uzuycak, doğru kesim yaparsan atlatırsın İnşAllah. 1 ay gibi bi sürede geçti benimki. Umarım sağlığına kavuşursun

• Dostum 3 ay önce benimde basıma geldi doktora git tırnaginin 4 te birini cekecekler hic ama hiç korkma sadece biraz iğne vurulurken acıyor o kadar koparirken hiç hissetmiyordum 1 hafta sonrada ayakkabı ile rahat dolaşıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyimde İğne Batma Hissi Var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.