Şimdi Ara

Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
35.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 2n2

Geçmiş olsun
    Askerde iken 2006 senesi bende sol taraftan aynı operasyonu geçirdim. Tam 5 sene sonra sağ kök tarafından tırnak çıktı. Zararı yok uzadıkça kesiyorum. Sağ parmağımda batıyor ama o kadar değil...

Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti)
    Neredeyse 4 yıl geçti. Geçen sene bu zamanlarda resimdeki işaretli yerde ana tırnaktan bağımsız olarak küçükcük bir tırnak çıkmaya başladı. İltihaplandı ve ağrı yapmaya başladı.
    Doktora gittim çekti o küçük parçayı. 1 sene geçti. Ağrı sızı yok. Ama şişlik var. İltihaplanıp duruyor. Çokta uğraşmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 6 Mayıs 2013; 17:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

Geçmiş olsun
    Askerde iken 2006 senesi bende sol taraftan aynı operasyonu geçirdim. Tam 5 sene sonra sağ kök tarafından tırnak çıktı. Zararı yok uzadıkça kesiyorum. Sağ parmağımda batıyor ama o kadar değil...

Tırnak batması operasyonu geçirdim(Yara tamamiyle iyileşti)
    Neredeyse 4 yıl geçti. Geçen sene bu zamanlarda resimdeki işaretli yerde ana tırnaktan bağımsız olarak küçükcük bir tırnak çıkmaya başladı. İltihaplandı ve ağrı yapmaya başladı.
    Doktora gittim çekti o küçük parçayı. 1 sene geçti. Ağrı sızı yok. Ama şişlik var. İltihaplanıp duruyor. Çokta uğraşmıyorum.

Evet benimde tırnak çıkıyor ama şükür iltihap yok. Allah (c.c) şifa versin..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.